ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Belki sizin kurumunuz farklıdır??? Biz fark ödemiyoruz Medical Parkta... Aynı kurumdan bir gebe tanıdığım 8 aylık gebe doğum için şimdi hazırlıksız olduğu bir parayla karşılaşınca Baran beye geçti, bana da o önerdi zaten baran beyi...

sonuçta normal doğum ücreti neyse onu çıkarırlar heralde daha fazlasını mı çıkarıyorlar aylin hanım olunca.3800 civarı diye biliyorum aylin hanımda daha mı farklı?bizim kurum SGK..25 tl oluyor muayenemiz..gidince ben bunları ayrıntılı bir şekilde konuşayım şimdiden..

Canım bu konuyu bende duydum ve ustelik orda calisandan Aylin hoca birakmiyor kurumlar Aylin hoca ile olan anlaşmalari sonlandirmis hatta bana sordu kurumlar bir bir pahalı diye iptal etti senin kurumda iptal edebilir diye burda sanki doktor iptal ediyor gibi bir algi var ama öyle değil yani kadin dogumda çalışan komşumun anlattigi durum bu

canım ben daha yeni muayene oldum ve bir sıkıntı olmadı..muayeneye aldılar..kurumumuz anlaşmayı bıraksaydı belli olurdu heralde dimi..hayırlısı olsun inşallah..

canım ben daha yeni muayene oldum ve bir sıkıntı olmadı..muayeneye aldılar..kurumumuz anlaşmayı bıraksaydı belli olurdu heralde dimi..hayırlısı olsun inşallah..
Aynen bende yeni muayene oldum ve kurumum karşıladı benim kurum daha pahalı doktorları karşıladığı için benim içim rahat bu konuda inş. Kurumlarimiz anlaşmayı bozmaz sonuçta Aylin hoca veya bir baskasi kendi hastanesi veya muayenesi değilse ben kurum anlaşmalı almıyorum diyemez ssklı hasta almıyorum diyebilir bunu yapan doktorlar var hastane ne derse onu yapar

Mrb kizlar Ayrıntılı ultrasonu medikal parkta yaptiran var mı memnun kaldınız mi ben nerde yaptircama karar veremedim

Mrb kizlar Ayrıntılı ultrasonu medikal parkta yaptiran var mı memnun kaldınız mi ben nerde yaptircama karar veremedim
Merhaba ben yaptirdim bayan olan yapti gayet memnun kaldim herseyi tek tek ölçtü ve açıklama yapti bebek dışında rahmide inceledi bol fotoğraf verdi ama cd vermedi

meraba kızlar bende medical parkta ahmet beye gidiyorum şuan 22+4 günlük hamileyim ayrıntılı ultrasyonuda medical parkta yaptırıcam yarın için randevum var ve çok heyecanlıyım inşallah sorun yoktur.

meraba kızlar bende medical parkta ahmet beye gidiyorum şuan 22+4 günlük hamileyim ayrıntılı ultrasyonuda medical parkta yaptırıcam yarın için randevum var ve çok heyecanlıyım inşallah sorun yoktur.
merhaba bende Ahmet beye gidiyorum benim de poazartesi günü randevum radyolojide nasıl geçiyor haber ver

kızlar merhaba bende doktorumu değiştirip medical parka gelmek istiyorum.Doğum ücretlerini biliyormusunuz normal sezeryan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…