Aylin hoca çok yoğun olduğu için arayacağını sanmıyorum ki arasada açık açık söyleyebilirsin sizin ücretleri karşılayamayacağım diye , ama aceleci olması beni hiç rahatsız etmiyor biraz daha tanısan Aylin hanımın fıtratının o olduğunu anlarsın bazı insanlar tez canlıdır ve her işi hızlı olur, bugün benim başıma bir olay geldi benimle yakından ilgilendi test sonucumu arayarak söyledi normalde sonuçlar normal ise msj atar ben gayet memnunum ama dediğin gibi pahalı maddiyatda önemli ve medicalparkda ki diğer doktorların kötü olduğunu düşünmüyorum Pınar hanım içinde gayet olumlu yorumlar var Aylin hocaya gitmeseydim Pınar hanıma giderdim. doktorlar seçimine neden karışsın ki ister gidersin ister gitmezsin işin o noktasını düşünme bence içinin rahat etmesi ve doktorun beklentilerini karşılaması önemli benim için şu aşamada dakikalarca ultrasonda olmak çok da önemli değil, üstelik başka doktorlarada gittim içeride uzun kaldığımda oldu ama çıktılar aynı hatta çok uzun kaldığım halde çok mutsuz çıktığımı da biliyorum nasıl için rahat edecekse nasıl mutlu olacaksan seçimin öyle yap bu A kişisi olur B kişisi farketmez :)