ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Ben en başta aylin hanıma gidiyordum memnun kalmadım pınar hanıma geçtim ve onunla doğumumu yaptım herşey çok güzeldi

mollify Merhaba ben Aylin hocaya gidyorum ve gayet memnunum ama tabi ne beklediğimizlede ilgili benim için önemli olan evhamlı olmaması , güler yüzlü ve sakinleştirici olması , çok ilaç ve test yanlısı olmamalı sorularıma yanıt vermesi bunlar Aylin hocada var çok yoğun bir doktor ve atom karınca diye tabir ettiğimiz bir kişilik , telefon numarasını veriyor fakat aramanıza dönüş yapamayabilirim diye mesaj atmanızı istiyor ve mesaja muhakkak dönüş yapıyor önemli bir durum veya siz gelen dönüşten memnun değilseniz hemen tel ile dönüyor kendisi arıyor o yüzden bu konuda da güveniyorum cinsiyeti gördüğü halde netleşmeden söylemiyor olumsuz bir durumla karşılaşılınca kişiyi sıkı takip altına alıyor benim ilk gebeliğim olumsuz sonuçlandı o dönem her hafta çağırıyordu çok başarılı bir operasyon yaptı kürtaj sonrası hiçbir problemle karşılaşmadım tekrar hamile kaldığımda kalp atışını duyana kadar sık sık çağırdı şimdi ayda bir çağırıyor biraz uzun oldu ama işini seven güleryüzlü ve ilgili bir doktor ben gayet memnunum ve tavsiye de ederim. başka sormak istediğin varsa yardımcı olabilirim.

çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler verdim içimi rahatlattın, sigorta problemini halledersem ona gidicem sanırım. Peki bir arkadaşın yazdığı gibi aylin hanımın ayrılma durumu var mı? bu konuda bilgi verdi mi acaba sana?

Bende yeni duydum ve tedirgin oldum 10 haziranda kontrolum var o zaman direkt soracağım. giderse ne yaparım şu anda bilemiyorum

bende medicana da türkan hanımla başladım bende kesinlikle hiç memnun kalmadım önce güleryüzlü geldi sonra azarlar gibi konuşmalar filan beni çok rahatsız etti sonra aylin hanima başladım medicalparkta bende çok memnunum çok yoğun ama işini iyi bildiğini düşünüyorum ve en önemlisi beni çok rahatlatıyor.

Bende ilk gebeliğimde Medicana da Seda Hanıma gitmiştim, bana yanlış teşhis koymuştu çok ağır konuşmuştu sanki ben her yıl hamileyim her yıl bu durumla karşılaşıyorum, hemen hastaneyi değiştirip tavsiye üzerine Aylin hocaya gittim teşhisin yanlış olduğunu söylemedi doktorla ilgili en ufak olumsuz bir yorum yapmadı ama teşhisin yanlış olduğunu ultrasonda göstermişti sürekli çağırdı ilgilendi maalesef bebeklerimi kaybettim ama bana son ana kadar olumsuz can sıkıcı hiçbirşey söylemedi üstelik operasyondan sonra ben hastalarımın bu durumu 2. defa yaşamasını istemiyorum o yüzden bir sürü test yaptı ve bende çok memnunum yoğun olmasına rağmen zaten stres içindeyiz bir de doktor bizi gerecekse işimiz var

anım sen bebeklerini mi kaybettin

Cok tesekkur ederim canim sigortada problem cikti malesef hastaneyi degistiremedim o yuzden ben de yusuf hocaya gidiyorum simdi henuz 1 kere gittim umarim iyidir bu dr olayi beni cok mutsuz ediyor

Selam canim medicana da yusuf hoca ile ilgili hic duyum aldin mi?

Bir iki arkadaşım gitmişlerdi ama doğum takibi değil genel muayene için o yüzden yorum yapamayacağım

Beni radyolog uzmanına yönlendirdi doktorum senin ki demi radyolog

AYNEN CANIM ORDA ACİL TARAFINDA RADYOLOJİ TARAFINDA OLDUM BENDE ORAYA GİDİNCE NUMARA ALIYORSUN ZATEN BEN ERKEK DOKTOR İÇİN RANDEVU SAATİMDEN YARIM SAAT SONRA GİRDİM 1 SAAT SÜRDÜ VE ÇOK GÜZEL BAKTI ERKEK DOKTORU TAVSİYE EDERİM GERÇEKTEN

Merhaba kızlar :) ben pazartesi günü aylin ayrıma gittim güler yüzlüydü ama biraz aceleci gibi geldi yani herşey çok hızlı gelişiyo. Bu yüzden sorcağım soruları falan unuttuğumu anladım numarasını verdi doğuma gelicem dedi ama doğum paketi aylin hanım için geçerli değilmiş. Öyle oluncada muayene testler doğum çocuğun ilk muayenesi falan derken 8-10 bini bulucak gibi. Pınar hanımı önerdiler. Ne yapıcağımı bilemedim acaba Pınar hanımda bu kadar acelecimi merak ediyorum. Önerirseniz paketle birlikte pınar hanıma geçicem. Ne yapmalıyım tavsiyelere açığım

kesinlikle pınar hanımı öneririm ben kendisine gidiyorum ve gayet sakin ve anlayışlı bir doktor ve çok ilgili ben kendisinin paketini aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…