ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

bende sigorta yaptırdım canım ücretlere zam geliyor kısmını anlamadım..rabim bebeğini sana bağışlamış ne güzel.bende pınar hanıma gidiyorum

bende sigorta yaptırdım canım ücretlere zam geliyor kısmını anlamadım..rabim bebeğini sana bağışlamış ne güzel.bende pınar hanıma gidiyorum
Yani bizde doğum sigortası yapmamıza rağmen değişen ücretlerden biz de etkileniyorduk aslında sigorta yapan şirket bize muayene ücretlerinin % 50 indirimi olsvağımı ve artışlardan etkilenmeyeceğimlzş söyledi ama öyle olmadı. Yani oturmuş bir kurumsal yapısı yok hastanenin

anladım canım şimdilik memnunuız ama inşallah sorun yaşamayız hangi şirket yaptı sigortanızı

Arkadaslar suan 4 hafta 5 günlük hamileyim ilk bthcg mi yaptirdim
Evime çok yakin olduğu icin medical park istiyorum aylin hanimi cok ovuyorlar 20@6 normal dogum paketi satın alan varmi yada fiyat soran ilk muayeneme oraya gitmek istiyorum cevvaplarsaniz sevinirim

Merhaba, ben de medical parka gidiyorum ve erken doğum riskim var. Yenidoğan yoğun bakım hizmetleri normalde ücretsiz olması gerekiyor acaba hastahane sizden 5 gün için ücret talep etti mi? Bunu merak ediyorum.

Ertan Özturk u tavsiye ederim. Baştan beri ona gidiyorum hatta hamilelikten önce de ona gidiyordum. Kesinlikle çok ilgili, güler yüzlü ve pozitif bir insan. Bir suru problem yaşamamak rağmen hep çok rahatlattı. Pozitif dusunmemi sağladı.

normal dogummu yaptın lütfen cevap ver bende ahmet beye gitmek istiyorum ama sezeryan yapıyor hep dediler korktum

vergi avantajı %15 diye biliyorum ve o durumda 4500 üzerinden 3825 tl olması lazım sizin fiyat nasıl 3380 oldu extra bir indirim mi yaptı seda hnm

normal dogummu yaptın lütfen cevap ver bende ahmet beye gitmek istiyorum ama sezeryan yapıyor hep dediler korktum

Evet tatlim
cuma 2ci muayenem yapildi 39+3 idim bebek daha inmemis 1 hafta daha bekleyecegiz dedi eger inmezse 2 3 gun daha bekleriz dedi

ama ertesi gun cumartesi gece sancim basladi

Ben gittigimde saat 4 idi ve 4 cm acilmam vardi
Sanirim 7 cm olunca o geldi ara ara kontrol etti
5.30 gibi doğum haneye girdik 6.26 da dogumum oldu

çok tesekkür ederim rahatlattın beni ben normal istiyorum ve doktorlara o konuda güvenemiyordum kesinlikle ahmet beye gidecegim

mrb bayanlar bende dün ımc sigorta acenteliğinden doğum paketi aldım 2800 küsüre fakat muayene ücreti yüksek geldi ahmet süha beye gidenler ne kadar ödüyoorsunuz

mrb bayanlar bende dün ımc sigorta acenteliğinden doğum paketi aldım 2800 küsüre fakat muayene ücreti yüksek geldi ahmet süha beye gidenler ne kadar ödüyoorsunuz

BEN PIAR HANIM İÇİN DOĞUM PAKETİNİ ALDIM MUAYNELER TESTLER DOĞUM HEPSİ DAHİL 4500 ÖDEDİM

BEN PIAR HANIM İÇİN DOĞUM PAKETİNİ ALDIM MUAYNELER TESTLER DOĞUM HEPSİ DAHİL 4500 ÖDEDİM
siz paket olarak almışsınız kombine olarak ,bende şuan 19 haftalık hamileyim yeni başvuru yaptım ama ahmet beyin muayene ücreti 135 pınar hanımın ise 85 tl dediler bu forumda daha uygun diye hatırlıyorum iki hocanın muayene ücretlerini ondan merk ediyorum tşkler

PINAR HANIM 85 TL EVET BEN 7 HAFTALIKKEN YAPTIRDIM SANIRIM TAM OLARAK.PINAR HANIMIN İLGİSİNDEN MEMNUNUM BEN UMARIM DOĞUM DA KOLAY OLUR UMARIM SİZDE KOLAY SAĞLIKLI DOĞUM GEÇİRİRSİNİZ

Slm bende Ahmet Süha hocaya gidiyorum şuan 31.haftamdayim zorunlu haller olmadığı takdirde sezeryan istemiyor normal doğum taraftarı bir hoca sakin anlatımı hoş karşılaması psikolojik olarak ta gayet rahatlatıyor gittiğimde randevu saatim hiç gecikmedi beklemeden vaktinde muayene olabiliyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…