ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Slm bende Ahmet Süha hocaya gidiyorum şuan 31.haftamdayim zorunlu haller olmadığı takdirde sezeryan istemiyor normal doğum taraftarı bir hoca sakin anlatımı hoş karşılaması psikolojik olarak ta gayet rahatlatıyor gittiğimde randevu saatim hiç gecikmedi beklemeden vaktinde muayene olabiliyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun...
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize :anneadayı:

Kızlar bilgi amacli yazayim 7. Haftamdayim doktor arayisi icindeyim ve dogum paketi aryodum . halk sigorta bi teklif yapti ahmet süha bey icin ben istedim daha dgrusu ahmet beyi
4900 tl toplam .
10 muayene
Tum tahliller testler
Dogum normal veta sezryan farketmez
İki gece refakat
Refakatci
Dahil .. Ama %15 calstgmz yerden geri aliyoruz 4200 odemis oluyoruz 200 tl de kiz medkal parki sectgmiz icin indrm yapariz dedi 4000 tl teklif sundu yani . ben daha satin almadim dysuk riskim var diye ama aratsrmyaa devam etcem dgum oaketi alanlar yazabilirmi merak ediyorhm neler var icinde nekdr oduyosunuz

ben sadece doğum paketi aldım haftasonuda sordum aynen senin dediğin gibi 135 tl, fazla ya :KK43: tşkler canım
Merhaba kızlar, farklı bir hastane olsun diye Sincan Koru hastanesine gitmiştim berbat ötesi bir hastane idi cihazları çok çok kötü idi ve benim özel sigorta ile ilgili bir sorun çıktı muayene ücreti ne kadar dedğimde 130 TL dediler ben orayı gördükten sonra burası bana çok çok ucuz geldi sanırım hastane değil de piyasa pahalı

Merhaba kızlar, farklı bir hastane olsun diye Sincan Koru hastanesine gitmiştim berbat ötesi bir hastane idi cihazları çok çok kötü idi ve benim özel sigorta ile ilgili bir sorun çıktı muayene ücreti ne kadar dedğimde 130 TL dediler ben orayı gördükten sonra burası bana çok çok ucuz geldi sanırım hastane değil de piyasa pahalı

BENDE ÇOK ARAŞTIRMA YAPTIM EN MANTIKLI BURASI GELDİ.. DÜĞER HASTANELERE HİÇ GİTMEDİM BEN AMA YORUMLARDAN FALAN DUYDUĞUM KADARIYLA DİĞERLERİNE GİTMEDİM. PINAR HANIMA DA TAMAMEN TESADÜF ÜZERİNE RANDEVU ALDIM VE ÇOK ÇOK MEMNUNUM ŞİMDİLİK. DOĞUM PAKETİNİ SATIN ALDIM KENDİSİNİN

Kizlar bugun pinar hanima gittim rastgele secmistim ama cok memnun kaldim cok ilgili cok guzel anlatyo rahatlatyo guler yuzlu ayakta karsiladi bizi cok memnun kaldim ben . pinar hanimdan alcam dogum paketini

Kizlar bugun pinar hanima gittim rastgele secmistim ama cok memnun kaldim cok ilgili cok guzel anlatyo rahatlatyo guler yuzlu ayakta karsiladi bizi cok memnun kaldim ben . pinar hanimdan alcam dogum paketini

bende tesadüf üzerine pınar hanıma aldım çok memnun kaldım şuan doğum paketi ile devam ediyorum canım seni de tebrik ederim :)))

Arkadaslar ben şu an başka bi hastaneye gidiyorum ama dr um şehir dışına tasinacakmis o yüzden degistirmek zorunda kalacağım medicalpark in doğum ve muayene ücretlerini öğrenebilir miyim yada sadece bu ikisinin olduğu bi paket var mı çünkü yapılacak tahlilim kalmadı benim benim için önemli olan doğum ve muayene ücreti

Arkadaslar ben şu an başka bi hastaneye gidiyorum ama dr um şehir dışına tasinacakmis o yüzden degistirmek zorunda kalacağım medicalpark in doğum ve muayene ücretlerini öğrenebilir miyim yada sadece bu ikisinin olduğu bi paket var mı çünkü yapılacak tahlilim kalmadı benim benim için önemli olan doğum ve muayene ücreti

PINAR HANIMA GİDİYORUM BEN MUAYNE ÜCRETİ 85 TL DOĞUM ÜCRETİ 3830 TL AMA PAKETİ HASTANEYİ ARAYIP ÖĞRENEBİLİRSİN

X