- 16 Ekim 2015
- 79
- 45
- 36
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.541
Eminmisin etimed hastanesine yakin zamanda cok kotu bi olay oldu dogum aninda
Sezaryan yaparken bebegin basini nesterle kesmisler boyle igrenc bi olay yasanmis
Canım sağlık sigortası ile yalnızca doğum poliçesi yapabilirsin bende öyle yaptım muayene ücreti hocaya gore değişiyor ortalama 80 ile 200 arası hastane ile anlasirsan biraz daha pahalı olabiliyor ektra ücretler çıkabiliyor ama sigorta ile ekstra olmuyorArkadaslar ben şu an başka bi hastaneye gidiyorum ama dr um şehir dışına tasinacakmis o yüzden degistirmek zorunda kalacağım medicalpark in doğum ve muayene ücretlerini öğrenebilir miyim yada sadece bu ikisinin olduğu bi paket var mı çünkü yapılacak tahlilim kalmadı benim benim için önemli olan doğum ve muayene ücreti
öyle bir paket yok ama sadece dogum paketi var 2950 tl geliyor 2 gün yatış refakatcı acil durum ceki 1000 tl lik normal veya sezeryan dogumdogum öncesi alınan kan tahlili genel anestezi var içinde muayene ücretleri pınar ,ebru,saime,hocalar 85 tl ahmet ve ertan hocalar 145 tl aylin hoca 205 tl muayene ücretleri paket almazsan hastane dogum fiyatı 3830 tl + eger acil dogum anında kendi doktorunu istersen 500 tl ek fiyat alıyor hastane ve 1 günden sonrası için 300 tl refakatcı ve oda ücreti talep ediyorlarArkadaslar ben şu an başka bi hastaneye gidiyorum ama dr um şehir dışına tasinacakmis o yüzden degistirmek zorunda kalacağım medicalpark in doğum ve muayene ücretlerini öğrenebilir miyim yada sadece bu ikisinin olduğu bi paket var mı çünkü yapılacak tahlilim kalmadı benim benim için önemli olan doğum ve muayene ücreti
Canım yaa hayırdır doktorun nereye gidiyormuşArkadaslar ben şu an başka bi hastaneye gidiyorum ama dr um şehir dışına tasinacakmis o yüzden degistirmek zorunda kalacağım medicalpark in doğum ve muayene ücretlerini öğrenebilir miyim yada sadece bu ikisinin olduğu bi paket var mı çünkü yapılacak tahlilim kalmadı benim benim için önemli olan doğum ve muayene ücreti
Canım yaa hayırdır doktorun nereye gidiyormuş
Sezaryan yaparken bebegin basini nesterle kesmisler boyle igrenc bi olay yasanmis
Canim ben orada sezeryan oldum ama yan odamda biri normal digum epudural oldu..ama zor olmus.Nolur orda dogum yapanlar cevap yazsin normal doguma epidural yapiyolarmi
Hangi doktora gidiyor dun canım, bir de detaylı ultrason yapıyor mu hastaneCanim ben orada sezeryan oldum ama yan odamda biri normal digum epudural oldu..ama zor olmus.
Cunku ikinamamis
Canim ben28 agustosda dogum yaptim orada doktorum ozge ozturk tu ama ben hic kontrol icin oraya gitmedim sadece dogum yaptim..istersen bi ara sor canim detayli ultrason var mi diye...ben var diye hatirliyorum...tekrar hamileyim ama hamileligimin ortasina dogru gidecem..cunku oturdugum yer kecioren oraya cok ters 3 vesayet yapmam lazimHangi doktora gidiyor dun canım, bir de detaylı ultrason yapıyor mu hastane
Teşekkürler canım, iki bebişinde hayrlı olsun Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin :)Canim ben28 agustosda dogum yaptim orada doktorum ozge ozturk tu ama ben hic kontrol icin oraya gitmedim sadece dogum yaptim..istersen bi ara sor canim detayli ultrason var mi diye...ben var diye hatirliyorum...tekrar hamileyim ama hamileligimin ortasina dogru gidecem..cunku oturdugum yer kecioren oraya cok ters 3 vesayet yapmam lazim
3. YoldaTeşekkürler canım, iki bebişinde hayrlı olsun Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin :)
Hangi doktora gidiyor dun canım, bir de detaylı ultrason yapıyor mu hastane
Teşekkürler, hangi doktor yaptı peki birde ultrason kaydını içeren cd verdiler mi?Yapiyolar ablam orda yaptirdi