- 19 Haziran 2013
- 112
- 71
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.521
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeSlm bende Ahmet Süha hocaya gidiyorum şuan 31.haftamdayim zorunlu haller olmadığı takdirde sezeryan istemiyor normal doğum taraftarı bir hoca sakin anlatımı hoş karşılaması psikolojik olarak ta gayet rahatlatıyor gittiğimde randevu saatim hiç gecikmedi beklemeden vaktinde muayene olabiliyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun...
BEN PIAR HANIM İÇİN DOĞUM PAKETİNİ ALDIM MUAYNELER TESTLER DOĞUM HEPSİ DAHİL 4500 ÖDEDİM
Canim hangi sigorta dan aldin icinde neler neler var yazarmisinn rica etsemm
Neler var icinde. Bide hastnye her gttgnzde ne kdar oduyosunuz merak errim hangi sogorta bide
Merhaba kızlar, farklı bir hastane olsun diye Sincan Koru hastanesine gitmiştim berbat ötesi bir hastane idi cihazları çok çok kötü idi ve benim özel sigorta ile ilgili bir sorun çıktı muayene ücreti ne kadar dedğimde 130 TL dediler ben orayı gördükten sonra burası bana çok çok ucuz geldi sanırım hastane değil de piyasa pahalıben sadece doğum paketi aldım haftasonuda sordum aynen senin dediğin gibi 135 tl, fazla yatşkler canım
Merhaba kızlar, farklı bir hastane olsun diye Sincan Koru hastanesine gitmiştim berbat ötesi bir hastane idi cihazları çok çok kötü idi ve benim özel sigorta ile ilgili bir sorun çıktı muayene ücreti ne kadar dedğimde 130 TL dediler ben orayı gördükten sonra burası bana çok çok ucuz geldi sanırım hastane değil de piyasa pahalı
Kizlar bugun pinar hanima gittim rastgele secmistim ama cok memnun kaldim cok ilgili cok guzel anlatyo rahatlatyo guler yuzlu ayakta karsiladi bizi cok memnun kaldim ben . pinar hanimdan alcam dogum paketini
Arkadaslar ben şu an başka bi hastaneye gidiyorum ama dr um şehir dışına tasinacakmis o yüzden degistirmek zorunda kalacağım medicalpark in doğum ve muayene ücretlerini öğrenebilir miyim yada sadece bu ikisinin olduğu bi paket var mı çünkü yapılacak tahlilim kalmadı benim benim için önemli olan doğum ve muayene ücreti