- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.481
ALLAH SAĞLIK VERSİN İNŞALLAHHHH BEBEĞİNE HASTANEDEN MEMNUN KLADIN MI PEKİ YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIMI VAR MIevet gece 4 de geldim hastahaneye, 4 cm açılmam vardı ve bekledik ve hamd olsun kucağıma aldım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH SAĞLIK VERSİN İNŞALLAHHHH BEBEĞİNE HASTANEDEN MEMNUN KLADIN MI PEKİ YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIMI VAR MIevet gece 4 de geldim hastahaneye, 4 cm açılmam vardı ve bekledik ve hamd olsun kucağıma aldım :)
ALLAH SAĞLIK VERSİN İNŞALLAHHHH BEBEĞİNE HASTANEDEN MEMNUN KLADIN MI PEKİ YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIMI VAR MI
Hamd olsun ben bir sıkıntı yyaşamadım. Temiz ve ilgiliydiler. Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi var ama biz ihtiyaç duymadık hic. Ilk muayenesinden sonra yanima verildi ve cikana kadar yanimdaydi
Senin adına çok sevindim Allah hepimize nasip etsin ins hayırlı sağlıklı olunHamd olsun ben bir sıkıntı yyaşamadım. Temiz ve ilgiliydiler. Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi var ama biz ihtiyaç duymadık hic. Ilk muayenesinden sonra yanima verildi ve cikana kadar yanimdaydi
Slm hanimlar 34+1 de gecen hafta medical parkta pinar hanimda ikizlerimi kucagima aldim 28.haftadan beri pinar hanima gittim cokta memnun kaldim doğum da da cok memnun kaldim hem hastane hem doktor olarak herşey guzeldi ikizlerim 5 gun kuvezde kaldi ordaki hemsirelerde çok ilgiliydi...pinar hanimla ilgili kafam cok rahat cok ilgili bir bayan... pazar gün olmasina ragmen geldi nobetci doktorda geldi kendiside telefonla hep irtibattaydi... sezeryan oldu... Ameliyathane dede herkes cok kibardi...anestezi uzmanina hayran kaldım zaten epudural ignenin cok can yaktiginj soylediler ama ben cok zor hissettim igneyi hic acimadi yani... ayrica ilk girince kapida biri karsiladi neler yapilacagini tek tek anlatti...merak edenlere fikir olsun hanimlar.... fiyat konusuna gelince biz esimin meslegi itibari ile indirim kullandik... onun icin fiyat bilgisini tam bilmiyorum....
ÇOK SEVİNDİM RABBİM SANA BAĞIŞLASIN BEBEĞİNİ BENDE DEVAMLI ORAYA GİTMEK İÇİN DOĞUM PAKETİNİ ALDIM
4500 tlye aldım çalıstıgım içinde %15 ini çalıştıgım yerden geri iade alacağımdoğum paketi ne kadardı canım ?
Merhaba, Medikal Park'ta Dr. Saime Kış ile normal doğum yapan var mı acaba? Ebeler nasıl, doğum ekibi nasıl? tecrübelerinizi aktarır mısınız?
ben çok memnunum kendisinden kontrole gittiğimizde eşim normal doğum istiyoruz dediğinde bende normal doğumdan yanayım dedi ama tabi doğum da ne olur bilmiyorum hayırlı olsun şimdiden
Teşekkürler, size de hayırlı olsun. Peki muayeneleriniz nasıl geçiyor neler yaptı nelere baktı? Ben henüz gitmedim, doktor araştırıyorum ama bir an önce karar verip başlamam gerekiyor.
Merhaba hanımlar yeni aranıza katıldım ekimde medical parkta doğum yaptım ve gözlemlerimi paylaşmak istedim başlarda farklı Bi hastanede takipteydim daha sonra bazı durumlardan kaynaklı banka anlaşması olan Bi hastaneye geçmek durumunda kaldım ve 34. Haftada çok araştırarak Ertan beye randevu aldım eşimle birlikte gittiğimizde hem çok sıcak guleryuzlu karşıladı hemde her sorumuza yanıt bulabildik ki ben daha önce doğum korkumu vs. İlk doktoruma bile söylemeye korkuyordum çunku çok hazır cevap ve aceleci biriydi gelgelelim her muayenede Ertan bey sanki ayrıntılı usg deymişim gibi bebeğimle ve herşeyiyle ilgili bilgi verdi doğumunun şakasına cumartesi arama cam pencere işlerim var pazar gel diyede yaklaştığını filan söyledi söylediği günün gecesi yani cuma kontrole gittim cumartesiyi pazara bağlayan gece suyum geldi ve apar topar hastaneye gittik sabah saat 03:50 civarıydı acilden girdiğimizde nöbetçi doktor katta odaya aldı ve nst dha sonrada muayene mi yapıp Ertan beye haber verdi sabahta saat 09:10 da bebeğimi kucağıma aldım sezeryanla doğum yaptım kendi isteğimle ve daha sonrasında ne acı ne sızı hiçbir şey yaşamadım sadece Biraz baş ağrım oldu oda anesteziyi atmam için kahve içmem söylendi ben içmedim doktorum ameliyatta olsun öncesinde ve sonrasında çok ilgiliydi hatta belden iğnem yapılırken ben korkuyordum kımıldayıp felç riskinden ötürü ama çok guzel sakinleştirip konuştu ki hiçbir şey anlamadım ameliyathane ekibide çok süperdi ve kattaki ilgileri çok çok ayrıydı bütün hemşireler ben leb demeden leblebiyi getiriyorlardı bile tek bilmediğim ücret anlaşmalı banka olarak gittik ve ödeme yapmadık oda ondan herşey mükemmeldi kimse sezeryanla doğum yaptığıma bile inanmıyordu ki dikiş izim bile kalmadı Ertan beyin verdiği Bi krem sayesinde
contratubeks diye Bi kremKremin adı ne acaba ??
Dr saime kış için yorum isteyen arkadsş için şunu belirtmek isterim. 2 hafta önce kendisiyle doğum yaptım kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta o kadar sıkıntılı bir doğum yaşadım ki hala atlatamadım üzüntüsünü. Ben 30. Haftada başladım en başta normal doğum istediğimi belirttim. Olumlu yaklaştı ilk iki muayene ama daha sonra kafasının arkasında Sezeryan olduğunu hissettirmeye başladı. Yok bebek ters iri vs bir sürü gerekçe buluyordu Sezeryan için. Kaldıki 2. Doğumum ilki normal bunda da son sna kadar hiçbir terslik olmadı. Ilkinde açılmam olmamıştı suni sancı verildi ve 10 saatte normal doğum yapmıştım. Bunda da olmadı açılma olmamasını bahane etti ama ben çok istediğim için 41. Haftada suni sancı verildi. 6. Saatin sonunda açılma 6 cm oldu herşey o kadar gğzel gidiyordu ki sma bu arada sürekli kontrole gelip inatla Sezeryan A almak istediğini açılmanın yavaş olduğunu söylüyordu bende ilk doğumun da böyle olduğunu belirtip ısrarla istemediği mi söylüyorum o acımla düşünün. 6 cm açılma ile bile normal doğuma girebilecek iken mesaisi dolduğu için arkadaşlar su kesesini patlattı. 1 2 saat beklese kendisi patlayacak ve açılma daha fazla olacak ve normal olacaktı ebeler bile şaşırdı yani bunu daha sonra bana kendileri de söyledi. Ve