ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

var bildiğim kadarıyla
teşekkürler yardımınız için :)
pınar hanımdan memnun musunuz tahliller vs. çok ücret alınıyor mu acaba
ben 18 haftalık hamileyim koruya gidiyordum ama artk gitmiycem dörtlü tarama testi yaptılar ve 300 tl ek ücret aldılar bu duruma çok canm sıkıldı zaten 190 tl muayene ücreti bayılıyorum o yüzden medicalparka gelmeyi düşünüyorum

ben daha henüz test yaptırmadım pınar hanıma bir kere gittim ve memnun kaldım sadece kan testi yaptırdım onun için de 40 tl ücret ödemedim

HI

MMM BU GİTTİĞİMDE BENDE KONUŞAYIM O ZAMAN

iki ayrı paketi var,
biri muayene tahlil doğum dahil
biri de sadece doğum
ımc sigorta diye bi firma oraya sorabilirsin

hastahane kendisi eğer epidural istersem +500 TL
kendi muayene olduğum doktorun doğuma girmesini istersem + 500 TL
1 gece fazla kalırsım + 300 TL istedi ki toplam 1300 TL bir de doğum ücreti eklenecek 4500 falan geliyor

NERDEN ÖĞRENEBİLİRİM BUNLARI TAM OLARAK ÜCRETİ PEŞİN Mİ ÖDÜYORUZ

o doktoru kimse önermiyor zaten.
4 Şubat'ta K. Doğum bölümünden rastgele Özge Öztürk'e randevu aldım. İlk kez Medical Park hastanesine ve ilk kez Özge Öztürk hanıma gittim. Suratsız tavrı sert konuşması ilgisiz ve aceleci cevapları olmasına rağmen anlayışla karşılayarak muayene sonucu tam net olmasa da 4 hafta 6 günlük gebe olduğumu öğrendim ama ultrasona girmediğim için kaç haftalık olduğu belli değildi. Bana 1 hafta sonra tekrar kontrol için gelmemi ultrasonla kaç haftalık olduğuna ve kese oluşmuş mu bakarız dedi. 10 Şubat'ta tekrar kontrol için Özge Öztürk hanıma gittim ancak 1 haftadan beri aşırı kabızlık problemi yaşadığımı bu durumdan dolayı çok rahatsız olduğumu belirterek bunun için ilaç verebilecek misiniz sorusuna karşılık olarak sert ve suratsız bir ifade ile "Daha dün bir bugün iki benden ilaç istiyorsunuz" diyerek beni azarladı. "Hareket etmiyorsunuz su içmiyorsunuz sonra kabızım diyorsunuz" diyerek sert davrandı. Özge Hanıma 2. kez gelmeme rağmen pişman etti. Takdir edersiniz ki ben ilk kez anne olacağım için heyecanlıyım ama bu tavır ile ne heyecanımı yaşayabildim ne mutlu olabildim, kadın benim bütün heyecanımı aldı. Ben onca ücreti suratsız sert tavır sergileyen bir doktor için vermiyorum. Sonuçta ilk kez anne oluyorum haliyle tecrübesizim o nedenle her türlü soruyu sormak doğal hakkım. Kesinlikle Özge hanıma gitmenizi tavsiye etmem.

Aynı hastane de pınar hanımı tavsiye ederim ben iki kere gittim çok rahatlattı beni her konu da...ve acayi güzel ilgilrniyor

Özge hanım mı ? Allah korusun özge hanım hakkında hiç bir iyi yorum görmedim. 2 ci randevumunda beni azarladı. Suratsız sevimsiz ilgisiz biran önce çıksın odadan tavrı içinde birisi. Yeni gebe olduğumu öğrendiğim halde gebeliğimi sevincini bile yaşanmadan ukala bir tavır sergiledi. Doğum paketi almak için sigorta şirketi ile görüştüğümde özge hanımı hiç önermiyorlar adı bile geçmiyor.

Siz 30 uncu haftayken tel istemişsiniz ben 2 ci muayenemde azar yedim resmen ilgisiz en azından ilk gebeliği yaşayan bir insana nasıl davranması gerektiğini bilmeyen suratsız itici sert bir doktor. Bir daha asla gitmem. Pınar hanım, saime hanım bence, Aylin zaten çok yoğun o nedenle düşünmem.

merhaba hanımlar ben 14 şubatta medical parkta doğumumu yaptım,
Dr um ahmet bey, kendisine 36cı haftamda iken gittim daha 3cü muayenem olmadan doğumum oldu :)
gece doğumuma girip sürekli yanımdaydı, kendisinden memnun kaldım ilgili biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…