- 26 Şubat 2015
- 1.907
- 4.422
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.461
teşekkürler yardımınız için :)var bildiğim kadarıyla
ben daha henüz test yaptırmadım pınar hanıma bir kere gittim ve memnun kaldım sadece kan testi yaptırdım onun için de 40 tl ücret ödemedimteşekkürler yardımınız için :)
pınar hanımdan memnun musunuz tahliller vs. çok ücret alınıyor mu acaba
ben 18 haftalık hamileyim koruya gidiyordum ama artk gitmiycem dörtlü tarama testi yaptılar ve 300 tl ek ücret aldılar bu duruma çok canm sıkıldı zaten 190 tl muayene ücreti bayılıyorum o yüzden medicalparka gelmeyi düşünüyorum
ben onları henüz sormadım daha önce sorduğumda 3 demişlerdi şimdi ne kadar bilmiyorumbir de doğum ne kadar medicalparkda ??
Arkadaslar ahmet süha hoca hakkinda detayli bilgi verebilir misiz
İns.memnun kalmaniza sevindim tsk ederim desteginiz icin
BENDE ŞUAN AHMET BEYE GİDYORUM
ÇOK ŞÜKÜR Bİ SIKINTI YOK İYİ ,GÜLERYÜZLÜ VE SAKİN BİR DR İNSANI RAHATLATIYOR
İns ben gittigimdede oyle olur
sigorta dediğiniz nedir ki
MMM BU GİTTİĞİMDE BENDE KONUŞAYIM O ZAMANgittin mi bakalım değişmiş mi yoksa :)
normal hastahanenin kendi ücretinden daha uygun paketleri oluyor, ödemeyi hastahaneye değil
sigorta firmasına ödüyorsun ve sana süpriz bi ücret çıkartmıyorlar genelde
HI
MMM BU GİTTİĞİMDE BENDE KONUŞAYIM O ZAMAN
NERDEN ÖĞRENEBİLİRİM BUNLARI TAM OLARAK ÜCRETİ PEŞİN Mİ ÖDÜYORUZiki ayrı paketi var,
biri muayene tahlil doğum dahil
biri de sadece doğum
ımc sigorta diye bi firma oraya sorabilirsin
hastahane kendisi eğer epidural istersem +500 TL
kendi muayene olduğum doktorun doğuma girmesini istersem + 500 TL
1 gece fazla kalırsım + 300 TL istedi ki toplam 1300 TL bir de doğum ücreti eklenecek 4500 falan geliyor
NERDEN ÖĞRENEBİLİRİM BUNLARI TAM OLARAK ÜCRETİ PEŞİN Mİ ÖDÜYORUZ
DUN GÖRÜŞTÜM 4500 TL DEDİLER BAKALIM BİRDE HASTANE İLE GÖRÜŞECEĞİMcanım tamamlayıcı sağlık sigortası nokta net adresinden bakabilirsin bende ordan almıştım doğum paketimi
Ben 22 haftamda oldugum icin yalnizca doğum olarak aldim imc nippon dan 2950 halk olursa da 3250 muayne ucretleri sigortaya gore indirimli oluyor normal muayne ucteti odemiyoruzhuzurunmeraklisi sen Full doğum paketi mi aldın çünkü aynı sigorta şirketi bana 4500 dedi. Devlet desteğiyle 3600 dedi en son
Sgk anlasmasi var doktoruna gore ucret degisiyor saglik sigortasi ile muayne icretindede indirim aliyorsunuzpeki sgk ile anlaşması var mı acaba
4 Şubat'ta K. Doğum bölümünden rastgele Özge Öztürk'e randevu aldım. İlk kez Medical Park hastanesine ve ilk kez Özge Öztürk hanıma gittim. Suratsız tavrı sert konuşması ilgisiz ve aceleci cevapları olmasına rağmen anlayışla karşılayarak muayene sonucu tam net olmasa da 4 hafta 6 günlük gebe olduğumu öğrendim ama ultrasona girmediğim için kaç haftalık olduğu belli değildi. Bana 1 hafta sonra tekrar kontrol için gelmemi ultrasonla kaç haftalık olduğuna ve kese oluşmuş mu bakarız dedi. 10 Şubat'ta tekrar kontrol için Özge Öztürk hanıma gittim ancak 1 haftadan beri aşırı kabızlık problemi yaşadığımı bu durumdan dolayı çok rahatsız olduğumu belirterek bunun için ilaç verebilecek misiniz sorusuna karşılık olarak sert ve suratsız bir ifade ile "Daha dün bir bugün iki benden ilaç istiyorsunuz" diyerek beni azarladı. "Hareket etmiyorsunuz su içmiyorsunuz sonra kabızım diyorsunuz" diyerek sert davrandı. Özge Hanıma 2. kez gelmeme rağmen pişman etti. Takdir edersiniz ki ben ilk kez anne olacağım için heyecanlıyım ama bu tavır ile ne heyecanımı yaşayabildim ne mutlu olabildim, kadın benim bütün heyecanımı aldı. Ben onca ücreti suratsız sert tavır sergileyen bir doktor için vermiyorum. Sonuçta ilk kez anne oluyorum haliyle tecrübesizim o nedenle her türlü soruyu sormak doğal hakkım. Kesinlikle Özge hanıma gitmenizi tavsiye etmem.o doktoru kimse önermiyor zaten.
Aynı hastane de pınar hanımı tavsiye ederim ben iki kere gittim çok rahatlattı beni her konu da...ve acayi güzel ilgilrniyor4 Şubat'ta K. Doğum bölümünden rastgele Özge Öztürk'e randevu aldım. İlk kez Medical Park hastanesine ve ilk kez Özge Öztürk hanıma gittim. Suratsız tavrı sert konuşması ilgisiz ve aceleci cevapları olmasına rağmen anlayışla karşılayarak muayene sonucu tam net olmasa da 4 hafta 6 günlük gebe olduğumu öğrendim ama ultrasona girmediğim için kaç haftalık olduğu belli değildi. Bana 1 hafta sonra tekrar kontrol için gelmemi ultrasonla kaç haftalık olduğuna ve kese oluşmuş mu bakarız dedi. 10 Şubat'ta tekrar kontrol için Özge Öztürk hanıma gittim ancak 1 haftadan beri aşırı kabızlık problemi yaşadığımı bu durumdan dolayı çok rahatsız olduğumu belirterek bunun için ilaç verebilecek misiniz sorusuna karşılık olarak sert ve suratsız bir ifade ile "Daha dün bir bugün iki benden ilaç istiyorsunuz" diyerek beni azarladı. "Hareket etmiyorsunuz su içmiyorsunuz sonra kabızım diyorsunuz" diyerek sert davrandı. Özge Hanıma 2. kez gelmeme rağmen pişman etti. Takdir edersiniz ki ben ilk kez anne olacağım için heyecanlıyım ama bu tavır ile ne heyecanımı yaşayabildim ne mutlu olabildim, kadın benim bütün heyecanımı aldı. Ben onca ücreti suratsız sert tavır sergileyen bir doktor için vermiyorum. Sonuçta ilk kez anne oluyorum haliyle tecrübesizim o nedenle her türlü soruyu sormak doğal hakkım. Kesinlikle Özge hanıma gitmenizi tavsiye etmem.
Özge hanım mı ? Allah korusun özge hanım hakkında hiç bir iyi yorum görmedim. 2 ci randevumunda beni azarladı. Suratsız sevimsiz ilgisiz biran önce çıksın odadan tavrı içinde birisi. Yeni gebe olduğumu öğrendiğim halde gebeliğimi sevincini bile yaşanmadan ukala bir tavır sergiledi. Doğum paketi almak için sigorta şirketi ile görüştüğümde özge hanımı hiç önermiyorlar adı bile geçmiyor.Yok canim bende 12 haftalik hamileyim.ve ozge hanima gidiyorum gayet iyi ilgileniyor kendisi aradigin zaman guzel cevap veriyo basindan savma gibi bi durumu yok ama baskasinin hastasisin diye yaptiysa bilemem diger butun hastanedeki doktorlar yapiyo ayni hareketi ama istersem bi git muayene ol
Siz 30 uncu haftayken tel istemişsiniz ben 2 ci muayenemde azar yedim resmen ilgisiz en azından ilk gebeliği yaşayan bir insana nasıl davranması gerektiğini bilmeyen suratsız itici sert bir doktor. Bir daha asla gitmem. Pınar hanım, saime hanım bence, Aylin zaten çok yoğun o nedenle düşünmem.Arkadaslar iyi aksamlar bu konu icin uye oldum
30 haftamdayim ozge hanimin hastasiydim son gittigmde tel no istedim prensip olarak vermiyorum dedive bu ay degismeye karar verdim kendisi cok keskin cizileri var sert mezacli bir doktor saime hocadan pazrtesi gununicin randevu aldim kendi hacattepe mezunu olmasi tatmin edici arti deneyimleri gideen varsa bilgi verirse sevinirim artik ozgeye gitmek istemiyorum
Dogumunuz normalmi oldumerhaba hanımlar ben 14 şubatta medical parkta doğumumu yaptım,
Dr um ahmet bey, kendisine 36cı haftamda iken gittim daha 3cü muayenem olmadan doğumum oldu :)
gece doğumuma girip sürekli yanımdaydı, kendisinden memnun kaldım ilgili biri
Dogumunuz normalmi oldu