- 13 Mayıs 2007
- 56
- 5
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.421
Ahmet beyin suanki muayene ucreti 130 tl. Dogum fiyatlari 3.250 tl. Ama fiyatlar surekli degisiyor. Gittiginizde sorup hasta kartina fiyati kaydettirmeniz gerek zamlardan etkilenmemek icin.Sigortalı ya ücret nedir acaba
Sigortalı ya ücret nedir acaba
Ahmet beyin suanki muayene ucreti 130 tl. Dogum fiyatlari 3.250 tl. Ama fiyatlar surekli degisiyor. Gittiginizde sorup hasta kartina fiyati kaydettirmeniz gerek zamlardan etkilenmemek icin.
Merhaba cqnim ben pinar hanimin kontrolundeyim gayette memnunum cok ilgiliPınar hanım.hakkında bir bilgisi olan var mi arkadaşlar
Merhaba cqnim ben pinar hanimin kontrolundeyim gayette memnunum cok ilgili
İlgili bir bayan ama kafamda bazı soru işaretleri oluştu.. Hakkında da hiç yorum goremedim[/QUOTE]="melek1212, post: 44942834, member: 701458"]bende pınar hanımdan randevu aldım perşembe gideceğim inşallah güzel geçer
OTE="melek1212, post: 44945396, member: 701458"]İlgili bir bayan ama kafamda bazı soru işaretleri oluştu.. Hakkında da hiç yorum goremedim
İYİ FAKAT ÇOK YOĞUN İLKÖNCE BENDE ONA GİDİYORDUM SONRA ULAŞAMADIM AHMET BEY E GİDİYORUM ŞU ANDAarkadaşlar merhaba ben de yeni hamile olduğumu öğrendim ilk gebeliğimde düzenli bir doktorum yoktu kürtaj oldum medical park nasıl sizce Aylin hanım adını çok duydum acabaa ne dersiniz
eşim biraz takıntılı malesef kiİYİ FAKAT ÇOK YOĞUN İLKÖNCE BENDE ONA GİDİYORDUM SONRA ULAŞAMADIM AHMET BEY E GİDİYORUM ŞU ANDA
Bayanlar ben de henüz 5 haftalık hamileyim pınar hanıma gidiyorum. Halk sigorta ile anlaşması olan var mı Full paket 4900 diyorlar nasıl sizce?
Pınar hanımın kendinden memnunum. Hamile kalmama o vesile oldu 1 yıldır hamile kalamıyordum. Onun tedavi yöntemi işe yaradı. Ve çok Relax bir bayan. Kendisi telefon veriyor. Mesela whatsup tan yazdım kendisine çekinerek kısa süre sonra cevap verdi bana. Yani kafanızda soru işareti kalmaz diyeyimMEMNUN MUSUN PEKİ CANIM BENDE ONDAN RANDEVU ALDIM DA
BENDE O HASTANEYE GİDEYİM DİYORUM AMA DOKTOR OLARAK TEREDDÜTÜM VAR AÇIKÇASI ÇÜNKÜ İLKİNDE DOKTORUM YOKTUPınar hanımın kendinden memnunum. Hamile kalmama o vesile oldu 1 yıldır hamile kalamıyordum. Onun tedavi yöntemi işe yaradı. Ve çok Relax bir bayan. Kendisi telefon veriyor. Mesela whatsup tan yazdım kendisine çekinerek kısa süre sonra cevap verdi bana. Yani kafanızda soru işareti kalmaz diyeyim
Dogum yaptiniz mi bilmem ama ben aylin hanim turgut ozalda iken 5 yil once dogum yaptimve keainlikle memnun kalmadim.beni nobetci olduhi gun hastane ye cagirdi ara ara geldi kontrol etti.ben normal yapmak icin israrci oldum.oda '16 ya kaddar yaptin yaptın sonrasinda nobetci arkadas ilgilenir dedi ve cikti.2 gun hastanede yattim dogum olmadi ama bir kez bile durumun nedir diue gelmedi.takipli hastasi olmama ragmen.ben o donem kisiye gore muamele yaptığını gordum.degismiidir bilmem.medikal parka da gittim ismini gorunce cok canım sıkıldı. Banu hanim vardi artik yok.ozel muaynehane acti.muthis bir insan.tel verme meselesi doktordan ziyade hastanenin uygulamasi.ve banu hanima devam ederken heskesin kendi hastasi icin doguma geldiğini söylemişti. Hasyanenin uygulamasi bu sekildeymiseğer o doktorun düzenli takibindeysen geliyormuş diye duydum ama tabi doğumu gerçekleştiren biri söylese daha güvenilir olur.
EVET İLGİLİ BİR DR CEP NUMARASINI VERDİ İLK GÖRÜŞMEDE GECE ARAMIŞLIĞIM BİLE VARDIR EN GÜZELİ AMA KEŞKE BENİM 4 YADA 5 DR:) OLDU İNŞALLAH BUNUNLA BİTİRİCEMeşim biraz takıntılı malesef kio yüzden bayan doktor arıyoruz güzel ilgileniyor mu peki bir doktorla başlayıp bitirmek istiyorum açıkçası