ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Eklentiler

• Ekran Resmi 2016-01-19 15.04.55.png
    78,2 KB · Görüntüleme: 240
="melek1212, post: 44942834, member: 701458"]bende pınar hanımdan randevu aldım perşembe gideceğim inşallah güzel geçer[/QUOTE]
İlgili bir bayan ama kafamda bazı soru işaretleri oluştu.. Hakkında da hiç yorum goremedim

="melek1212, post: 44942834, member: 701458"]bende pınar hanımdan randevu aldım perşembe gideceğim inşallah güzel geçer
İlgili bir bayan ama kafamda bazı soru işaretleri oluştu.. Hakkında da hiç yorum goremedim[/QUOTE]

NEDEN SORU İŞARETİ OLUŞTU Kİ CANIM

OTE="melek1212, post: 44945396, member: 701458"]İlgili bir bayan ama kafamda bazı soru işaretleri oluştu.. Hakkında da hiç yorum goremedim[/QUOTE]

NEDEN SORU İŞARETİ OLUŞTU Kİ CANIM[/QUOTE]
Hic tahlil falan yapmadan akıntı var deyince direk fitil verdi...şaşırdım açıkçası muayene bile etmedi onun icin

OTE="melek1212, post: 44945396, member: 701458"]İlgili bir bayan ama kafamda bazı soru işaretleri oluştu.. Hakkında da hiç yorum goremedim

NEDEN SORU İŞARETİ OLUŞTU Kİ CANIM[/QUOTE]
Hic tahlil falan yapmadan akıntı var deyince direk fitil verdi...şaşırdım açıkçası muayene bile etmedi onun icin[/QUOTE]

ilginç canım ya ben de ilk kontrol için gideceğim...ama bilemedim açıkçası şimdi

arkadaşlar merhaba ben de yeni hamile olduğumu öğrendim ilk gebeliğimde düzenli bir doktorum yoktu kürtaj oldum medical park nasıl sizce Aylin hanım adını çok duydum acabaa ne dersiniz
İYİ FAKAT ÇOK YOĞUN İLKÖNCE BENDE ONA GİDİYORDUM SONRA ULAŞAMADIM AHMET BEY E GİDİYORUM ŞU ANDA

Bayanlar ben de henüz 5 haftalık hamileyim pınar hanıma gidiyorum. Halk sigorta ile anlaşması olan var mı Full paket 4900 diyorlar nasıl sizce?

MEMNUN MUSUN PEKİ CANIM BENDE ONDAN RANDEVU ALDIM DA
Pınar hanımın kendinden memnunum. Hamile kalmama o vesile oldu 1 yıldır hamile kalamıyordum. Onun tedavi yöntemi işe yaradı. Ve çok Relax bir bayan. Kendisi telefon veriyor. Mesela whatsup tan yazdım kendisine çekinerek kısa süre sonra cevap verdi bana. Yani kafanızda soru işareti kalmaz diyeyim

BENDE O HASTANEYE GİDEYİM DİYORUM AMA DOKTOR OLARAK TEREDDÜTÜM VAR AÇIKÇASI ÇÜNKÜ İLKİNDE DOKTORUM YOKTU

eğer o doktorun düzenli takibindeysen geliyormuş diye duydum ama tabi doğumu gerçekleştiren biri söylese daha güvenilir olur.
Dogum yaptiniz mi bilmem ama ben aylin hanim turgut ozalda iken 5 yil once dogum yaptimve keainlikle memnun kalmadim.beni nobetci olduhi gun hastane ye cagirdi ara ara geldi kontrol etti.ben normal yapmak icin israrci oldum.oda '16 ya kaddar yaptin yaptın sonrasinda nobetci arkadas ilgilenir dedi ve cikti.2 gun hastanede yattim dogum olmadi ama bir kez bile durumun nedir diue gelmedi.takipli hastasi olmama ragmen.ben o donem kisiye gore muamele yaptığını gordum.degismiidir bilmem.medikal parka da gittim ismini gorunce cok canım sıkıldı. Banu hanim vardi artik yok.ozel muaynehane acti.muthis bir insan.tel verme meselesi doktordan ziyade hastanenin uygulamasi.ve banu hanima devam ederken heskesin kendi hastasi icin doguma geldiğini söylemişti. Hasyanenin uygulamasi bu sekildeymis

Pınar hanımı soran arkadaşlar ben 7.haftadan beri pınar hanıma gidiyorum.bence gayet ilgili.gereksiz ilaç vermiyor.çünkü ben çok kötü bir boğaz enfeksiyonu geçirmiştim.ilk 3 ay olduğu için pek antibiyotik onermemisti.ultrasonda bebeğimi uzun uzun inceliyor.açıkçası ben çok memnun kaldım.su anda 20 haftalık hamileyim.benim ilk çocuğum sezaryen olduğu için ben mecburen sezaryen olacağım.pınar hanımı kesinlikle tavsiye ederim

eşim biraz takıntılı malesef ki o yüzden bayan doktor arıyoruz güzel ilgileniyor mu peki bir doktorla başlayıp bitirmek istiyorum açıkçası
EVET İLGİLİ BİR DR CEP NUMARASINI VERDİ İLK GÖRÜŞMEDE GECE ARAMIŞLIĞIM BİLE VARDIR EN GÜZELİ AMA KEŞKE BENİM 4 YADA 5 DR:) OLDU İNŞALLAH BUNUNLA BİTİRİCEM

BEN HİÇ SORMADIM DOĞUM ÜCRETİNİ BU HAFTA KONTROLÜM VAR SEZERYAN GÜNÜNÜ BELİRLEYECEĞİZ
AÇIKCASI BİRAZ KORKTUM BİR KAC ARKADAS EPİDURALDE HİSSETTİM DİYE YAZMIŞ COK TEDŞRGİN OLDUM YA KARAR VEREMEDİM BİR TÜRLÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…