ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

malesef bende bulamadım hiç ama ahmet beyin sakinliği beni rahatlatıyor
önceki iki doğumum da sezeryan buda sezeryan olacak inşallah bakalım ya nasip

malesef bende bulamadım hiç ama ahmet beyin sakinliği beni rahatlatıyor
önceki iki doğumum da sezeryan buda sezeryan olacak inşallah bakalım ya nasip

ocak annelerinde ahmet beye doğum yapacak vardı ama daha günü var diye hatırlıyorum

Merhabalar öncelikle sağlıkli doğumlar diliyorum.benim hamilelik takibim ve doğumumu Süha bey yaptı.normal dogum yaptim .hastasiyla ilgili bir doktor ben gayet memnunum.

Tskler arkadaslar. Dogumumu yaptim sezeryan oldu. Ahmet bey gercekten cok ilgilendi. Ameliyatimda bebegim dogana kadar spinal anestezi idi sonra tamamen uyutuldum. Hastane calisanlari hemsireler dogumdan sonra inanilmaz ilgili. Allahin izniyle ben bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim herkese nasip etsin.

hayırlı olsun adınıza çok sevindim Allah analı büyütmeyi nasip etsin,
sezeryan zorunlumuydu yoksa siz mi istediniz doktorunuz mu istedi,
ben Ahmet beyi düşünüyorum ve normak istiyorum beni mecbur kalmasam da sezeryana yönlendirir mi

Benim doğumumu da ahmet bey yaptırdı normal dogum yaptim.doğumdan önce konuşmuştuk doğum şeklimi normal dogun istiyordum ve öylede oldu mecbur kalinmadikca sezeryan önereceğini düşünmüyorum yine doğum yapsam ahmet beye giderim çok güveniyorum onun fikirlerine bence için rahat olsun bende çok gelgitler yaşamıştım hamilelik başlarında hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Ahmet bey son gunumuze kadar bekledi. Hicbir zmn zorlamadi. Ama gunum dolunca sezeryan olmasina karar verdik.

@emieseda devammm

36 haftalik halimle dun Ahmet beye gittik ve ilk tanismamiz oldu. Hamd olsun iyi birine benziyor. ve dogumu onunla birlikte yapma karari aldik insAllah hersey istedigimiz gibi olur

Amin cnm tsk ederim. Basta epidural basladi. Bebegim dogduktan sonra dikis icin kisa sureli narkoz verildi cnm.
HİSSETTİĞİN İÇİN Mİ NARKOZ VERİLDİ . BEN İKİNCİ DOĞUMUMU EPİDURAL YAPTIM İLKİNİ NARKOZLA YAPMIŞTIM. AMA NEDENSE BUNDA İÇİMİ KORKU SALDI. KARAR VEREMİYORUM

Bşr
Mrb arkadaslar ben Ahmet Suha beye gidiyorum. Suan muayene ücreti 130 tl. Ben dogumu gecen seneden anlastigim icin 2.775 simdi degisti tabi fiyatlar. Nst ye ekstra ucret vermiyorsunuz. Ben gayet memnunum. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim.
Bir muane ortalama tahliller le falan ortalama ne kadar A geliyor.. Sigortalı olan için.. Birde doğum fiyat ı sigortalı olana mı bu kadar

Sigortalı ya ücret nedir acaba

arkadaşlar merhaba ben de yeni hamile olduğumu öğrendim ilk gebeliğimde düzenli bir doktorum yoktu kürtaj oldum medical park nasıl sizce Aylin hanım adını çok duydum acabaa ne dersiniz

ERTAN BEY OLUMSUZ YORUMLAR

*randevu saatlerinde tabiki aksamalar oluyor çok bekliyoruz.

*daha bir kere olsun ultrason fotosu vermedi.

*Kilomu ve tansiyonumu ölçmediler ve sormadılar da.

ÖZHAN BEY OLUMSUZ YORUMLAR

*ultrasonda video vermedi ama gayet iyi incelediği için çok da önemli değil benim için

elimde BANU hanım ile ilgili yorumlar da mevcut ama kendisi sanırım ayrılmış o yüzden paylaşmaya gerek yok, onun dışında da sadece bir cümle baran bey için var.

137. sayfada mesajlarım mevcut arkadaşlar

mesaj sayısı 500 ve üzeri olan arkadaşların yorumlarını topladım

mesaj sayısı 500 ün altındaysa dahil etmem özellikle mesaj sayısı 1-2 olan üyelere dikkat edin reklam amaçlı üyelik oldukça fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…