ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

benim ablam da epüdüral oldu ama hiç hissetmedim benim de bugün pınar hanımla randevum var umarım iyi geçer ilk kez gideceğim

Mrb arkadaslar ben Ahmet Suha beye gidiyorum. Suan muayene ücreti 130 tl. Ben dogumu gecen seneden anlastigim icin 2.775 simdi degisti tabi fiyatlar. Nst ye ekstra ucret vermiyorsunuz. Ben gayet memnunum. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim.
Ben ahmet hoca ile 8 şubatta ilk görüsmemi yapacagim 21 haftalik hamileyim sigorta ile 2950 tl ye anlastim umarim dogru secim yapmisimdir
Siz ne zamandir taniyorsunuz

Dün medical park a Gittim fiyat icin
Normal doğum 3900 TL
epidural 500 TL
doktorun mesai saatleri dışında doguma gelmesi 500 TL
1 geceden fazla hastahane de kalma gecesi 300 TL
Bence sigorta ile anlas daha hesapli bende sigorta ile anlastigim fiyat bilgisi vereyin
dogum 2950 epidural 300 mesai disi fark yok 1000 tl likte teminati karsiliyor

Bence sigorta ile anlas daha hesapli bende sigorta ile anlastigim fiyat bilgisi vereyin
dogum 2950 epidural 300 mesai disi fark yok 1000 tl likte teminati karsiliyor

Canim bende imc sigorta ile anlaştım 2950 tl. Ilk muayenemi ayin 25 de oldum. Ahmet beyin muayene ücret olarak da 65 tl gibi bir rakam.odedik. bu cuma yine randevumuz var ^_^

Canim bende imc sigorta ile anlaştım 2950 tl. Ilk muayenemi ayin 25 de oldum. Ahmet beyin muayene ücret olarak da 65 tl gibi bir rakam.odedik. bu cuma yine randevumuz var ^_^
Erken mi baslamistiniz muayne 65 uygunmus ben ilk muayneye pazartesi gidecegim fiyat bilgisini 90 olarak aldim hakkimizda hayirlisi olur ins.

bende pınar hanıma gitmeye başladım bu hafta ilk defa 80 tl muayne ücreti ilk muayneden memnun kaldım germedi beni rahatlattı hatta

Ben ahmet hoca ile 8 şubatta ilk görüsmemi yapacagim 21 haftalik hamileyim sigorta ile 2950 tl ye anlastim umarim dogru secim yapmisimdir
Siz ne zamandir taniyorsunuz
cnm hayırlı olsun şimdiden.ben ocakta doğumumu yaptım.ben doğru seçim olduğunu düşünüyorum çok sakin ve nazik bir dr. umarım sizde memnun kalırsınız.

Arkadaslar ahmet süha hoca hakkinda detayli bilgi verebilir misiz
cnm hayırlı olsun şimdiden.ben ocakta doğumumu yaptım.ben doğru seçim olduğunu düşünüyorum çok sakin ve nazik bir dr. umarım sizde memnun kalırsınız.
İns.memnun kalmaniza sevindim tsk ederim desteginiz icin

huzurunmeraklisi sen Full doğum paketi mi aldın çünkü aynı sigorta şirketi bana 4500 dedi. Devlet desteğiyle 3600 dedi en son

Bende ki muayene ücreti, tahlil falan yok asagidaki eklediğim sekilde ki hali gecerli. 2950 ve Devlette %15 i geri iade edecek 2600 e fakan geliyor sanırım

Eklentiler

• index.png
    78,2 KB · Görüntüleme: 180
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…