-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.441
benim ablam da epüdüral oldu ama hiç hissetmedim benim de bugün pınar hanımla randevum var umarım iyi geçer ilk kez gideceğimBEN HİÇ SORMADIM DOĞUM ÜCRETİNİ BU HAFTA KONTROLÜM VAR SEZERYAN GÜNÜNÜ BELİRLEYECEĞİZ
AÇIKCASI BİRAZ KORKTUM BİR KAC ARKADAS EPİDURALDE HİSSETTİM DİYE YAZMIŞ COK TEDŞRGİN OLDUM YA KARAR VEREMEDİM BİR TÜRLÜ
ben sigorta paketi aldım 2950 tablodakiler var
ahmet beyin muayene ücretide paketten dolayı indirimli 53 lira
Ben ahmet hocanin muayne ücretini 90 tl olarak ögrendim imc sigortadan 2950 tl ye anlastim normalde de muayne ucreti 135 tl imis.
Ben ahmet hoca ile 8 şubatta ilk görüsmemi yapacagim 21 haftalik hamileyim sigorta ile 2950 tl ye anlastim umarim dogru secim yapmisimdirMrb arkadaslar ben Ahmet Suha beye gidiyorum. Suan muayene ücreti 130 tl. Ben dogumu gecen seneden anlastigim icin 2.775 simdi degisti tabi fiyatlar. Nst ye ekstra ucret vermiyorsunuz. Ben gayet memnunum. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim.
Bence sigorta ile anlas daha hesapli bende sigorta ile anlastigim fiyat bilgisi vereyinDün medical park a Gittim fiyat icin
Normal doğum 3900 TL
epidural 500 TL
doktorun mesai saatleri dışında doguma gelmesi 500 TL
1 geceden fazla hastahane de kalma gecesi 300 TL
Bence sigorta ile anlas daha hesapli bende sigorta ile anlastigim fiyat bilgisi vereyin
dogum 2950 epidural 300 mesai disi fark yok 1000 tl likte teminati karsiliyor
Erken mi baslamistiniz muayne 65 uygunmus ben ilk muayneye pazartesi gidecegim fiyat bilgisini 90 olarak aldim hakkimizda hayirlisi olur ins.Canim bende imc sigorta ile anlaştım 2950 tl. Ilk muayenemi ayin 25 de oldum. Ahmet beyin muayene ücret olarak da 65 tl gibi bir rakam.odedik. bu cuma yine randevumuz var ^_^
Erken mi baslamistiniz muayne 65 uygunmus ben ilk muayneye pazartesi gidecegim fiyat bilgisini 90 olarak aldim hakkimizda hayirlisi olur ins.
İns ben gittigimdede oyle olur2 hafta oldu ben alalı
cnm hayırlı olsun şimdiden.ben ocakta doğumumu yaptım.ben doğru seçim olduğunu düşünüyorum çok sakin ve nazik bir dr. umarım sizde memnun kalırsınız.Ben ahmet hoca ile 8 şubatta ilk görüsmemi yapacagim 21 haftalik hamileyim sigorta ile 2950 tl ye anlastim umarim dogru secim yapmisimdir
Siz ne zamandir taniyorsunuz
İns.memnun kalmaniza sevindim tsk ederim desteginiz icincnm hayırlı olsun şimdiden.ben ocakta doğumumu yaptım.ben doğru seçim olduğunu düşünüyorum çok sakin ve nazik bir dr. umarım sizde memnun kalırsınız.
huzurunmeraklisi sen Full doğum paketi mi aldın çünkü aynı sigorta şirketi bana 4500 dedi. Devlet desteğiyle 3600 dedi en son
sigorta dediğiniz nedir kiBende ki muayene ücreti, tahlil falan yok asagidaki eklediğim sekilde ki hali gecerli. 2950 ve Devlette %15 i geri iade edecek 2600 e fakan geliyor sanırım
ben omerhabalar
hastanenin muayene ücreti nedir acaba??
merhabalar
hastanenin muayene ücreti nedir acaba??[/QUOTE
ben pınar hanıma gidiorum 80 tl veriyproum
var bildiğim kadarıylapeki sgk ile anlaşması var mı acaba