ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Canim ben suan 36 haftalik oldum. 24 iken baslamistim ahmet beye. Fotografi i verdi hatta iyi bir poz icin cok ugrasti. Hem guler yuzlu hem teorik bilgisi iyi. Duydugum kadariyla cerrahisiyle ilgili zaten cok iyi diyolar. Ben de sezeryan olmak istedigim icin onh tercih ettim hatta normale tesvik etti baya ama ben istemedim.

Dün medical park a Gittim fiyat icin
Normal doğum 3900 TL
epidural 500 TL
doktorun mesai saatleri dışında doguma gelmesi 500 TL
1 geceden fazla hastahane de kalma gecesi 300 TL

Dün medical park a Gittim fiyat icin
Normal doğum 3900 TL
epidural 500 TL
doktorun mesai saatleri dışında doguma gelmesi 500 TL
1 geceden fazla hastahane de kalma gecesi 300 TL
İşte bu yüzden doğum paketi alın bence, epidural 300 TL ekstra ücreti dışında doğum dışındaki herhangi bişeye ücret vermiyorsunuz

Rica ederim. İşte ben de bu yüzden tereddütte kaldım. Yani risk varsa yapacak bişi yok tabi. Bilemedim Hoş 37. haftadayım artık ☺Siz gittiniz mi yorumlar nedir?

Huzurun meraklısı,2950 tl olan sigortanın hangisi OLDUĞUNU merak ediyorum ben debi de 35. Haftada olunca yaptırmak sana ne kdr avantaj sağladı?

Evet canım coook tatlı bi bayan.ben çok memnunum.ben 11.hafta gittiğimde cinsiyet tahmini bile yaptı.şimdi 17 haftalık hamileyim.muayene ücreti de 80tl olmuş baya uygun.

Hersey dahil derken hangi sigorta bu gerçekten baya uygun 2900

Huzurun meraklısı,2950 tl olan sigortanın hangisi OLDUĞUNU merak ediyorum ben debi de 35. Haftada olunca yaptırmak sana ne kdr avantaj sağladı?

tamamlayıcısağlıksigortaları diye bi site, etlik zübeyde ye gidiyorum orda doğum yapmaktan iyi,
daha erken başlasaydım daha iyiydi ama şehir dışında yaşıyorum o sebebten gelip gitmem olmuyordu

içerik:

Normal ve Sezaryen Doğum
2 Günlük Oda ve Refakatçi Ücretleri Dahil
Bebeğinizin İlk Muayenesi
Doktor Ücreti
Topuk Kanı Alımı
Bebeğinizin İlk Aşısı

Merhaba bu içerikte NST de varmıdır acaba bir bilginiz varmı?

OTE="angelkopil, post: 38600788, member: 343024"]Evet doğru biz de bugün kontrole gittik dikislerdeki bantları aldırmak icin Aylin hocanin muayene ücretinin 77 tl olduğunu öğrendik sanırım herkes ona yığıldı o da böyle bir yöntem uyguladı. Kontrol olduğunu ve doktorun kendisi çağırdığını söyleyince sadece katkı payı verdik. Ama böyle bir uygulamanın olmasi cok doğru gelmedi bana bir doktor 35 tl alirken digerinin başka bir fiyat belirlemesi saçma geldi açıkçası...[/QUOTE]
Suanda da 200 lira olmuş ya. Cildirmis insanlar.

EVET BENİM DR'UM 120 TL İKEN SON GİTTİĞİMDE 130 OLMUŞ SORDUM YENİ YILDA DEĞİŞMİŞ

Mrb arkadaslar ben Ahmet Suha beye gidiyorum. Suan muayene ücreti 130 tl. Ben dogumu gecen seneden anlastigim icin 2.775 simdi degisti tabi fiyatlar. Nst ye ekstra ucret vermiyorsunuz. Ben gayet memnunum. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim.

Mrb arkadaslar ben Ahmet Suha beye gidiyorum. Suan muayene ücreti 130 tl. Ben dogumu gecen seneden anlastigim icin 2.775 simdi degisti tabi fiyatlar. Nst ye ekstra ucret vermiyorsunuz. Ben gayet memnunum. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim.
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
sezeryan mı olacaksın normal mi

bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
sezeryan mı olacaksın normal mi
tşk ederim cnm. Sende inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına. bugün günümüz doldu.birazdan muayene olucam .normal istiyorum ama bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun. bu arada Ahmet beyle doğum yapan hiç yok heralde hiç yorum bulamadım.Sen bulabildinmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…