- 2 Eylül 2015
- 1
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.381
İşte bu yüzden doğum paketi alın bence, epidural 300 TL ekstra ücreti dışında doğum dışındaki herhangi bişeye ücret vermiyorsunuzDün medical park a Gittim fiyat icin
Normal doğum 3900 TL
epidural 500 TL
doktorun mesai saatleri dışında doguma gelmesi 500 TL
1 geceden fazla hastahane de kalma gecesi 300 TL
İşte bu yüzden doğum paketi alın bence, epidural 300 TL ekstra ücreti dışında doğum dışındaki herhangi bişeye ücret vermiyorsunuz
Bende öyle yapmaya karar verdim her sey dahil 2950 tl sigorta paketi
merhaba arkadaşım.. öncelikle rabbim kuzunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. saime hanım hakkında olumlu bir cvp almak beni mutlu etti açıkcası.. normal doğumu sen gerçekten istersen doktorun seni sezeryana zorlayamaz. ama allah vermesin ters giden bi durum olur mesela bebek terstir yada çok kiloludur bunlar anneyi sıkıntıya sokacağı için doktorun sezeryan önerebilir.. ben kızımda normal doğum yapmayı çok istedim doktor çatın dar ama istersen deneriz tabiki dedi.. suyum azalmış ve hemen doğumu başlattı doktorum.. direk suni sancı verdi.. yaklaşık 4 saat sancı çektim ama hiç ilerleme kaydedemedik ve rahim ağzım sola doğru olduğu için riske atmak istemedi.. iyikide riske atmamış bebeğin boynuna kordon dolanmış çünkü.. bazen istemediğimiz şeylere iyikide böyle olmuş diyebiliyoruz.. o yüzden allah hayırlısını dilemek en doğrusu.. inşallah hayırlı bi şekilde bebişini alırsın kucağına.. saime hanıma da perşembe akşamı gidicem inşallah.. yorumlarımı yazarım arkadaşlarımıza da ön bir bilgi olur.. bu arada cevabın için tşk ederim..
Evet canım coook tatlı bi bayan.ben çok memnunum.ben 11.hafta gittiğimde cinsiyet tahmini bile yaptı.şimdi 17 haftalık hamileyim.muayene ücreti de 80tl olmuş baya uygun.Merhaba bende medical parka gitmeyi düşünüyorum. Pinar hanima randevu aldim. Muayene ucreti normal geldi. Ancak tedirginim nasıl bir doktordur. 11 haftaligim. Erken gerçi ama normal dogum yanlisiyim. Doktor normal dogum yanlisimi acaba? Birde ilgili alakali istediğim zaman gorusrbilecegim bir doktor mu? Bilgi verirseniz cok sevinirim :)
Hersey dahil derken hangi sigorta bu gerçekten baya uygun 2900
Huzurun meraklısı,2950 tl olan sigortanın hangisi OLDUĞUNU merak ediyorum ben debi de 35. Haftada olunca yaptırmak sana ne kdr avantaj sağladı?
tamamlayıcısağlıksigortaları diye bi site, etlik zübeyde ye gidiyorum orda doğum yapmaktan iyi,
daha erken başlasaydım daha iyiydi ama şehir dışında yaşıyorum o sebebten gelip gitmem olmuyordu
içerik:
Normal ve Sezaryen Doğum
2 Günlük Oda ve Refakatçi Ücretleri Dahil
Bebeğinizin İlk Muayenesi
Doktor Ücreti
Topuk Kanı Alımı
Bebeğinizin İlk Aşısı
Merhaba bu içerikte NST de varmıdır acaba bir bilginiz varmı?
hayır sadece doğum ve sonrası için gecerli
Anladım çok teşekkür ederim ☺ Şimdiden hayırlı doğumlar size..
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahMrb arkadaslar ben Ahmet Suha beye gidiyorum. Suan muayene ücreti 130 tl. Ben dogumu gecen seneden anlastigim icin 2.775 simdi degisti tabi fiyatlar. Nst ye ekstra ucret vermiyorsunuz. Ben gayet memnunum. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim.
tşk ederim cnm. Sende inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına. bugün günümüz doldu.birazdan muayene olucam .normal istiyorum ama bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun. bu arada Ahmet beyle doğum yapan hiç yok heralde hiç yorum bulamadım.Sen bulabildinmi acaba?bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
sezeryan mı olacaksın normal mi