ERTAN BEY OLUMLU YORUMLAR
* ilk izlenim iyi, gidenler memnun, çok detaylı inceliyor, bilgi veriyor, bütün organlarına bakıp bilgi veriyor.
*gayet ilgili bir doktordu herseyi anlatti guzel guzel. gayet guzel ilgileniyor.
*Aceleci degil. memnunum kafami karistiran bi durum olmadi simdiye kadar.
*Her dr.un tarzi farklidir. kizimdaki dr.uma gore farkli. Mesela bazi dr.lar vitamin bogarken hastasini ertan bey pek ilac taraftari degil Zorda kalmadkca gidalarla alinmasini istiyor hep. Mesela varis problemim var onada ilac vermedi doguma kadar disini sk dedi skabildigim kadar dayanmaya calisiyorum bende.
*çok ilgili bir doktor
*Ertan bey'e gidiyorum ve çok memnunum, 3-4 ay tedavi gördüm,aşılamayla hamile kaldım ve Ertan Bey'in ilk aşılaması tuttu, şimdi 2.5 aylık hamileyim :)
*Kendisi çok pozitif bir doktor. İçeride yaklaşık 15 dk kaldık. Gayet rahatlatıcı şeyler söyledi süreçle ilgili.
*Bebeğimin boyunu kilosunu gerekli diğer ölçümleri amniyo sıvısının yeterliliğini kontrol etti ve bizimle bu bilgileri paylaştı. Rahim açıklığıma ultrasondan bakıp normal doğuma uygun olup olmadığımı da söyledi.
*ertan öztürk e gidiyorum kendisi bence çok iyi ve insanın ruh halinden anlayan biri...hep motive halinde olumlu düşünme taraftarı.
*Ben ertan beyde muayene oluyorum ve inanılmaz memnunum, ultrason da detaylı açıklamaları, anne psikolojisini anlayıp rahatlatmasi her şey süper.