ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

tşk ederim cnm. Sende inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına. bugün günümüz doldu.birazdan muayene olucam .normal istiyorum ama bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun. bu arada Ahmet beyle doğum yapan hiç yok heralde hiç yorum bulamadım.Sen bulabildinmi acaba?

malesef bende bulamadım hiç ama ahmet beyin sakinliği beni rahatlatıyor
önceki iki doğumum da sezeryan buda sezeryan olacak inşallah bakalım ya nasip

tşk ederim cnm. Sende inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına. bugün günümüz doldu.birazdan muayene olucam .normal istiyorum ama bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun. bu arada Ahmet beyle doğum yapan hiç yok heralde hiç yorum bulamadım.Sen bulabildinmi acaba?

malesef bende bulamadım hiç ama ahmet beyin sakinliği beni rahatlatıyor
önceki iki doğumum da sezeryan buda sezeryan olacak inşallah bakalım ya nasip

ocak annelerinde ahmet beye doğum yapacak vardı ama daha günü var diye hatırlıyorum

Merhabalar öncelikle sağlıkli doğumlar diliyorum.benim hamilelik takibim ve doğumumu Süha bey yaptı.normal dogum yaptim .hastasiyla ilgili bir doktor ben gayet memnunum.

Tskler arkadaslar. Dogumumu yaptim :KK66: sezeryan oldu. Ahmet bey gercekten cok ilgilendi. Ameliyatimda bebegim dogana kadar spinal anestezi idi sonra tamamen uyutuldum. Hastane calisanlari hemsireler dogumdan sonra inanilmaz ilgili. Allahin izniyle ben bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim herkese nasip etsin.

Tskler arkadaslar. Dogumumu yaptim :KK66: sezeryan oldu. Ahmet bey gercekten cok ilgilendi. Ameliyatimda bebegim dogana kadar spinal anestezi idi sonra tamamen uyutuldum. Hastane calisanlari hemsireler dogumdan sonra inanilmaz ilgili. Allahin izniyle ben bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim herkese nasip etsin.

hayırlı olsun adınıza çok sevindim Allah analı büyütmeyi nasip etsin,
sezeryan zorunlumuydu yoksa siz mi istediniz doktorunuz mu istedi,
ben Ahmet beyi düşünüyorum ve normak istiyorum beni mecbur kalmasam da sezeryana yönlendirir mi

ben Ahmet beyi düşünüyorum ve normak istiyorum beni mecbur kalmasam da sezeryana yönlendirir mi
Benim doğumumu da ahmet bey yaptırdı normal dogum yaptim.doğumdan önce konuşmuştuk doğum şeklimi normal dogun istiyordum ve öylede oldu mecbur kalinmadikca sezeryan önereceğini düşünmüyorum yine doğum yapsam ahmet beye giderim çok güveniyorum onun fikirlerine bence için rahat olsun bende çok gelgitler yaşamıştım hamilelik başlarında hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Ahmet bey son gunumuze kadar bekledi. Hicbir zmn zorlamadi. Ama gunum dolunca sezeryan olmasina karar verdik.

@emieseda devammm devammm

36 haftalik halimle dun Ahmet beye gittik ve ilk tanismamiz oldu. Hamd olsun iyi birine benziyor. ve dogumu onunla birlikte yapma karari aldik insAllah hersey istedigimiz gibi olur

Amin cnm tsk ederim. Basta epidural basladi. Bebegim dogduktan sonra dikis icin kisa sureli narkoz verildi cnm.
HİSSETTİĞİN İÇİN Mİ NARKOZ VERİLDİ . BEN İKİNCİ DOĞUMUMU EPİDURAL YAPTIM İLKİNİ NARKOZLA YAPMIŞTIM. AMA NEDENSE BUNDA İÇİMİ KORKU SALDI. KARAR VEREMİYORUM

Bşr
Mrb arkadaslar ben Ahmet Suha beye gidiyorum. Suan muayene ücreti 130 tl. Ben dogumu gecen seneden anlastigim icin 2.775 simdi degisti tabi fiyatlar. Nst ye ekstra ucret vermiyorsunuz. Ben gayet memnunum. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim.
Bir muane ortalama tahliller le falan ortalama ne kadar A geliyor.. Sigortalı olan için.. Birde doğum fiyat ı sigortalı olana mı bu kadar

Sigortalı ya ücret nedir acaba

arkadaşlar merhaba ben de yeni hamile olduğumu öğrendim ilk gebeliğimde düzenli bir doktorum yoktu kürtaj oldum medical park nasıl sizce Aylin hanım adını çok duydum acabaa ne dersiniz

ARKADAŞLAR MESAJ SAYISI 500 VE ÜZERİ OLAN KULLANICILARIN YAPMIŞ OLDUĞU YORUMLARI TOPARLADIM

ÜYENİN MESAJ SAYISI 500'ÜN ALTINDAYSA YORUMLARI DAHİL ETMEDİM, MERAK EDENLER KONUYU OKUYABİLİRLER

TOPLAM 137 SAYFA SONUCUNDA

AYLİN HANIM İÇİN OLUMLU YORUMLAR

*çok iyi bir doktor, pozitifliği ve enerjisi iyi. cok sicak güleryüzlü ve konuskan, suratsız değil.

*cok rahat ınsanı germeyen bır doktor ama yerı geldıgındede onlemını alıyor.

*Lekelenmelerim oluyo hafif dedim. hemen progesteron başladı. Riske atamayız dedi. Kan tahlillerime baktı. Kanın düşme eğilimi gösterebilir dedi. Hemen multivitamin + demir ilacı verdi. Bir dahaki kontrolde vajinal usg ile bakalım dedi ve 15 gün sonraya gün verdi. Usg görüntüsü verdi. Bebeğimin kalp atışlarını dinletti. Önerilerde bulundu. Kısa zaman olabilir ama yeterince içi dolu çalıştı bence.

*sezeryan oldum ınanılmaz memnun kaldım, sureklı bana moral motıvasyon sagladı, sızın neye endışe duyup neyden korktugunuzu bılebılıyor,hem doktor cok ıyı hemde dıger ekıp.cok rahat bı dogum oldu sohbet muhabbet dogum yaptım.

AYLİN HANIM İÇİN OLUMSUZ YORUMLAR

*Bebegimin suyunun azaldigini anlamadi ve yanlis olcum yapti hizli baktigi icin. Baska dr a gittim. Istirahat verdi 10 gun bebegimin suyu azalmis.
*Tel no vermedi. Bir sıkıntı olursa ara demedi ben sıre beklerken sekreteri aradı birisi aylin hanım çok yoğun suan tele bağlayamıycam dedi. Belki kanaması oluyo çok acil bi durum var. Bunlar önemli...
*Beslenmem aşılar hakkında bişey söylemedi.
*İlgili ama apar topar olunca ben hiç rahat olamıyorum.
*Bel ağrım oluyo kanamalarım oluyor diyince hemen progesteron başlayalım dedi fakat reçete yazarken unuttu. Ben bel ağrısını hatırlatınca yazdı. Aylin hanim da kurtaj oldum ancak yoğunluğundan kontrole bile gidemedim.
*Benim için en önemlisi dr un aceleci olmaması bilgisi aradığım da ulasabilmem istediğim soruyu sorabilmem. Ben bunları bulamadım muayene ücretinin yüksek olması da çabası.

ERTAN BEY OLUMLU YORUMLAR

* ilk izlenim iyi, gidenler memnun, çok detaylı inceliyor, bilgi veriyor, bütün organlarına bakıp bilgi veriyor.
*gayet ilgili bir doktordu herseyi anlatti guzel guzel. gayet guzel ilgileniyor.
*Aceleci degil. memnunum kafami karistiran bi durum olmadi simdiye kadar.
*Her dr.un tarzi farklidir. kizimdaki dr.uma gore farkli. Mesela bazi dr.lar vitamin bogarken hastasini ertan bey pek ilac taraftari degil Zorda kalmadkca gidalarla alinmasini istiyor hep. Mesela varis problemim var onada ilac vermedi doguma kadar disini sk dedi skabildigim kadar dayanmaya calisiyorum bende.
*çok ilgili bir doktor
*Ertan bey'e gidiyorum ve çok memnunum, 3-4 ay tedavi gördüm,aşılamayla hamile kaldım ve Ertan Bey'in ilk aşılaması tuttu, şimdi 2.5 aylık hamileyim :)
*Kendisi çok pozitif bir doktor. İçeride yaklaşık 15 dk kaldık. Gayet rahatlatıcı şeyler söyledi süreçle ilgili.
*Bebeğimin boyunu kilosunu gerekli diğer ölçümleri amniyo sıvısının yeterliliğini kontrol etti ve bizimle bu bilgileri paylaştı. Rahim açıklığıma ultrasondan bakıp normal doğuma uygun olup olmadığımı da söyledi.
*ertan öztürk e gidiyorum kendisi bence çok iyi ve insanın ruh halinden anlayan biri...hep motive halinde olumlu düşünme taraftarı.
*Ben ertan beyde muayene oluyorum ve inanılmaz memnunum, ultrason da detaylı açıklamaları, anne psikolojisini anlayıp rahatlatmasi her şey süper.

ERTAN BEY OLUMSUZ YORUMLAR

*randevu saatlerinde tabiki aksamalar oluyor çok bekliyoruz.

*daha bir kere olsun ultrason fotosu vermedi.

*Kilomu ve tansiyonumu ölçmediler ve sormadılar da.

ÖZHAN BEY OLUMLU YORUMLAR

*Memnunum, gerektiğinde çağırıyor.
*sakin ve ılımlı bir doktor.
*numarasını mailini veriyor ve acil durumlarda ulaşabiliyorsun. bir kaç kez tecrübe etmek zorunda kaldım ordan biliyorum.

ÖZHAN BEY OLUMSUZ YORUMLAR

*ultrasonda video vermedi ama gayet iyi incelediği için çok da önemli değil benim için

elimde BANU hanım ile ilgili yorumlar da mevcut ama kendisi sanırım ayrılmış o yüzden paylaşmaya gerek yok, onun dışında da sadece bir cümle baran bey için var.

137. sayfada mesajlarım mevcut arkadaşlar

mesaj sayısı 500 ve üzeri olan arkadaşların yorumlarını topladım

mesaj sayısı 500 ün altındaysa dahil etmem özellikle mesaj sayısı 1-2 olan üyelere dikkat edin reklam amaçlı üyelik oldukça fazla

X