ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

ERTAN BEY OLUMSUZ YORUMLAR

*randevu saatlerinde tabiki aksamalar oluyor çok bekliyoruz.

*daha bir kere olsun ultrason fotosu vermedi.

*Kilomu ve tansiyonumu ölçmediler ve sormadılar da.
Bu olumsuz yorumlar foto dışında ertan hocanın elinde olan birşey değil kilo olcumune sin haftalarda gerek duymuyor bende ertan hoca ile doğum yaptım bir daha hamile kalsam yine kendisini tercih ederim hamilelik ve dogumla ilgili hiç kötü anım yok ben pazar günü taburcu oldum tek kalan hasta da bendim sırf bnm için evinden geldi muayene etti taburcu etti ve gitti oguma giderken hadi doguma demedi bebisi almaya gidiyoruz dedi o bile motive güle oynaya gittim bende bütün ailem de çok memnun kaldık hastane ayrı bi güzel paranın karşılığını alıyorsunuz helal olsun dedim tam anlamı ile şiddetle tavsiye ederim

Sizin bu yorumunuzu da ekleyim mesaj sayınızda 500 un üzerinde zaten. çok teşekkürler paylaşım için Allah analı babalı buyutsun inşallah

Ben de pınar hanıma gidiyorum.çok memnunum.ultrasonda uzun uzun bebeğimi izliyoruz ve fotoğraf da veriyor.tavsiye ederim.

doğum ve muayene ücreti hakkında bilgi alabilirmiyim ve yeni doğan ünitesi var mı

Daha önce de belirtmiştim Ertan Beyin takibinde bi gebelik geçiriyorum. Bebeğimi uzun uzun inceliyor ve hatta eşim kamera kaydi bile aliyor ultrason görüntüsunu de her seferinde alıyoruz. Hemde bir kac tane aliyoruz. Zaten cok nazik birisi, en son bebeğin parmaklarını gördüğümde sevindim diye onun görüntüsünü bile verdi. Aklima takilan bir konu olduğunda da hastaneye gitmeden, telefonla bana yardimci oluyor. Yani daha ne istenirki? Cok sükür biz doktorumuzdan çok memnunuz.

merhaba arkadaşlar.. 2 gün önce 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendim.. 2,5 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var.. önceki doğumumu akropol hastanesinde yapmıştım.. bu doğumumu da medicalparkta yapmaya karar verdim.. halk sigortadan doğum paketi satın aldım.. dr.saime kış'a gitmeyi düşünüyorum ama pek yorum göremedim kendisi hakkında.. öncelikli tercihim aylin hanımdı fakat yoğun olması gözümü bir hayli korkuttu.. saime hanıma giden arkadaşlarımdan yorum rica ediyorummm

Merhaba zumralif,
Ben dün Saime hanima gittim. Gayet nazik biri. Bebeği de güzelce inceliyor ve sorulara cevap veriyor. Fakat normal doğum konusunda çok güvenemedim. Yani sen ne istiyorsan onu deneriz önce fakat en ufak tehlikede sezeryan yaparız dedi. Genel olarak muhattap olduğum hastane çalışanları da güler yüzlü ve yardım sever. Fakat ben Sincan Koru'daki Hüseyin Pehlivan'a gitmeye karar verdim çünkü normal doğum konusunda daha destekleyici gibi geldi bana.

merhaba arkadaşım.. öncelikle rabbim kuzunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. saime hanım hakkında olumlu bir cvp almak beni mutlu etti açıkcası.. normal doğumu sen gerçekten istersen doktorun seni sezeryana zorlayamaz. ama allah vermesin ters giden bi durum olur mesela bebek terstir yada çok kiloludur bunlar anneyi sıkıntıya sokacağı için doktorun sezeryan önerebilir.. ben kızımda normal doğum yapmayı çok istedim doktor çatın dar ama istersen deneriz tabiki dedi.. suyum azalmış ve hemen doğumu başlattı doktorum.. direk suni sancı verdi.. yaklaşık 4 saat sancı çektim ama hiç ilerleme kaydedemedik ve rahim ağzım sola doğru olduğu için riske atmak istemedi.. iyikide riske atmamış bebeğin boynuna kordon dolanmış çünkü.. bazen istemediğimiz şeylere iyikide böyle olmuş diyebiliyoruz.. o yüzden allah hayırlısını dilemek en doğrusu.. inşallah hayırlı bi şekilde bebişini alırsın kucağına.. saime hanıma da perşembe akşamı gidicem inşallah.. yorumlarımı yazarım arkadaşlarımıza da ön bir bilgi olur.. bu arada cevabın için tşk ederim..

Sigortalıysanız korkmayın ekstra birşey talep edilmez mesai saatleri dışında hastane de isteyebilirler . Policeniz varsa sigortanız karşılar ☺

Kizlar merhaba size bi sorum olacak seker yuklemesi yapilirken eczaneden glukoz almamiza gerek varmi ilk gebeligimde eczaneden almistimda merak ettim haftaya benimde seker yuklemem varda

Kizlar merhaba size bi sorum olacak seker yuklemesi yapilirken eczaneden glukoz almamiza gerek varmi ilk gebeligimde eczaneden almistimda merak ettim haftaya benimde seker yuklemem varda
Bişi almanıza gerek yok, kan alma yerinde iceceginiz sıvıyı veriyorlar ücretsiz

Oranın yogun bakım ünitesınin olmasıı göz ardı edılmeyecek kadar önemli bi artı. Devlette degıl özelde dogurmk isteynler kesınlıkle medıcal parkı düşünmeli dıyorumm.

Ben de pınar hanıma gidiyorum.çok memnunum.ultrasonda uzun uzun bebeğimi izliyoruz ve fotoğraf da veriyor.tavsiye ederim.

Merhaba bende medical parka gitmeyi düşünüyorum. Pinar hanima randevu aldim. Muayene ucreti normal geldi. Ancak tedirginim nasıl bir doktordur. 11 haftaligim. Erken gerçi ama normal dogum yanlisiyim. Doktor normal dogum yanlisimi acaba? Birde ilgili alakali istediğim zaman gorusrbilecegim bir doktor mu? Bilgi verirseniz cok sevinirim :)

Isim ve sartlar geregi arada bir Ankara dayim. Ancak istanbulda yasiyorum orda da iyi bir doktor arıyorum. Ani bir durum olursa diye Ankarada da bi doktor bulmak istiyorum. Gecici bir donem gerci ama bir kac ayligina ankarada doktor arayisindayim. Dogum muhtemelen istanbulda ancak durum belli olmaz diye pinar hanimi merak ettim. Bilgi verirseniz sevinirim

Tam istediğin gibi bir doktor istedigin zaman ulasabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…