- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.121
[/QUOTE]Merhaba,
Ben az önce aldım Aylin Hanım'dan randevu. Yalnız çok dolu olduğu için ancak 8 Eylül'e alabildim. 25. Haftam dolmak üzere. Bana gebelik takibi yapmadığı ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi yalnız. Siz acaba hangi telefon numarasından görüştünüz?? Ben gittiğimde problem olur mu şimdi bir kerelik gitmiyorum sonuçta. Kiminle görüşmek gerek bilemedim.
QUOTE="Jeepers, post: 42207651, member: 657477"]Hastaneye sordum yoğun olduğu için yeni gebe takibi almıyormuş.
Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin canım sana ve meleğine.. Allah izin verirse bende normal doğum istiyorum ama şimdi sen böyle söyleyince insan bi tereddüt yaşıyor. Medicalpark ta doğum yapıcam diye düşünürken Zekai tahir de doğum yapman etkilemiştir seni eminim. Orda ki doğum nasıldı peki anlatıldığı gibi kötü değildir inşallah temizlik falanMerhaba arkadaşlar ben 27 nisan da normal doğum yaptım 24 Nisan a kadar banu hanim doktorumdu, banu hanım açık net ve lafı dolandırmadan direk konuşur doğuma kadar hep normal olmasını destekledi ama bebeğim son ayında hic büyümedi gelişim geriliği olduğu için sezeryana alalım dedi ben de normal olmasını çok istediğim ve dr.ların hep son anda bi bahaneyle sezeryana aldığını öğrendiğim için zekai tahir e gittim ve oradaki dr şimdiye kadar seni hastaneye yatırmaları gerekiyordu nerdeydin dedi ben de anlattım böyle böyle, bu gibi durumlarda biz hemen sezeryan yapmayız gözetim altında tutarız sizi dedi ve hastaneye yattım 3 gün sonra suni sancıyla bebeğim oldu çok şükür. Banu hanim iyi bu dr ama malesef her özel hastanede olduğu gibi sezeryan kolaylarına geliyor çünkü saati dakikası belli risk yok şip şak kesip alıyor, ama normal olsa saati belli değil, uzun suren bi bekleyiş ve bebegin doğması daha meşakkatli...
Sağol canım inşallah sen de sağlıklı bi şekilde yavruna kavuşursun...medical park nezih bi yer tabi ama zekai tahirde de çok uzman dr var, ben mahremiyet açısından bir de daha sakin temiz bir yer diye medicali tercih etmiştim ama nasip olmadı... bebeğim son ay gelişmediği için biz farklı bi bölümdeydik orası da çok iyiydi, temizliği, dr ilgisi vs memnun kaldım... zaten zekai tahirin dr ları çok tecrübeli ve turkiye çapında bi hastane ve devlet olduğu için önceliği normal doğumRabbim uzun sağlıklı ömürler versin canım sana ve meleğine.. Allah izin verirse bende normal doğum istiyorum ama şimdi sen böyle söyleyince insan bi tereddüt yaşıyor. Medicalpark ta doğum yapıcam diye düşünürken Zekai tahir de doğum yapman etkilemiştir seni eminim. Orda ki doğum nasıldı peki anlatıldığı gibi kötü değildir inşallah temizlik falan
Canım ya bi kaç soru daha sorsam sana. Duyduğuma göre zekai tahir de doğuma doktorların girmesi yasakmis gerçekten böyle bi durum var mı pekiSağol canım inşallah sen de sağlıklı bi şekilde yavruna kavuşursun...medical park nezih bi yer tabi ama zekai tahirde de çok uzman dr var, ben mahremiyet açısından bir de daha sakin temiz bir yer diye medicali tercih etmiştim ama nasip olmadı... bebeğim son ay gelişmediği için biz farklı bi bölümdeydik orası da çok iyiydi, temizliği, dr ilgisi vs memnun kaldım... zaten zekai tahirin dr ları çok tecrübeli ve turkiye çapında bi hastane ve devlet olduğu için önceliği normal doğum
Canım son ana kadar hep doktorlar ve ebeler ilgileniyor doğum olacağı anda odaya alınıyorsun ve 2 dk da bebeğin dünyaya geliyor başka dr ve hemşireler ilgileniyorCanım ya bi kaç soru daha sorsam sana. Duyduğuma göre zekai tahir de doğuma doktorların girmesi yasakmis gerçekten böyle bi durum var mı peki
Anladım. Dün forumda bi sayfa da okudum önünden bile geçmeyin hastanenin bile yazmışlar ya. Çatı muayenesi her gelen açılmaya bakmak için elini sokuyor falan diye. Vip oda Bile tutsan esin yanına gelemiyor falan yazan çok vardı. Ben de hala gel git yaşıyorum tek isteğim bebeğimin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi ama hastaneden tam emin olamıyorum nedenseCanım son ana kadar hep doktorlar ve ebeler ilgileniyor doğum olacağı anda odaya alınıyorsun ve 2 dk da bebeğin dünyaya geliyor başka dr ve hemşireler ilgileniyor
Canim ben ilk gebeliğimde gitmiştim. Tel da bir beyden randevu aldim aylin hanima. Ancak gittiğimde sorun yaşadım. Randevu aldığım ücretini de ödediğim halde sekreteri kabul edemeyeceğini söyledi takipçi hastası olmadığım için. Esimde yanimda ydi. Çok ısrar ettik ücretini de odedik dedik. Yalvar yakar sekreter aylin hanima bir Danışayim dedi. Yarım Saat sonra geldi. Bzi kapıda öylece bekledik. Sonunda kabul etmişti bizi. Ancak ben bebegimi kaybettim. Yani kalbi durmus aylin hanım la bir ilgisi yok. Kürtaj imi kendisi yaptı. Çok çok güzel yaptığını söyledi ler daha sonra kontrole gittiğim dr lar. Ancak kurtaj olduktan sonra kanama larim çok uzun sürdü 40 günden fazla. Aylin hanima bir türlü ulaşamadık. Aylin hanim in ii bir dr olduğunu düşünüyorum ancak kendisine ulaşmak inanılmaz zor. Nerdeyse tüm gün arıyordum ama yine de ulaşamadım. Yaşadıklarımı paylaşmak istedim fikir olması adına.
Merhaba :) Daha bu sabah yaptırdım size elma aromalı gazlı bir içecek veriyorlar 1 saat sonra gidip kan veriyorsunuz 1 saate de çıktı sonucumarkadaşlar medical parkta şeker yüklemesi yaptırdınız mı ?
Ciddi mi bende epidural normal istiyorum ama çok şaşırdım problemli olmasına doktorun kimdi?Bu arada epidural normal dogum yaptim ve hic memnun kalmadim. Hem bende sol tarafimda uyusma olmadi hem de tutmadi die feryat ederken kimse umursamadi. Ustelik sonra bas agrisindan öldum. Basimi kaldiracak halim yoktu agridan. Yemegi bile yatarak yedim. Internetten okuduguma gore isin ehli olanlar yaparsa epidurali bas agrisi yapmiomus.
Aç karnına gitmeye gerek yok hafif bişeyler atıştır yani ne çok aç ne çok tok ben orada simit alıp yarısını yedim sonucu etkilemiyor öyle şeyler. Fiyatı 23 tl civarıydı.anladım aç karna gitmemiz gerekiyor sanırım bu test için , ücreti ne kadar ?