ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

arkadaşlar, hastaneyi tercih edecekler için bir kez daha yazmak istiyorum.
epiduralli normal doğumu mesai saatleri dışında yaparsanız ve kendi doktorum girsin derseniz (ki mesai 45 saat, hafta 168 saat, mesai saati dışına denk gelmeniz kaba hesapla %70 olasılık) 4000 TL'ye yakın bir hesabı koyuyorlar önünüze.
Bilgilerinize..

Evet mesai saatleri dışında normal doğum için çağırılırsa ek Ücret alınıyormuş, hatta ben kızmıştım bu duruma ama doktor arkadaşım, tabiki alacaklar, olur mu öyle şey, aksi takdirde doktorun orda yatması gerek her gün, kaç tane hastası var kim bilir dedi,ama o inAn doğumda doktor önemli değil, ebeler iyi olsun, nöbetçi kadın doğum doktoru olduktan sonra sıkıntı değil dedi kendi arkadaşım, tabi ben erkek bayan doktor ayırmıyorum, doğumda illa bayan doktor isteyenler için sıkıntı tabiki

Vallahi nerden öğrenip yazıyorsunuz bilmem ama kuzenim bir hafta önce doğum yaptı gece tuttu sancısı saat 5 te banu hanim geldi(sabah) normal doğum için çok bekledi akşam 4 te bebek kakasini yaptığı için sezeryan a aldı sabah 5 te gelmesine rağmen herhangi bir ek ücret alınmadı. Bu arada ben de 2 aya banu hanima gittim ancak hiç elektrik anlamadigim için ertan beye geçiş yaptım ve dogumumu ertan bey gerçekleştirdi 1 numara çok çok coooook memnunum

Alınmamasına çok sevndm ama malesef oradaki görevli bayanla da epey atıştım böyle uygulama mı olur diye.. Son dakika mı söylenir dedim çünkü aylardır gidiyorum böyle bişey yoktu! Ben de bastıracağım alınmaması için, doğumum çok yakın çünkü..

ben de inşallah ağustos ayında doğum yapacağım doktorum aylin hanım ücret konusunu görüşmeye gittiğimde 2775 tl dediler sezeryan olacak ekstra hiçbirşey söylemediler kafam karıştı şimdi. bir de sormayı unuttum bilen varsa söyleyebilir mi oda süslemesi filan yapılıyor mu ve doğum sırasında hemşirelerden birine makine versek resim çekiyor mu?

Selam canim ben daha yeni gorustum hastanyle susleneyi kendin yapabiliyorsun hastanenin hizmeti yok bu konuda fotografcisi var ama calistigi ben telefonla gorustum ornek albumunude inceledim ama kendinde cektirebilirsin problem cikarmiyirlar baska fotografciylada calisabikiyorsun

Merhaba arkadaslar ben bugun hastaneyle bizzat gorustum gece doguma gelen doktor icin 500 tl alinmasi konusunu. Eski hastalar yani eski fiyattan yararlanan hastalar icin gecerli olmadigini soylediler. Ancak sonraki hastalar icin gecerli oldugu bilgisini aldm.

kızlar bu arada memnun kaldığınız uygun fiyatlı doğum fotografçısı varsa özelden paylaşabilir misiniz, bir de ertan hoca doğuma fotografçı almıyor diye biliyorum, kendisiyle konuşmadım ama bilgisi olan var mı

Süslemeyi kendiniz yapıyorsunuz doguma eşim de girdi biz video çektik doktoruna bağlı izin verirse cekerler

Ben de Ertan Hocaya gitmeyi düşünüyorum, sizin dogumunuz sezeryan miydi normal miydi? Mesai saati dışında geldiginde ucret aliyor mu acaba, bir bilginiz var mi?

Ben de Ertan Hocaya gitmeyi düşünüyorum, sizin dogumunuz sezeryan miydi normal miydi? Mesai saati dışında geldiginde ucret aliyor mu acaba, bir bilginiz var mi?
Ben sezeryan oldum çok da memnunum.mesai saati içinde dışında diye hiçbir şey duymadım 20 gün önce kuzenim gece sancılandi gitti banu hanim sabah 5 te geldi hastaneye ancak öyle ek bir ücret ödemeler. ..

Ben sezeryan oldum çok da memnunum.mesai saati içinde dışında diye hiçbir şey duymadım 20 gün önce kuzenim gece sancılandi gitti banu hanim sabah 5 te geldi hastaneye ancak öyle ek bir ücret ödemeler. ..

Yorumları okuduktan sonra Ertan Bey iyice içime sindi.. Tesekkurler geri dönüşünüz için.. Batikentte oturmadigim için mesafe sadece düşündürüyor.. Ozel hastaneler içerisinde fiyat-performansta en iyisi Medical Park gibi görünüyor..

Gözünüz lezzetduragi321, post: 42035861, member: 678409"]Yorumları okuduktan sonra Ertan Bey iyice içime sindi.. Tesekkurler geri dönüşünüz için.. Batikentte oturmadigim için mesafe sadece düşündürüyor.. Ozel hastaneler içerisinde fiyat-performansta en iyisi Medical Park gibi görünüyor..[/QUOTE]
Gözünüz kapalı gidin benim 4.doktorumdu 2 ay kadar da Banu hanima gittim ancak ertan hoca gibisi yok.tam bir beyefendi sakin sabırlı empati kurabilen biri.bir o kadar da alanında uzman.cok arkadaşımı veli mi gönderdim .aynı gün ayaktaydim 2 ay olmasına rağmen dikiş izin neredeyse yok diyebilirim

Günaydın kızlar doğum fotoğrafçılarıyla görüşen anlaşan var mı ortalama fiyat ne kadar istiyorlar. Ben henüz görüşmedim ama fiyatlar çok yüksekse bu isteğimden vazgeçebilirim

Medicalpark hastanesinde hep sezeryan yaptıklarını duydum. Arkadaşım da normal diye gitti sezeryana aldılar. Burada normal doğum yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…