- 15 Ocak 2010
- 337
- 380
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.081
Evet mesai saatleri dışında normal doğum için çağırılırsa ek Ücret alınıyormuş, hatta ben kızmıştım bu duruma ama doktor arkadaşım, tabiki alacaklar, olur mu öyle şey, aksi takdirde doktorun orda yatması gerek her gün, kaç tane hastası var kim bilir dedi,ama o inAn doğumda doktor önemli değil, ebeler iyi olsun, nöbetçi kadın doğum doktoru olduktan sonra sıkıntı değil dedi kendi arkadaşım, tabi ben erkek bayan doktor ayırmıyorum, doğumda illa bayan doktor isteyenler için sıkıntı tabikiarkadaşlar, hastaneyi tercih edecekler için bir kez daha yazmak istiyorum.
epiduralli normal doğumu mesai saatleri dışında yaparsanız ve kendi doktorum girsin derseniz (ki mesai 45 saat, hafta 168 saat, mesai saati dışına denk gelmeniz kaba hesapla %70 olasılık) 4000 TL'ye yakın bir hesabı koyuyorlar önünüze.
Bilgilerinize..
Alınmamasına çok sevndm ama malesef oradaki görevli bayanla da epey atıştım böyle uygulama mı olur diye.. Son dakika mı söylenir dedim çünkü aylardır gidiyorum böyle bişey yoktu! Ben de bastıracağım alınmaması için, doğumum çok yakın çünkü..Vallahi nerden öğrenip yazıyorsunuz bilmem ama kuzenim bir hafta önce doğum yaptı gece tuttu sancısı saat 5 te banu hanim geldi(sabah) normal doğum için çok bekledi akşam 4 te bebek kakasini yaptığı için sezeryan a aldı sabah 5 te gelmesine rağmen herhangi bir ek ücret alınmadı. Bu arada ben de 2 aya banu hanima gittim ancak hiç elektrik anlamadigim için ertan beye geçiş yaptım ve dogumumu ertan bey gerçekleştirdi 1 numara çok çok coooook memnunum
Selam canim ben daha yeni gorustum hastanyle susleneyi kendin yapabiliyorsun hastanenin hizmeti yok bu konuda fotografcisi var ama calistigi ben telefonla gorustum ornek albumunude inceledim ama kendinde cektirebilirsin problem cikarmiyirlar baska fotografciylada calisabikiyorsunben de inşallah ağustos ayında doğum yapacağım doktorum aylin hanım ücret konusunu görüşmeye gittiğimde 2775 tl dediler sezeryan olacak ekstra hiçbirşey söylemediler kafam karıştı şimdi. bir de sormayı unuttum bilen varsa söyleyebilir mi oda süslemesi filan yapılıyor mu ve doğum sırasında hemşirelerden birine makine versek resim çekiyor mu?
ben gidiyorum, 112 tl ydi en son gittiğimde muayene ücretiarkadaşlar ertan hocaya muayene giden var mı muayene ücreti ne kadar ?
Süslemeyi kendiniz yapıyorsunuz doguma eşim de girdi biz video çektik doktoruna bağlı izin verirse cekerlerben de inşallah ağustos ayında doğum yapacağım doktorum aylin hanım ücret konusunu görüşmeye gittiğimde 2775 tl dediler sezeryan olacak ekstra hiçbirşey söylemediler kafam karıştı şimdi. bir de sormayı unuttum bilen varsa söyleyebilir mi oda süslemesi filan yapılıyor mu ve doğum sırasında hemşirelerden birine makine versek resim çekiyor mu?
Vallahi nerden öğrenip yazıyorsunuz bilmem ama kuzenim bir hafta önce doğum yaptı gece tuttu sancısı saat 5 te banu hanim geldi(sabah) normal doğum için çok bekledi akşam 4 te bebek kakasini yaptığı için sezeryan a aldı sabah 5 te gelmesine rağmen herhangi bir ek ücret alınmadı. Bu arada ben de 2 aya banu hanima gittim ancak hiç elektrik anlamadigim için ertan beye geçiş yaptım ve dogumumu ertan bey gerçekleştirdi 1 numara çok çok coooook memnunum
Ben sezeryan oldum çok da memnunum.mesai saati içinde dışında diye hiçbir şey duymadım 20 gün önce kuzenim gece sancılandi gitti banu hanim sabah 5 te geldi hastaneye ancak öyle ek bir ücret ödemeler. ..Ben de Ertan Hocaya gitmeyi düşünüyorum, sizin dogumunuz sezeryan miydi normal miydi? Mesai saati dışında geldiginde ucret aliyor mu acaba, bir bilginiz var mi?
Ben sezeryan oldum çok da memnunum.mesai saati içinde dışında diye hiçbir şey duymadım 20 gün önce kuzenim gece sancılandi gitti banu hanim sabah 5 te geldi hastaneye ancak öyle ek bir ücret ödemeler. ..
Bende gorusmedim henüz. Görüşen arkadaşlar varsa bilgilendirse ne güzel olur.Günaydın kızlar doğum fotoğrafçılarıyla görüşen anlaşan var mı ortalama fiyat ne kadar istiyorlar. Ben henüz görüşmedim ama fiyatlar çok yüksekse bu isteğimden vazgeçebilirim