- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 35
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.141
Benim doktorum aylin hanimdi ama epidurali baska bi doktor yapti. Ama bundan sonra epidural istemem kesinlikle cunku basagrisi dayanilacak gibi degildi. Normal dogum yapmistim ilkinde. Dedim ki onda cekmistim dogunca bitmisti. Simdi hem cektim hem donra bas agrisi beni bitirdi. Bi de kendimi 5 cm den sonra epidurale baglicaklar ve agrim bitcek die ayarladigim icin sanci cekmek beni hayal kirikligina ugratti cekmek cok zor geldi. Dolayisiyla aci cektigimi millete anlatirken cok yorgun dustum ve guzelce ikinamadim yorgunluktan ve kesi yapildi malesefCiddi mi bende epidural normal istiyorum ama çok şaşırdım problemli olmasına doktorun kimdi?
Anladım üzüldüm ama böyle bilinçsiz yapılmasınaBenim doktorum aylin hanimdi ama epidurali baska bi doktor yapti. Ama bundan sonra epidural istemem kesinlikle cunku basagrisi dayanilacak gibi degildi. Normal dogum yapmistim ilkinde. Dedim ki onda cekmistim dogunca bitmisti. Simdi hem cektim hem donra bas agrisi beni bitirdi. Bi de kendimi 5 cm den sonra epidurale baglicaklar ve agrim bitcek die ayarladigim icin sanci cekmek beni hayal kirikligina ugratti cekmek cok zor geldi. Dolayisiyla aci cektigimi millete anlatirken cok yorgun dustum ve guzelce ikinamadim yorgunluktan ve kesi yapildi malesef
Bence de gerek yok. Hatta esime dedim ki bi daha dogumda o aciyla yarisi marisi uyustugu kadari olsun epidural olsun dersem sakin izin vermeyin :)Anladım üzüldüm ama böyle bilinçsiz yapılmasınailk doğum olacağı için zaten tedirginim o zaman bu topa girmeye hiç gerek yok
merhaba bede 18 haftalık hamileyim. medicalparkta aylin hanımın ismini duydum ona gitmek istiyorum tahlilleri dısrıda yaptırabiliyomuyuz yada mesela 3 tarama test ücreti ne kadar ben kamu personeliyim. tlf bilgi vermiyorlar bilgi,si olan yazabilir mi?
kime gidiyorsunuz pekiTahlilleri dışarda yaptırabiliyosunuz. Bende aylin hanıma gidiyordum memnun kalmadım çok aceleci ve aradığın zaman ulaşamıyosun. Hamileliğimin yarısında değiştirip başka bir doktora muayene olmaya başladım.
kime gidiyorsunuz peki
Banu hanıma gidiyorum gereksiz bilgi vermiyor aradığında ulaşabiliyorsun işini düzgün yapıyor alternatif yerler sunuyor testler için yalnız özel ilgi bekliyorsunuz o yok iste gittiğinizde tanıyor mutlaka ben ne zaman aradiysam ulaştım kendisine...hastanenin eve yakın olması özellikle son haftalarda büyük avantaj ben bir kaç kez acile gittim uzak olsaydı sabahi bekleyelim diyebilirim esimeben eve yakın olduğu için bu hastaneyi tercih ettim dr ları tanımıyorum ilk defa gideceğim burada medikalparkta önereceğiniz dr var mı?
Bu saydığımız özelliklere sahip bir doktor bulabiliriz mi?Ya kızlar aylin hanım diye tutturmayin rica ediyorum. Çok çok ii Dr lar var ankara da aynı potansiyel de. Benim için en önemlisi dr un aceleci olmaması bilgisi aradığım da ulasabilmem istediğim soruyu sorabilmem. Bilemiyorum ama ben bunları bulamadım muayene ücretinin yüksek olması da çabası.
Aşırı pahalı değil ama tahliline göre de değişiyor ama eğer aile sağlığı merkezin seninle ilgiliyse kan ve idrar tahlilini orada yaptır bence ücretsiz yapıyorlar her ay boşuna para vermemiş olursuntestlerin tahlillerin ücretleri nasıl medicalpark ta dışarıda yaptırmaya gerek varmı?
3 tarama ve seker testi yaptırmayı düşüüyorumAşırı pahalı değil ama tahliline göre de değişiyor ama eğer aile sağlığı merkezin seninle ilgiliyse kan ve idrar tahlilini orada yaptır bence ücretsiz yapıyorlar her ay boşuna para vermemiş olursun
Ben hamile kalmadan önce aylin ayrıma gitmiştim ilgiliydi güler yüzlüydü ama gerçekten çok aceleciydi. Şimdi hamileyim ona gitmek istedim ulaşabilene aşk olsun 4 aydır kendisine ulaşamadım çok yoğun olması bir bakıma dezavantajBende aylin hanıma gidiyordum memnun kalmadım çok aceleci ve aradığın zaman ulaşamıyosun. Hamileliğimin yarısında değiştirip başka bir doktora muayene olmaya başladım.