- 6 Nisan 2015
- 3
- 2
- 45
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.101
Sevgili Albatross, ne yaptınız? Gittiniz mi Ahmet Süha Özer'e? Memnun musunuz? Şu an ben sizin pozisyonunuzdayım. Ayrıca, sezeryan hakkında da bilgi talep ediyorum. doğrusu stresliyim, ne yapacağımı bilemiyorum... Hastane fiyatları çok pahalı... Kendimi çok kötü hissediyorum... Daha başlamadan, hamileliğimin güzelliğini yaşayamadan, karamsarlaştım...Medicalpark Ahmet süha ÖZER e giden var mı
Başlarda böyle karamsarlaşman çok normal canım bozma moralini bende hastane ve dr araştırırken çok gerilmiştim ama bir şekilde hallediyosun geçip gidiyo benim bi arkadaşım Ahmet Süha beyin hastası ama hamile değil o çok memnun bende Ertan Hocaya gidiyorum bende çok memnunum : )Sevgili Albatross, ne yaptınız? Gittiniz mi Ahmet Süha Özer'e? Memnun musunuz? Şu an ben sizin pozisyonunuzdayım. Ayrıca, sezeryan hakkında da bilgi talep ediyorum. doğrusu stresliyim, ne yapacağımı bilemiyorum... Hastane fiyatları çok pahalı... Kendimi çok kötü hissediyorum... Daha başlamadan, hamileliğimin güzelliğini yaşayamadan, karamsarlaştım...
Her şeyi ile normal olan bir hastayı sezeryana alacaklarını zannetmiyorum en azından benim dr um (Ertan Bey) böyle bir şey yapmaz vardır illa bir risk ya da başka bir şey !Medicalpark hastanesinde hep sezeryan yaptıklarını duydum. Arkadaşım da normal diye gitti sezeryana aldılar. Burada normal doğum yapan var mı?
Merhaba canım. Ben Ahmet Suha ÖZER bey é gidiyorum 3 aydır çok memnunum. Sana da öneririm. Çok sakin anlatıyor herseyi ve sorduğum herseye saçma komik te olsa sorularım cevap veriyor sağolsun :)))Sevgili Albatross, ne yaptınız? Gittiniz mi Ahmet Süha Özer'e? Memnun musunuz? Şu an ben sizin pozisyonunuzdayım. Ayrıca, sezeryan hakkında da bilgi talep ediyorum. doğrusu stresliyim, ne yapacağımı bilemiyorum... Hastane fiyatları çok pahalı... Kendimi çok kötü hissediyorum... Daha başlamadan, hamileliğimin güzelliğini yaşayamadan, karamsarlaştım...
Peki sonra nereye gitmeye karar verdiniz?Yorumları okuyunca yazmadan duramadım :) ben doktor araştırmasına girmeden önce Medical park Batıkent'te gittim 5 haftalık hamileydim. Hamile kalmadan önce Özge Hanım'a gidiyordum fakat kendisini soğuk buluyordum zaten. Hamile kaldığımı öğrenince kadın doğum Bölümü'nün sekreterlerine açık açık sordum, normal doğum istediğimi buna en yatkın doktora gitmek istediğimi söyledim. Kendileri Ertan beyin sezeryancı OLDUĞUNU diğer doktorlardan herhangi birine gidebileceğimi söylediler. Ahmet Süha beyin iyi OLDUĞUNU söylediler. Bu arada Aylin di adı sanırım bir bayan doktor var hatta odası koridorun sonunda sağda, kendileri yeni gebelik almıyormuşmuş. Bu tavırdan da midem bulanmıştı.
Ilk muayenemi Medical parkta Ahmet Süha beye oldum, 1 hafta sonradan sonuç görmeye gittik fakat aradığımı bulamadım ben. Bebeğin kalp atışlarını da henüz duyamıyoruz dedi içime pek sinmedi. Aynı gün Koru hastanesine gittim Aylin Hanımı araştırmıştım bu sürede çünkü. Bebeğimin kalp atışlarını duydum, içim rahatlatılması vs vs :) Ben normal doğum istediğim için (Allah izin verirse tabi :) ) araştırmalarım sonucunda Koru Hastanesi'ndeki Aylin Anıl Hanım'a gittim.Peki sonra nereye gitmeye karar verdiniz?
Bende doktoruma sorduğum da özellikle normal istiyorum dedim. Doktor bey de tabiki de eğer fazla kilolu değil se ve ters değilse normal doğum olur demişti. Ve ben 2 muayene de de hemşireler gelip doğum yapcak annenin 8 Cm acilmasinin olduğunu söylemişti yani 2 kez karşılaştım 2 sinde de normal doğum a geçicek ti doktor beyPetunia21 nın bahsetmesiyle takip etmeye başladım burayı.. hamileliğimin başından beri Banu hanım'a gidiyorum evet tarz olrak belki biraz soğuk olabilir ama benim kafamdaki düşüncelerle paralel konuştuğu için devam ettim başta şüphe duysamda. Henüz doğum ile ilgili konuşmadık ama ben hastaneye bilgi almaya odalara bakmaya gittiğimde eşim orada bize oda gösteren yetkiliye ne kadarı sezeryan ne kadarı normal doğum oluyor gelenlerin dedi. Kızın söylediği 10 kişiden 9 u sezeryan!!!!! bu beni baya düşündürüyor açıkçası.. Ama doğum ücretinde sezeryan normal fark etmiyor o nedenle doktorların illa sezeryana yönlendirme gibi bir durumu olmaz heralde diye düşünüyorum.. Fikriniz veya herhangibir duyumunuz var mı?
Bende doktoruma sorduğum da özellikle normal istiyorum dedim. Doktor bey de tabiki de eğer fazla kilolu değil se ve ters değilse normal doğum olur demişti. Ve ben 2 muayene de de hemşireler gelip doğum yapcak annenin 8 Cm acilmasinin olduğunu söylemişti yani 2 kez karşılaştım 2 sinde de normal doğum a geçicek ti doktor bey
HBU arada Aylin Hnm hastaneden ayrılmış mı acaba? Randevu ekranında ismi çıkmıyor da? nedenini merak ettim..
BU arada Aylin Hnm hastaneden ayrılmış mı acaba? Randevu ekranında ismi çıkmıyor da? nedenini merak ettim..
Kusura bakmyın foruma pek yazmadığım için cevaplamayı bile beceremedim:) benim doktorum Aylin Hanım. Kendisi hala hastanede ama neden randevu ekranında çıkmıyor ben de anlamadım. Telefonla arayıp randevu aldım mecburenBU arada Aylin Hnm hastaneden ayrılmış mı acaba? Randevu ekranında ismi çıkmıyor da? nedenini merak ettim..
Hastaneye sordum yoğun olduğu için yeni gebe takibi almıyormuş.BU arada Aylin Hnm hastaneden ayrılmış mı acaba? Randevu ekranında ismi çıkmıyor da? nedenini merak ettim..
Nasıl yani artık daha gebelere bakmıyor mu.Hastaneye sordum yoğun olduğu için yeni gebe takibi almıyormuş.
Hastaneye sordum yoğun olduğu için yeni gebe takibi almıyormuş.
Batıkent Medical Park, hastane olarak düzenli, sakin hatta konforlu gelebilir ilk bakışta. Ben bu düşüncelerle girdim hastaneye ve doktorumla görüşme yapmak için heyecanla bekledim. Çünkü bu benim ilk gebeliğim ve ilk heyecanımdı. Doktorum Banu Akçal' dı. Enerjimi aldıı, hayal kırıklığına uğrattı. İlk gebeliğim olduğunu bildiği halde sanki 2. hatta 3. gebeliğimmiş gibi yaklaşıp açıklamasız ve hayretler içinde bıraktı. Çok hızlı konuşuyor, hıı hoş birşeyler de anlattığı yok ya, konuşursa hızlı konuşuyor... Devlet hastanesi doktorlarından bir farkı yoktu kısacası. Ultrasonla muayene etmeden önce bana başlangıç kilomu sordu, " yok artık" dedim içimden. Ya evde baskülüm yoksa, ki vardı tartılmıştım, evdeki baskülle senin baskülün tutacak mıydı acaba? Her geldiğim de bana evde ölçüldüğüm kilomu mu soracaksın???
Boyumdan yüksek bir yere uzanmamamı, şeker ve tuzu biraz azaltmamı vb hiçbir şey söylemedi. Daha daha nicelerini doktordan sonra büyüklerimden duydum.
Kısacası sadece, folik asite 3 ay devam, sebze ve meyveyi mutlaka iyi yıka ve soy bir de ceviz ye dedi. Bu kadar.
Bana mı denk geldiii, yoksa tavrı bu mudur bilemiyorum. Ama ben 5. haftamda Banu Akçal' a muayene oldum, artık bir daha da Tövbe gitmem.
Batıkent Medical Park, hastane olarak düzenli, sakin hatta konforlu gelebilir ilk bakışta. Ben bu düşüncelerle girdim hastaneye ve doktorumla görüşme yapmak için heyecanla bekledim. Çünkü bu benim ilk gebeliğim ve ilk heyecanımdı. Doktorum Banu Akçal' dı. Enerjimi aldıı, hayal kırıklığına uğrattı. İlk gebeliğim olduğunu bildiği halde sanki 2. hatta 3. gebeliğimmiş gibi yaklaşıp açıklamasız ve hayretler içinde bıraktı. Çok hızlı konuşuyor, hıı hoş birşeyler de anlattığı yok ya, konuşursa hızlı konuşuyor... Devlet hastanesi doktorlarından bir farkı yoktu kısacası. Ultrasonla muayene etmeden önce bana başlangıç kilomu sordu, " yok artık" dedim içimden. Ya evde baskülüm yoksa, ki vardı tartılmıştım, evdeki baskülle senin baskülün tutacak mıydı acaba? Her geldiğim de bana evde ölçüldüğüm kilomu mu soracaksın???
Boyumdan yüksek bir yere uzanmamamı, şeker ve tuzu biraz azaltmamı vb hiçbir şey söylemedi. Daha daha nicelerini doktordan sonra büyüklerimden duydum.
Kısacası sadece, folik asite 3 ay devam, sebze ve meyveyi mutlaka iyi yıka ve soy bir de ceviz ye dedi. Bu kadar.
Bana mı denk geldiii, yoksa tavrı bu mudur bilemiyorum. Ama ben 5. haftamda Banu Akçal' a muayene oldum, artık bir daha da Tövbe gitmem.