ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Ciddi mi bende epidural normal istiyorum ama çok şaşırdım problemli olmasına doktorun kimdi?
Benim doktorum aylin hanimdi ama epidurali baska bi doktor yapti. Ama bundan sonra epidural istemem kesinlikle cunku basagrisi dayanilacak gibi degildi. Normal dogum yapmistim ilkinde. Dedim ki onda cekmistim dogunca bitmisti. Simdi hem cektim hem donra bas agrisi beni bitirdi. Bi de kendimi 5 cm den sonra epidurale baglicaklar ve agrim bitcek die ayarladigim icin sanci cekmek beni hayal kirikligina ugratti cekmek cok zor geldi. Dolayisiyla aci cektigimi millete anlatirken cok yorgun dustum ve guzelce ikinamadim yorgunluktan ve kesi yapildi malesef :KK43:

Benim doktorum aylin hanimdi ama epidurali baska bi doktor yapti. Ama bundan sonra epidural istemem kesinlikle cunku basagrisi dayanilacak gibi degildi. Normal dogum yapmistim ilkinde. Dedim ki onda cekmistim dogunca bitmisti. Simdi hem cektim hem donra bas agrisi beni bitirdi. Bi de kendimi 5 cm den sonra epidurale baglicaklar ve agrim bitcek die ayarladigim icin sanci cekmek beni hayal kirikligina ugratti cekmek cok zor geldi. Dolayisiyla aci cektigimi millete anlatirken cok yorgun dustum ve guzelce ikinamadim yorgunluktan ve kesi yapildi malesef :KK43:
Anladım üzüldüm ama böyle bilinçsiz yapılmasına :KK43: ilk doğum olacağı için zaten tedirginim o zaman bu topa girmeye hiç gerek yok

Merhaba arkadaşlar,

Ben Kasım 2015 aneleri grubuna üyeyeim. Gebelik takibimi yapan doktor dışarıdan. Medikal park Ankara'nın iyi olduğunu söyledi. Doktorla beraber 2400 e geliyor. Sizin fikriniz nedir bu hastaneyle ilgili? Özellikle yakın zamanda doğum yapmış arkadaşlarıma soruyorum. Doğumda baba girebiliyor mu? Refakatçı kalırsa ek ücret istiyorlar mı? gibi...Şimdiden teşekkürler.

Ben açıkçası hastaneden çok hastanedeki doktorumdan çok memnunum, tek doğum 2750 civarı fiyat veriyorlar, dışarıdan Doğuma 2400 dedilerse çok iyi... Doğuma baba girmesi olayı, tamamen doktorunla alakali, benim doktorum ertan bey baba ya da fotoğrafçı koymuyor diye biliyorum. Oda süslemesi yapmiyorlar ama odalar güzeldi ben gezdiğimde. .. doğum yapmadım, ocakta olacak kısmetse, genel görüşlerim bunlar...

Kızlar, ertan bey de normal doğum yapan var mı. .. varsa epidural aldı mı, birde ankarada doğum fotoğrafçısı olarak memnun kaldığınız firmalar var mı

merhaba bede 18 haftalık hamileyim. medicalparkta aylin hanımın ismini duydum ona gitmek istiyorum tahlilleri dısrıda yaptırabiliyomuyuz yada mesela 3 tarama test ücreti ne kadar ben kamu personeliyim. tlf bilgi vermiyorlar bilgi,si olan yazabilir mi?

merhaba bede 18 haftalık hamileyim. medicalparkta aylin hanımın ismini duydum ona gitmek istiyorum tahlilleri dısrıda yaptırabiliyomuyuz yada mesela 3 tarama test ücreti ne kadar ben kamu personeliyim. tlf bilgi vermiyorlar bilgi,si olan yazabilir mi?

Tahlilleri dışarda yaptırabiliyosunuz. Bende aylin hanıma gidiyordum memnun kalmadım çok aceleci ve aradığın zaman ulaşamıyosun. Hamileliğimin yarısında değiştirip başka bir doktora muayene olmaya başladım.

Ya kızlar aylin hanım diye tutturmayin rica ediyorum. Çok çok ii Dr lar var ankara da aynı potansiyel de. Benim için en önemlisi dr un aceleci olmaması bilgisi aradığım da ulasabilmem istediğim soruyu sorabilmem. Bilemiyorum ama ben bunları bulamadım muayene ücretinin yüksek olması da çabası.

Selam arkadaslar ben 6 gun once dogum yaptim medical parkta hersey yolunda gitti :)) doktorumda banu akcal tavsiye ederim memnun kaldim cok biraz aceleci gelebilir tavirlari fakat ilgili ve isinde iyi bir doktor :)

ben eve yakın olduğu için bu hastaneyi tercih ettim dr ları tanımıyorum ilk defa gideceğim burada medikalparkta önereceğiniz dr var mı?

Bir arkadaşım orda Ertan beye gidiyordu memnundu, birazda kişiye göre değişiyor galiba canım. Ben hastaneden de memnun kalmadım özellikle muayene ücretlerine habersiz zam yapmalarından.

ben eve yakın olduğu için bu hastaneyi tercih ettim dr ları tanımıyorum ilk defa gideceğim burada medikalparkta önereceğiniz dr var mı?
Banu hanıma gidiyorum gereksiz bilgi vermiyor aradığında ulaşabiliyorsun işini düzgün yapıyor alternatif yerler sunuyor testler için yalnız özel ilgi bekliyorsunuz o yok iste gittiğinizde tanıyor mutlaka ben ne zaman aradiysam ulaştım kendisine...hastanenin eve yakın olması özellikle son haftalarda büyük avantaj ben bir kaç kez acile gittim uzak olsaydı sabahi bekleyelim diyebilirim esime

Ya kızlar aylin hanım diye tutturmayin rica ediyorum. Çok çok ii Dr lar var ankara da aynı potansiyel de. Benim için en önemlisi dr un aceleci olmaması bilgisi aradığım da ulasabilmem istediğim soruyu sorabilmem. Bilemiyorum ama ben bunları bulamadım muayene ücretinin yüksek olması da çabası.
Bu saydığımız özelliklere sahip bir doktor bulabiliriz mi?
Ben de hala arayış içindeyim de.

testlerin tahlillerin ücretleri nasıl medicalpark ta dışarıda yaptırmaya gerek varmı?
Aşırı pahalı değil ama tahliline göre de değişiyor ama eğer aile sağlığı merkezin seninle ilgiliyse kan ve idrar tahlilini orada yaptır bence ücretsiz yapıyorlar her ay boşuna para vermemiş olursun

Bende aylin hanıma gidiyordum memnun kalmadım çok aceleci ve aradığın zaman ulaşamıyosun. Hamileliğimin yarısında değiştirip başka bir doktora muayene olmaya başladım.
Ben hamile kalmadan önce aylin ayrıma gitmiştim ilgiliydi güler yüzlüydü ama gerçekten çok aceleciydi. Şimdi hamileyim ona gitmek istedim ulaşabilene aşk olsun 4 aydır kendisine ulaşamadım çok yoğun olması bir bakıma dezavantaj

X