ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

arkadaşlar, neden herkes aylin hanımı isteyip de muayene olamadı merak ettim. gittiği gün muayene olmak istediği için sıra bulamadığından mı yoksa her doktorun hasta limiti mi var acaba merak ettim. Bu arada doğum paketleri ve doğum odaları nasıl diye de merak ediyorum. Bir çok özel hastane yattığınız odada doğum yaptırıyormuş (sezeryan dışında tabi). acaba bu hastanede nasıl durumlar. giden arkadaşlar cevap yazabilirse çok sevinirim

arkadaşlar bir de dilek kalkan yalçın diye bir doktor adı görünüyor internet sitesinde acaba o doktor hakkında bilgisi olan var mı?yeni mi gelmiş giden arkadaşlar sorabilirler mi acaba?

bayanlar genelde birinden tavsiye alarak doktor seçiyorlar. bu nedenle aylin hanım popüler ve hasta sayısı yüksek. tabi sadece popülerliğe bağlamak yanlış olur ama göreceli bi durum olduğu için herkesin kendi kararı. ben gökhan beyden çok memnunum bir aksilik çıkmazsa doğuma kadar devam edeceğiz inşallah.

şubatta ankaradyım inş medicalpark gidicem kontrole.giden arkadaşlar tek merak ettiğim doktorunz gece haftasonu doguma geliomu

Aylin hanim docentmis arksdaslar onun da etkisi var tabi. Bi de ben genetik uzmani biriyle gorustum aylin hanim hakkinda o da ovdu aylin hanimi. Ama aylin hanim riskli gebeliklerle ilgilendigi icin de benimilgimi cekti. Tabi diger doktorlarin kotu oldugunu zaten diyemeyiz benim hicbir bilgim yok onlar hakkinda

ben de öyle düşünüyorum. bir hekimden memnun kalındığında herkes ona yöneliyor. bu diğer doktorların kötü olduğu anlamına gelmez. Bir de ben daha ankaraya gelmediğim için doktorların tümünü bilmiyorum. sitede 4 tane doktorun adı yazıyor. gökhan beyi göremedim. http://www.medicalpark.com.tr/hekimler/?showresult=true&hastane=215&tibbibolum=917&cinsiyet=all
isim unutmayı uydurmaya çevirdim artık :KK43: özhan olacaktı o hatta tam adı baran özhan baykal.

evet inş doğum yapan birileri yazar ve daha iyi bilgi sahibi olabiliriz. Ben de Banu Hanım'a Gidebilirim diye düşünüyorum ama daha tam karar veremedim. Burada yeni doğan ünitesi olması beni cezbediyor açıkçası. aksi bir durumda başka bir hastane olasılığı olmasın diye. ne olur ne olmaz. Hastane seçerken buna dikkat etmeye çalışıyorum.

merhaba kızlar evime yakın olduğu için tercih etmiştim medicalparki
eltimde kadın doğumcu ama başka şehirde aylin hanımı tanıyormuş Turgut özaldan
çok sevilen ve tutulan bi doktor olduğunu söyledi.Benimde üçüncü gidişim olucak belki bugün cinsiyetini de öğrenicem hayırlısı..
beni de Aylin hanım pozitifliği ve enerjisi etkiledi..insanı kasmıyor hiç
hastane yeni olduğu için doğum yapan da pek yok sanırım

merhaba kızlar evime yakın olduğu için tercih etmiştim medicalparki
eltimde kadın doğumcu ama başka şehirde aylin hanımı tanıyormuş Turgut özaldan
çok sevilen ve tutulan bi doktor olduğunu söyledi.Benimde üçüncü gidişim olucak belki bugün cinsiyetini de öğrenicem hayırlısı..
beni de Aylin hanım pozitifliği ve enerjisi etkiledi..insanı kasmıyor hiç
hastane yeni olduğu için doğum yapan da pek yok sanırım
Aaa cinsiyetini soylerse bize de haber ver canim. Ben de ogrenirim demek ki sen ogrenirsen 14. Haftada Ins. :KK66: Allah hayirli saglikli evlatlar versin

böyle giden arkadaşlardan olumlu yorumlar duydukça çok seviniyorum. Ankara'da hem fiyatı uygun hem de herkesin memnun kaldığı hastane bulmak zor açıkçası. ben de gittiğim zaman yorumlarımı paylaşacağım. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Herkese iyi akşamlar.Ben henüz hamile değilim, hamilelik düşündüğüm için gittim ve gayet memnun kaldım. Çok temiz ve sakin bir hastane,kalabalık değil.

bende medicalpark düşünüyorum artık şubatta ankaraya geidgmde ilk muayenemi olup tam kararımı vereceğim.orda doğum yapnlar yorumlarınızı beklyorum
yeni oldugundan dogum yapanlarin yorumlarina ulasmak biraz zor.ama annemin bi arkadasinin kizi aylin hanimda dogum yapti ogrendigime gore memnun kalmis.

cnm dogumun gece olursa yada haftasonu dr geliyormu
eger surekli takibini yapan dr. Ise geliyordur tabiki daha onceki dogumumu koruda yaptim dr.umun ozel numarasi vardi gece sancilandim aradim hastaneye gecmemi soyledi kendisi sabah geldi ama surekli ebeyle iletisim halindeydi. Hatta ebede yoktu hastanede ebeyi aramis getittirmis hastaneye. Gittigimde asagida guvenliklerin falan gidecegimden haberi vardi.Acilmam olmadi sezaryen oldum sonunda. Bundada sezaryen olacagi icin hic konusmadim o konuyu ama gelir bence. Ama ozel numarasini alacam gittigimde ne olur ne olmaz.
Bide dogum paketi yok ama istek varmis o yonde ilerde olabilir o yonde bisi. Odalarini cikip gordum gayet guzel ve ferah. Tek hosuma gitmeyen refakatcinin acilip yatak olan koltukta yatmasi oldu. Koruda refakatci icinde yatak vardi annem orada yatti.

kızlar ankarada yenı acılan lıv hosbıtala gden yokmu yada bı yakınınız bn yenı gectım oraya her yerın gzdım yok gzl ve temz bı hastane aa gden bırıne raslamadm yenı acıldıgı için snrm bı fıkrı olan vrmi ?

X