-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #2.021
O zman bana hem doğum hem 9 muayene hem nts 2 3 tarama tahlil vs vs için 3500 iyi fiyat vermişler
Ama iste ya hamile kalmazsam kullanmazsam
size verdikleri fiyat iyi bence. ben açıkcası tam paket almadığıma pişman oldum. çünkü muayene ücretleri her seferinde artıyor. ama başka hastanelere de baksanız iyi olur. ben çok memnun kalmadım
Ben evime yakın olsun istiyorum ortadogu var sincan koru var eryaman hastanesi etimed ve lokman hekim. Eee burası kalıyor bi tek
ben hepsini biliyorumBen evime yakın olsun istiyorum ortadogu var sincan koru var eryaman hastanesi etimed ve lokman hekim. Eee burası kalıyor bi tek
Canım en iyisi Ertan hoca fakat çok yoğun beklemek gerekiyorMerhaba, medicalpark daki kadın doğumculardan hangisini önerirsiniz? Hangisi normal doğum yanlısı? Sezeryan yanlısı değiliz.
Ortadoğuda Günnur Yüceyi duymuştum iyi bir doktor diye. Şükran Çakmak, Güzin Başçı ile birlikte seminerler veriyor. Zaten Esra Aktepe Keskin de Ortadoğudaydı geçen sene.Ben evime yakın olsun istiyorum ortadogu var sincan koru var eryaman hastanesi etimed ve lokman hekim. Eee burası kalıyor bi tek
Ortadoğuda Günnur Yüceyi duymuştum iyi bir doktor diye. Şükran Çakmak, Güzin Başçı ile birlikte seminerler veriyor. Zaten Esra Aktepe Keskin de Ortadoğudaydı geçen sene.
Ortadoğuda Günnur Yüceyi duymuştum iyi bir doktor diye. Şükran Çakmak, Güzin Başçı ile birlikte seminerler veriyor. Zaten Esra Aktepe Keskin de Ortadoğudaydı geçen sene.
Sultan Pınarı tanımıyorum canımPardon günnur yüce hala orada
Ben gittim ama elektrik alamadım :) uyusmuyoruz biz o doktorla
Sultan pinar favorim
arkadaşlar nst yi kaçıncı haftadan sonra istiyorlar acaba? bi de medicalde ücreti ne kadar bilgisi olan var mı?
Medical park doktora göre değişiyor ama 155 185 civari
Nst o kadar pahalı değildi arkadaş muayene ücreti ile karıştırdı sanırım. Muayene ücreti o kadar. 34-35 hafta gibi başlıyor nst. Tam hwtırlamıyorum ama 40-50 civarı birşeydi.nst nin de bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. cevap için teşekkürler
Nst o kadar pahalı değildi arkadaş muayene ücreti ile karıştırdı sanırım. Muayene ücreti o kadar. 34-35 hafta gibi başlıyor nst. Tam hwtırlamıyorum ama 40-50 civarı birşeydi.
nst nin de bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. cevap için teşekkürler
Mrhb bende Medical parkta muayene için kadın doktora gitmek istiyorum fobim var muayene konusunda oyleki oğlum iki yaşında halen smear testi aldiramadim.hangi bayan Dr u onerirsiniz.mecbur gitmeliyim.psikolojik olarak rahatlatip eli hafif olan hangisi?evine yakınsa sincan koruyu da düşünebilirsin bence canım..medical parkın tüm bayan doktorlarını denemiştim nerdeyse çok bi artıları yok..erkek doktorları konusunda fikir sahibi değilim..hastane fena değil ama 2. çocuğum için burayı düşünür müyüm bilmiyorum..bu arada sadece doğum bile 3800 medical parkta eğer sigorta şirketi bu söylediklerinin hepsine bu fiyatı verdiyse çok iyi..