- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #2.041
Medikalparkta pinar hanim var pinar telli bi arkadasimda ona gidiyor. Zaten bende netten arastirdigimda genelde pinar hanim ve ertan beyin adi one cikiyodu. O gun pinar hanim olmadigi icin ben ertan beyden randevu almistim memnun kalincada devam ettim. Arkadasim pinar hanimdan memnun. Bi gidip gorusmenizde fayda var. Muayeneye gidersiniz frekansiniz tutatsa devam edersiniz.Ertan hoca da geçen hafta görümcem doğum yaptı gayet memnundu.doktor baya ilgiliydi.hatta çıkışta sezeryan kesigini kendi bantini çıkarmış bakmış.guler yüzlü bir doktor.ozel oda da kaldı çok hoşuma gitti oda gemisi temizlik hijyen iyiydi
Medikalparkta pinar hanim var pinar telli bi arkadasimda ona gidiyor. Zaten bende netten arastirdigimda genelde pinar hanim ve ertan beyin adi one cikiyodu. O gun pinar hanim olmadigi icin ben ertan beyden randevu almistim memnun kalincada devam ettim. Arkadasim pinar hanimdan memnun. Bi gidip gorusmenizde fayda var. Muayeneye gidersiniz frekansiniz tutatsa devam edersiniz.
Bende hamilelikten baya önce ilk defa smear testi yaptirdim tedirgindim ve baya gergindim ama hic sorun yaşamadim. Can yakacak hicbisey yok merak etme. Cok kisa suruyo zaten.Bnm muayene olmam lazım öncesi psikolojik rahatlamam lazım çünkü o vajina soktukları aletten tirsiyorum( mecbur gidicem
Merhaba arkadaslar bende 12 haftalik hamileyim. Medikalparkta ertan ozturke gidiyorum 138+12 den 138+15 tl oldu muayene ucreti. Yani su an 153 tl tabi ben sgk li olarak gidiyorum. Sgk olmadan ne kadardir bilmiyorum. Birde bir arkadas nst fiyatini sormus ben bu hafta sordum. 24 tl dediler fiyatina bilginiz olsun. Bu arada ertan hocadan memnunum ben. Sakin ve baya konuskan birisi. Her soruma cevap alabiliyorum. Sormak istediginiz bisey olursa cevaplayabilirim. Bu hafta ikili tarama yaptirdim henuz sonuc cikmadi.
Benim arkadaşım gidiyor.suan 20-22 hafta arası.memnun kendisiAhmet sühadan memnun olan başka arkadaş var mı
Arkadaşlar bende Ahmet Süha hocaya gitmistim çok memnun ayrildim şuan bebeğim 9.ayinda nasip olursa 2.yede düşünmeden ona giderimAhmet sühadan memnun olan başka arkadaş var mı
Ben ahmet suha hocaya hic gitmedim. Aklimda zaten ertan bey vardi. Ona gidiyorum baya aciklayici konusuyo ben memnunum kendisinden. Eger sigorta yaptirmadiysan ve fiyat olarak ayniysa ertan beyi tavsiye edebilirim.Ben ahmet suhaya gidiyırum bıraz panik
Doktor gibi geldi olması lazım şöyle böyle mide bulantım yok olsaydı iyidi diyo acaba bende mi değiştirsem
Kizlar bu arada benim ikili tarama testimde down sendromu riski normalden biraz yuksek cikti. Ama doktorum tedirgin olma allah korusun oyle bisey olsa ultrasonda farkederdim dedi. Ense kalinligi ve burnu normal dedi. Ama icim rahat etsin dersen fetal dna testi oneririm dedi. Koldan kan alip genetgine bakilacak yani. Ama biraz maliyetli. Fiyatlar 1700-2200 arasinda degisiyo sirkete gore. Aranizda bu testi yaptiran varmi?
Sagol canim. Testi yaptirmaya karar verdim. Insallah temiz cikarda rahat rahat geçiririm hamileligimi. Yoksa kalan 6 ayimda hep tedirgin olcam.Canım ablamada demişti hiçbirşey olmadı merak etme bu testi yaptırdın diyelim down sendoromlu cıktı allah korusun aldıracakmısın bebeğini ablam nasılsa doğuracam diyip yaptırmadı allah sağlıklı kucagına verdi dua et birşey olmaz
Bende de pıhtılaşma var ne önerdi doktorunuz
Gorumcem 20 gün önce Ertan hocada sezeryanla doğum yaptı çok memnundu..Güler yüzlü ilgili bir doktor bende beğendim ilk bakışta..Özel oda da kaldı çok çok iyiydi temizliği hemsire ve temizlikcilerin isteklerine cevabı bile..Merhaba, medicalpark da doğum paketleri ne kadar? Hangi doktoru önerirsiniz? Normal doğum yanlısı hangisi? Sezeryan yanlısı hangisi? Memnun olmayan var mı?
Gorumcem 20 gün önce Ertan hocada sezeryanla doğum yaptı çok memnundu..Güler yüzlü ilgili bir doktor bende beğendim ilk bakışta..Özel oda da kaldı çok çok iyiydi temizliği hemsire ve temizlikcilerin isteklerine cevabı bile..
Pınar Telli Celtrmen'de normal doğum yaptım. Hiç sezeryan kelimesi çıkmadı ağzından. Tabi sizin isteğinizede bağlı biraz. Siz normal istedikten sonra sizi cesaretlendirecektirBiz normal doğum istiyoruz bakalım kısmetse, normal doğum yanlısı bi doktor lazm bize
Canım Doğum ücreti ne kadar bilgin var mıGorumcem 20 gün önce Ertan hocada sezeryanla doğum yaptı çok memnundu..Güler yüzlü ilgili bir doktor bende beğendim ilk bakışta..Özel oda da kaldı çok çok iyiydi temizliği hemsire ve temizlikcilerin isteklerine cevabı bile..
Canım paket halinde idi hiç hatırlamıyorum.simdi yanlış soylemeyim ama 4000 gibi biseydi herhalde.sen yinede yüksek düşün rakamıCanım Doğum ücreti ne kadar bilgin var mı