ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Ertan hoca da geçen hafta görümcem doğum yaptı gayet memnundu.doktor baya ilgiliydi.hatta çıkışta sezeryan kesigini kendi bantini çıkarmış bakmış.guler yüzlü bir doktor.ozel oda da kaldı çok hoşuma gitti oda gemisi temizlik hijyen iyiydi

Medikalparkta pinar hanim var pinar telli bi arkadasimda ona gidiyor. Zaten bende netten arastirdigimda genelde pinar hanim ve ertan beyin adi one cikiyodu. O gun pinar hanim olmadigi icin ben ertan beyden randevu almistim memnun kalincada devam ettim. Arkadasim pinar hanimdan memnun. Bi gidip gorusmenizde fayda var. Muayeneye gidersiniz frekansiniz tutatsa devam edersiniz.

Bnm muayene olmam lazım öncesi psikolojik rahatlamam lazım çünkü o vajina soktukları aletten tirsiyorum ( mecbur gidicem

Ben ahmet suhaya gidiyırum bıraz panik
Doktor gibi geldi olması lazım şöyle böyle mide bulantım yok olsaydı iyidi diyo acaba bende mi değiştirsem

Ben ahmet suhaya gidiyırum bıraz panik
Doktor gibi geldi olması lazım şöyle böyle mide bulantım yok olsaydı iyidi diyo acaba bende mi değiştirsem
Ben ahmet suha hocaya hic gitmedim. Aklimda zaten ertan bey vardi. Ona gidiyorum baya aciklayici konusuyo ben memnunum kendisinden. Eger sigorta yaptirmadiysan ve fiyat olarak ayniysa ertan beyi tavsiye edebilirim.

Kizlar bu arada benim ikili tarama testimde down sendromu riski normalden biraz yuksek cikti. Ama doktorum tedirgin olma allah korusun oyle bisey olsa ultrasonda farkederdim dedi. Ense kalinligi ve burnu normal dedi. Ama icim rahat etsin dersen fetal dna testi oneririm dedi. Koldan kan alip genetgine bakilacak yani. Ama biraz maliyetli. Fiyatlar 1700-2200 arasinda degisiyo sirkete gore. Aranizda bu testi yaptiran varmi?

Canım ablamada demişti hiçbirşey olmadı merak etme bu testi yaptırdın diyelim down sendoromlu cıktı allah korusun aldıracakmısın bebeğini ablam nasılsa doğuracam diyip yaptırmadı allah sağlıklı kucagına verdi dua et birşey olmaz

Sagol canim. Testi yaptirmaya karar verdim. Insallah temiz cikarda rahat rahat geçiririm hamileligimi. Yoksa kalan 6 ayimda hep tedirgin olcam.

Merhaba, medicalpark da doğum paketleri ne kadar? Hangi doktoru önerirsiniz? Normal doğum yanlısı hangisi? Sezeryan yanlısı hangisi? Memnun olmayan var mı?

Merhaba, medicalpark da doğum paketleri ne kadar? Hangi doktoru önerirsiniz? Normal doğum yanlısı hangisi? Sezeryan yanlısı hangisi? Memnun olmayan var mı?
Gorumcem 20 gün önce Ertan hocada sezeryanla doğum yaptı çok memnundu..Güler yüzlü ilgili bir doktor bende beğendim ilk bakışta..Özel oda da kaldı çok çok iyiydi temizliği hemsire ve temizlikcilerin isteklerine cevabı bile..

Biz normal doğum istiyoruz bakalım kısmetse, normal doğum yanlısı bi doktor lazm bize

Biz normal doğum istiyoruz bakalım kısmetse, normal doğum yanlısı bi doktor lazm bize
Pınar Telli Celtrmen'de normal doğum yaptım. Hiç sezeryan kelimesi çıkmadı ağzından. Tabi sizin isteğinizede bağlı biraz. Siz normal istedikten sonra sizi cesaretlendirecektir

Ebe ve hemşireleride süper hatta emzirme danışmanı var hastanenin o özelliğini çok sevdim ben çok yardımcı oluyorlar doğum sonrasında da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…