- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #2.061
O konuda bilgim yokBiz normal doğum istiyoruz bakalım kısmetse, normal doğum yanlısı bi doktor lazm bize
Ben sorduğumda paket yok sadece oda birde hamilelik platesi vardı 4200 TL normal doğum ücreti dediler Ocak ayı fiyatı idiCanım Doğum ücreti ne kadar bilgin var mı
10 gün içindeki muayeneleriniz pakete sayılmıyor son haftalarda sık muayene olabilir çünkü 10 adet muayene eğer sıkıntılı bir durum yoksa yeterli başından itibaren yaptırılabilir birde muayeneniz biterse indirimli muayene ücreti ödeyebiliyorsunuz sorun istersenizdoğum paketini hamileliğin kaçıncı haftası almak mantklı olur? sanırım doğum paketlerinde 10 muayene var, daha fazla çağırırlarsa eksradan muayene ücreti ödemek zorunda kalabiliriz.
doğum paketini hamileliğin kaçıncı haftası almak mantklı olur? sanırım doğum paketlerinde 10 muayene var, daha fazla çağırırlarsa eksradan muayene ücreti ödemek zorunda kalabiliriz.
Benim de bildiğim kadarıyla doğum paketi yok. ama ben soralı 4 5 ay olmuştur. eskiden varmış aslında. şimdi sadece doğum için para ödüyorsunuz.
Pınar Telli Celtemen'i öneririm. Normal doğum yaptım ve çok memnunum.Normal doğum için hangi doktoru önerir siniz?
ahmet süha özer?
mustafa baran celtemen?
pınar telli celtemen?
Aynenn ben doğum yaptım normal kabus gibiydi. Ahmet Süha doktorumdu hemen olsun diye zorladı resmen. Suni sancı verdi hemen. İlk doğumum olmasına rağmen beş saatte doğurdum.Korkuyordum hiç ilgilenmedi. Bebeğim oksijensiz kaldı üç saat oksijen aldı.hemen kesi attı alttan bana da .Bir bayan ile konuştum çatısı dar olmasına rağmen Dr aylin normal doğuma zorlamış. Çok zorlanmış. Bebeğin kilosu az ise normal doğuma zorluyorlar. Para işler güçleri. Sigorta başta yaptırmış iseniz zaten bizde yapacak doğumu diye hiç ilgilenmiyorlar.Medical parkı hiç önermiyolar kızlar bilginiz olsun
Aynenn ben doğum yaptım normal kabus gibiydi. Ahmet Süha doktorumdu hemen olsun diye zorladı resmen. Suni sancı verdi hemen. İlk doğumum olmasına rağmen beş saatte doğurdum.Korkuyordum hiç ilgilenmedi. Bebeğim oksijensiz kaldı üç saat oksijen aldı.hemen kesi attı alttan bana da .Bir bayan ile konuştum çatısı dar olmasına rağmen Dr aylin normal doğuma zorlamış. Çok zorlanmış. Bebeğin kilosu az ise normal doğuma zorluyorlar. Para işler güçleri. Sigorta başta yaptırmış iseniz zaten bizde yapacak doğumu diye hiç ilgilenmiyorlar.
Bende 34+2 hamileyim şu an. Dr Ertan Ozturk e gidiyorum. Çok da memnunum. Cook güler yüzlü. Ve kendimi rahat hissediyorum. Ayrıca ne zaman mesaj atsam ve ne zaman bir sorum olsa hep ulaştım kendisine. Ve mesajlarima ilgi ile cevap yazdı.
Ve bu hafta eğitim başladı. Hemşireler prikologlar giriyor. Doğum emzirme lohusalik her konuda çok çok yardımcı ve güler yüzlüler. Umarım doğumda da bir aksilik yaşamam.
Şükran çakmak Yeşim gürel Sebahat turan bildiklerimmedical park ssvd destekliyor mu acaba bilgisi olan varmııı
ya da ssvd yani sezeryan sonrası normal doğumu destekleyen ankarada özel hastane veya dr bile lütfen yardımcı olursa sevinirim
Eğitime katılamadım ilçeden geldiğim için ama doğum sonrası emzirme konusunda da çok ilgililer ilk bebeğimi emziremedim sarılık diye hastanede biberon verdirmişlerdi ikinci bebeğimi medikal park sayesinde emziriyorım emzirme danışmanı varmerhaba,hayırlı doğumlar ilk olarak
bu eğitimler medicalparkta mı acaba ben de oraya aylin hocaya gidiyorum da merak ettim
ücretli mi bir de eğitimler
Odada oluyor herşey Doğum başladığında doğumhaneye alınıyorsunuz benim ikinci doğumdu çok hızlı oldu neredeyse asansörde doğuracaktımNormal dogum yapan arkadaslar dogum sancilarinizi odada mi yoksa dogumhanede mi cektiniz?