ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

cevap için çoooooooooooooook ama çok teşekkür ederim.

ben erkek doktor istemiyorum sincan koru hüseyin bey çok övüyorlar ama gitmem malesef
sanırım faika hanım var onun da öyle çok artısını gören yok

ben gidip yüzyüze konuşuyum valla 3500 gayet iyi kaç kere sordum detaylı detaylı ama yine de içime sinmiyor bir şey çıkacak sanıyorum.

peki medical pınar hanıma giderim heralde çok duydum adını nasıl sizce
rica ederim canım..
pınar hanımın da çok artısını görmedim açıkcası..ama kötü de diyemem..biraz genç olması beni tedirgin etmişti..
ama beklentiler ve istekler farklı oluyor insanlarda bi deneyip görmende fayda var..
bide son zamanlarda muayaene sıklıkları artıyor..9 muayeneye artı 3-4 muayanen olabilir..bende başka bi indirimden faydalanıyordum son ayımda bitti malesef 600 liradan fazla para verdim muayeneler için..bide hastanede şöyle bir uygulama var doğumun mesai saati dışına denk gelirse artı 500 lira istiyorlar epidural içinde + 500 derken 1000 liraya yakında doğum ücretine verebilirsin fazladan..bunları da göz önünde bulundur canım..

rica ederim canım..
pınar hanımın da çok artısını görmedim açıkcası..ama kötü de diyemem..biraz genç olması beni tedirgin etmişti..
ama beklentiler ve istekler farklı oluyor insanlarda bi deneyip görmende fayda var..
bide son zamanlarda muayaene sıklıkları artıyor..9 muayeneye artı 3-4 muayanen olabilir..bende başka bi indirimden faydalanıyordum son ayımda bitti malesef 600 liradan fazla para verdim muayeneler için..bide hastanede şöyle bir uygulama var doğumun mesai saati dışına denk gelirse artı 500 lira istiyorlar epidural içinde + 500 derken 1000 liraya yakında doğum ücretine verebilirsin fazladan..bunları da göz önünde bulundur canım..

çoooook teşekkürler canım bi de ebru hanım diyorlar onu tanıyor musun?

bi de sigorta yaptırmazsam medical'a gidemem heralde zaten sırf dogum 3-4 var eee bu artı 500 epidural artı 500 mesai saati dısşı olayı olursa bunun üzerine yine eklenecek zaten.

extra muayene olayında da haklısın ama sigorta olsa da olmasa da artı olabilir.

yani her halikarda sigorta yaptırmak mantıklı geliyor ama bilmiyorum

bu arada ben daha hamile de değilim haaa :):):)

çoooook teşekkürler canım bi de ebru hanım diyorlar onu tanıyor musun?

bi de sigorta yaptırmazsam medical'a gidemem heralde zaten sırf dogum 3-4 var eee bu artı 500 epidural artı 500 mesai saati dısşı olayı olursa bunun üzerine yine eklenecek zaten.

extra muayene olayında da haklısın ama sigorta olsa da olmasa da artı olabilir.

yani her halikarda sigorta yaptırmak mantıklı geliyor ama bilmiyorum

bu arada ben daha hamile de değilim haaa :):):)
ebru hanım bildiğim kadarıyla ayrıldı hastaneden zaten yakın zamanda gelmişti onun için de bilmiyordum nasıl olduğunu..evet bu ektra ücretler her şekilde olcak ama sigorta yaptırınca sadece 3500 lira vercem diye düşünme diye dedim.elbette sigorta yaptırmak mantıklı..
inşallah sende yakın zamanda hamile kalırsın:)

ebru hanım bildiğim kadarıyla ayrıldı hastaneden zaten yakın zamanda gelmişti onun için de bilmiyordum nasıl olduğunu..evet bu ektra ücretler her şekilde olcak ama sigorta yaptırınca sadece 3500 lira vercem diye düşünme diye dedim.elbette sigorta yaptırmak mantıklı..
inşallah sende yakın zamanda hamile kalırsın:)

anladım canım haklısın. çookkk teşekkürler inşallah kalırım 11. ayım bu ay:)

anladım canım haklısın. çookkk teşekkürler inşallah kalırım 11. ayım bu ay:)
Sigorta şirketinden bilgi aldığım kişi doktorlarla görüşüyoruz ortalama muayene sayısı alıyoruz ona göre size muayene sayısı söylüyoruz demişti. Sayıyı pek takmayın zaten 10 gün içerisinde olan muayenelerde zaten ücret ödenmiyor son ay her hafta gidiliyor onda 2 defa ödeme yapılıyor büyük bi ihtimalle oda sigortaya dahil olan muayeneyi kapsar büyük bi ihtimalle ekstra ücret ödeyeceğinizi düşünmüyorum. Ayrıca zam gelmis 4.200₺ olmuş Doğum

Medical park doğum ücreti 4200 TL muayenesi ücretleri de 133 150 188 TL arasında değişiyor ben yakın diye gittim muayene ücreti ve tahlil 630 TL tuttu sigorta şirketi hamile olduğum için halk sigorta 6000 türk nippon 5500 TL verdi
İçlerinde bir tek Zehra Hanım var bayan Dr olarak pınar hanım ve Esra hanım için halk 8000 türk nippon 7500 dedi ama eğer hamilelikten 1 ay önce yaptırırsanız 2000 TL ye kadar var sigortalar

Arkadaslar bide hastaneyle gorusseniz sigorta icin ben hastanede yaptirmistim aigortami ek hic bir ucret odemedim dogumumda epidural oldugu halde epidural ucretide almadilar bide hastaneyle gorusun derim kizlar

Bunu hangi şirket verdi medikal park için ımc sigorta 5.500 tl verdi tamamlayıcı sağlık poliçesini
İçinde 9 tane muane ücreti var yanlızca katkı yapı ödüyormuşuz

Bunu hangi şirket verdi medikal park için ımc sigorta 5.500 tl verdi tamamlayıcı sağlık poliçesini

bir çok sigorta şirketi ile anlaşmamız var demişti telefondaki bayan. Sanırım Anadolu sigorta. İsterseniz özelden no vereyim siz de bir görüşün

bu arada ben hamile değilim o yüzden bu fiyat olabilir mi

Evet siz hamile olmadığınız için olabilir
Hamileler için tamamlayıcı sağlık sordum
bir çok sigorta şirketi ile anlaşmamız var demişti telefondaki bayan. Sanırım Anadolu sigorta. İsterseniz özelden no vereyim siz de bir görüşün

bu arada ben hamile değilim o yüzden bu fiyat olabilir mi
vet

Evet bende o yüzden erken yaptırmadım
Bide medical park belki kendi özel paketi vardır onu sorup cuma günüde doktoru beğenirsem ona göre yaptıracagım poliçemi

Bide medical park belki kendi özel paketi vardır onu sorup cuma günüde doktoru beğenirsem ona göre yaptıracagım poliçemi

bir ara vardı ama sonra kaldırdılar su an durum nedir bilemedim

ama sırf dogum 4200 olmus sasırmıslar bayaa :)

Malesef bu sene özel paket yapmamışlar normal doğum 4200 TL 4450 TL ye plates oda süslemesi filan var o ladar

hangi sigorta şirketi acaba ben şu an 3500 fiyat aldım ama sizinki 11 aralık fiyatıymış su an kaç oldu acaba

muayene ücreti tamamnını vermiyorsunuz ama değil mi 15 tl katkı payı veriyorusnuz sadece

muayene ücretinin tamamını veriyorum. çünkü benimki sadece doğum paketi. ben yeni yıldan önce yaptırdığım için 2950 tl ödedim. yeni yıldan sonra fiyatların artacağı söylenmişti.

muayene ücretinin tamamını veriyorum. çünkü benimki sadece doğum paketi. ben yeni yıldan önce yaptırdığım için 2950 tl ödedim. yeni yıldan sonra fiyatların artacağı söylenmişti.

O zman bana hem doğum hem 9 muayene hem nts 2 3 tarama tahlil vs vs için 3500 iyi fiyat vermişler

Ama iste ya hamile kalmazsam kullanmazsam

açıkçası ben medical park ı seçtiğim için pişman oldum. ben 85 tl ile başladım şu an 150 tl olmuş 7 ayda bu kadar zam gelir mi? bir de doktorlarından memnun kalmadım ben hem medicale hem de fırsat buldukça devlet hastanesine gittim. devlet hastanelerindeki doktorlar beni daha fazla bilgilendirdi. medical de de sıra bekliyorsunuz, suratsız elemanlarla muhatap kalıyorsunuz devlet hastenelerinde de durum aynı. sigorta yaptırmasaydım doğumu da burada yaptırmaktan vazgeçicektim.

X