Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah inşallah sorunsuz atlatırım. Hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum. Bakalım hayırlısı artıkGeçmiş olsun şimdiden. Sakın korkma bak bende burun ameliyatı oldum gereksiz insanlar korkuttu beni dediklerinin 1i bile çıkmadı bende devlette oldum en sağlamı devlet bana göre. Ücret eğer olsaydı ilk görüşmede derdi doktor unutmaz yani. Bide ben belli bi ölçüye kadar devet karşılıyor diye biliyordum ama
Bende burada okuyunca çok hevesleniyordum ama korktuğum için ve eşim istemediği için hep erteliyordum. Sonunda karar verdim ve eşimide ikna ettim. İnşallah sizde cesaretinizi toplarsınız. Hepimiz için hayırlısıNasıl heveslendirdiniz beni hamile falan degilsem ilk işim gidip görüşmek olacak sanırım.. 150 boyum var benim gogus 95b cok buyuk vucuduma gore karnimi goremiyorum oyle soyleyeyim hevese geldim okuyunca yazilari
Amiib inşallah :)Ah inşallah sorunsuz atlatırım. Hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum. Bakalım hayırlısı artık
Bende burada okuyunca çok hevesleniyordum ama korktuğum için ve eşim istemediği için hep erteliyordum. Sonunda karar verdim ve eşimide ikna ettim. İnşallah sizde cesaretinizi toplarsınız. Hepimiz için hayırlısı
Merhaba,oldunuz mu ameliyatınızı,nasılsınız?Ben de AnkaradayımMerhaba hanımlar benim memem 85 d ve büyük göğüslerimden şikayetçiyim. Omuzlarımda çökme, boynumda fıtık ve düzleşme, sırtım ve belimde ağrılar var.
Yıllardır internetten araştırmışımdır vesonunda korkularımı bi kenara bırakıp ameliyat olmaya karar verdim. Özelde olmam mümkün değildi. Çok doktordan fiyat aldım 15-20 bin arası değişiyor. (bu arada ankaradaki özel doktorlardan bahsediyorum)
Gazi üniversitesi hastanesinden ayın son 2 iş günü plastik cerrahından randevu alınabiliyor. Aralığın 30unda randevumu aldım. Ben öğretim üyesinden falan almadım direkt internetten aldım normal bir doktordan yani. 4 ocakta muayeneye gittim. Ufak tefek tatlı ve genç bir kadın geldi, adı duygu otgöz yine oranın öğretim üyesi olan serhat şibarın eşiymiş. Beni muayene etti. Ölçtü biçti hatta hoca çağırdı beraberde baktılar. Elimde yakın zamanda çekindiğim meme ultrosonu olduğundan ameliyat günümü uzatmadı. 19 ocağa verdi. Şimdi çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Sigara kullanıyorum bian önce bırakmamı söyledi. Bu konuda elimden geleni yapıcam.
Sizlere sormak istedim. Acaba gazi hastanesinde meme küçültme yaptıran varmı, nasıl sorunlarla karşılaştınız, mesela direnler beni çok korkutuyor.
Merhaba sizede. 19 ocakta oldum. Ameliyatım çok iyi geçti. 4 saat sürdü. Ameliyattan ilk uyandığım 10 dk çok ağrım vardı. Seruma ağrı kesici yaptılar odaya çıktım 10 15 dkya bişeyim kalmadı. Okadar iyiydimki sanki 4 saatlik narkozdan uyanan ben değildim. Boğazım çok ağrıyordu sadece oda oksijen hortumu sokuyorlarmış ameliyat esnasında o tahriş ettiği içinmiş. Ama memelerim hiç ağrım olmadı bidaha hatta gece ağrı kesici bile vurdurmadım gerek yoktu. Bi gece kaldım sabah 8 de taburcu etti doktorum. Eve geldim kahvaltı ettim kahvemi içtim o kadar iyiydi yani. Hastanedende doktordanda nöbetçi doktordanda hemşirelerdende çok çok çok memnun kaldım çok ilgililerdi. Özel odada kaldım sanırım pandemiden dolayı. Ameliyattan önce 65 liraya hipoalerjenik bant aldım. 130 lirada sütyenim toplamda 195 lira masrafım oldu. Memelerime gelince harika oldular bi an bile pişman olmadım okdar rahatladımki anlatamam 11 gündür bi kere bile sırt ağrım olmadı. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz herşeyi cevaplarım.Merhaba,oldunuz mu ameliyatınızı,nasılsınız?Ben de Ankaradayım
Araştırıyorum şuan.
Bende gidecektim hamile olduğumu ögrendim saglikla kucagima alip emzirme donemi bitince gidecegim ve olacagim inşallah iyi ki anlattiniz kesinlikle ilk firsatta yaptiracagim ben deMerhaba sizede. 19 ocakta oldum. Ameliyatım çok iyi geçti. 4 saat sürdü. Ameliyattan ilk uyandığım 10 dk çok ağrım vardı. Seruma ağrı kesici yaptılar odaya çıktım 10 15 dkya bişeyim kalmadı. Okadar iyiydimki sanki 4 saatlik narkozdan uyanan ben değildim. Boğazım çok ağrıyordu sadece oda oksijen hortumu sokuyorlarmış ameliyat esnasında o tahriş ettiği içinmiş. Ama memelerim hiç ağrım olmadı bidaha hatta gece ağrı kesici bile vurdurmadım gerek yoktu. Bi gece kaldım sabah 8 de taburcu etti doktorum. Eve geldim kahvaltı ettim kahvemi içtim o kadar iyiydi yani. Hastanedende doktordanda nöbetçi doktordanda hemşirelerdende çok çok çok memnun kaldım çok ilgililerdi. Özel odada kaldım sanırım pandemiden dolayı. Ameliyattan önce 65 liraya hipoalerjenik bant aldım. 130 lirada sütyenim toplamda 195 lira masrafım oldu. Memelerime gelince harika oldular bi an bile pişman olmadım okdar rahatladımki anlatamam 11 gündür bi kere bile sırt ağrım olmadı. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz herşeyi cevaplarım.
Çok sevindim sizin adınıza Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsunBende gidecektim hamile olduğumu ögrendim saglikla kucagima alip emzirme donemi bitince gidecegim ve olacagim inşallah iyi ki anlattiniz kesinlikle ilk firsatta yaptiracagim ben de
Amin inşallahÇok sevindim sizin adınıza Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun
O kadar güzel özetlemişsiniz ki aklımdakileri...Benim ölçümde 80D.Umarim sizin gibi basarili bir ameliyat geçiririm.Anlattiklariniz cok iyi geldi.Bende Gaziye gitmeye karar verdim.Şu an dikişleriniz ne durumda?Hareket kabiliyetiniz ne durumda?Merhaba sizede. 19 ocakta oldum. Ameliyatım çok iyi geçti. 4 saat sürdü. Ameliyattan ilk uyandığım 10 dk çok ağrım vardı. Seruma ağrı kesici yaptılar odaya çıktım 10 15 dkya bişeyim kalmadı. Okadar iyiydimki sanki 4 saatlik narkozdan uyanan ben değildim. Boğazım çok ağrıyordu sadece oda oksijen hortumu sokuyorlarmış ameliyat esnasında o tahriş ettiği içinmiş. Ama memelerim hiç ağrım olmadı bidaha hatta gece ağrı kesici bile vurdurmadım gerek yoktu. Bi gece kaldım sabah 8 de taburcu etti doktorum. Eve geldim kahvaltı ettim kahvemi içtim o kadar iyiydi yani. Hastanedende doktordanda nöbetçi doktordanda hemşirelerdende çok çok çok memnun kaldım çok ilgililerdi. Özel odada kaldım sanırım pandemiden dolayı. Ameliyattan önce 65 liraya hipoalerjenik bant aldım. 130 lirada sütyenim toplamda 195 lira masrafım oldu. Memelerime gelince harika oldular bi an bile pişman olmadım okdar rahatladımki anlatamam 11 gündür bi kere bile sırt ağrım olmadı. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz herşeyi cevaplarım.
Dikişlerim çok iyi hiç kötü bi görüntü yoktu zaten estetik dikişmiş çizgi gibi görünüyor. Zamanla izlerde azalacakmış. Hastaneden çarşamba sabahı çıktım cuma günü drenler çıktı drenler hareketlerini biraz kısıtlıyor ama ağrısı sızısı yok.drenler çıkınca çok rahatladım. Hareketlerimde öyle çok büyük bi değişme yoktu yatarken kalkarken destek alıyordumama 4-5 gün falan sonra kendim yatıp kalkmaya başladım ve hep sırt üstü yatıyordum. Ağır kaldırmamak uzanmamak eğilmemek gerekiyor her ameliyatta olduğu gibi ama ben yapabilirmişim gibime geliyordu sadece korktuğum için yapmıyordum. Kimilerinde kol el şişmeleri ağrıları oluyormuş ama şükürki bende hiç olmadı. Şuan 12. Gün ve ben normal hayatıma döndüm birkaç gündür yanda yatabiliyorum evimin işinide yapıyorum ama dikkatte etmeye çalışıyorum yine. Mesela 5 kilo suyu kaldırıyorum ama 19 kiloluk damacanayı kaldırmıyorum onun gibi düşün. Birde drenlerden çok korkuyordum çok insandan duydum burdada çok okudum drenlerin çıkarılması ameliyattan zor çok ağrılı falan diye o yüzdende çıkarttırmaya gittiğimde korkudan ölüyordum ama hiiiiç bişey yokmuş. Sağ mememden çıktığını bile hissetmedim sol mememdende ağrı acı değikde içimden bişey çekiliyomuş gibi hissettim okadar. Sana mümkün olduğunca ayrıntılı anlatmaya çalıştım çünkü bende heryerde cevaplar arıyordum çok sıkıntılı bi durum çok iyi bilirim. Ben aşıtı korkuyordum hatta gğn aldıktan sonra defalarca vazgeçmeyi bile düşündüm ama şükürki vazgeçmemişim diyorum şimdi. Ben gözümde çok büyütmüştüm kendimi en kötüsüne hazırladım hep çok ağrılı olcak en az 1 hafta ağrıdan sancıdan yatamam kalkamam diye düşündüm ama benim hiç düşündüğüm gibi olmadı. Ameliyattan bi saat sonra annemleri eşimi çocuğumu arkadaşlarımı tek tek görüntülü aradım hepsiyle konuştum ve hepsi bana çok şaşırdı okadar iyiydim yani. İnşallah sende ameliyat serüvenini benim kadar kolay hatta dahada kolay atlatırsın. Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin.O kadar güzel özetlemişsiniz ki aklımdakileri...Benim ölçümde 80D.Umarim sizin gibi basarili bir ameliyat geçiririm.Anlattiklariniz cok iyi geldi.Bende Gaziye gitmeye karar verdim.Şu an dikişleriniz ne durumda?Hareket kabiliyetiniz ne durumda?
Dikişlerim çok iyi hiç kötü bi görüntü yoktu zaten estetik dikişmiş çizgi gibi görünüyor. Zamanla izlerde azalacakmış. Hastaneden çarşamba sabahı çıktım cuma günü drenler çıktı drenler hareketlerini biraz kısıtlıyor ama ağrısı sızısı yok.drenler çıkınca çok rahatladım. Hareketlerimde öyle çok büyük bi değişme yoktu yatarken kalkarken destek alıyordumama 4-5 gün falan sonra kendim yatıp kalkmaya başladım ve hep sırt üstü yatıyordum. Ağır kaldırmamak uzanmamak eğilmemek gerekiyor her ameliyatta olduğu gibi ama ben yapabilirmişim gibime geliyordu sadece korktuğum için yapmıyordum. Kimilerinde kol el şişmeleri ağrıları oluyormuş ama şükürki bende hiç olmadı. Şuan 12. Gün ve ben normal hayatıma döndüm birkaç gündür yanda yatabiliyorum evimin işinide yapıyorum ama dikkatte etmeye çalışıyorum yine. Mesela 5 kilo suyu kaldırıyorum ama 19 kiloluk damacanayı kaldırmıyorum onun gibi düşün. Birde drenlerden çok korkuyordum çok insandan duydum burdada çok okudum drenlerin çıkarılması ameliyattan zor çok ağrılı falan diye o yüzdende çıkarttırmaya gittiğimde korkudan ölüyordum ama hiiiiç bişey yokmuş. Sağ mememden çıktığını bile hissetmedim sol mememdende ağrı acı değikde içimden bişey çekiliyomuş gibi hissettim okadar. Sana mümkün olduğunca ayrıntılı anlatmaya çalıştım çünkü bende heryerde cevaplar arıyordum çok sıkıntılı bi durum çok iyi bilirim. Ben aşıtı korkuyordum hatta gğn aldıktan sonra defalarca vazgeçmeyi bile düşündüm ama şükürki vazgeçmemişim diyorum şimdi. Ben gözümde çok büyütmüştüm kendimi en kötüsüne hazırladım hep çok ağrılı olcak en az 1 hafta ağrıdan sancıdan yatamam kalkamam diye düşündüm ama benim hiç düşündüğüm gibi olmadı. Ameliyattan bi saat sonra annemleri eşimi çocuğumu arkadaşlarımı tek tek görüntülü aradım hepsiyle konuştum ve hepsi bana çok şaşırdı okadar iyiydim yani. İnşallah sende ameliyat serüvenini benim kadar kolay hatta dahada kolay atlatırsın. Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin.
Ne demek herzaman cevap veririm. Sizede sağlıklı günler inşallah herşey istediğiniz gibi olurTeşekkür ederim bu kadar detaylı açıklama yaptığınız icin.Maşallah size,cabuk toparlanmissiniz.Umarim bende sizin gibi olurum.Şu an şehir dışındayım ama mart-nisan gibi ameliyat olmak istiyorum.Bu arada cup meselesini biliyorum, yıllardır sutyen alirken sorun olan cuplarbende b cup istiyorum c yine çok dolgun oluyor.
Tebrik ederim sizi cesaretinizden dolayı.Eşime okuttum yazdıklarınızı ,ikimize de cesaret verdiniz.Saglikli günler diliyorum size.
Merhaba ben serhat şibarın eşi duygu hanıma ameliyat oldum. Kendisi baş asistan olduğu halde çok çok memnun kaldım. Serhat bey öğretim üyesi bence gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Ama öğretim üyeleri ücretli ameliyat yapıyor benim ameliyatımı sgk karşıladı. Sütyen ve bant aldım sadece 195 lira masrafım oldu.Selamlar herkese
Ben de olmayı düşünüyorum, serhat şibara gitmiştim muayeneye yapalım dedi ama korkuyorum. Henüz çocuğum yok emzirmede sıkıntı yaşanmıyor genelde dedi ve doğum yapmadığın için aşırı küçültmem dedi. Ama yine seni rahatlatır dedi. Ben kendisi ile alakalı bir bilgi vs bulamadığımdan korktum biraz. Benimkiler 85C hatta biraz kilo da aldım 90C bile olabilir. S sevilumut Siz hangi doktora oldunuz acaba?
Merhaba Sevil Hanım.Nasilsiniz ?Toparlandınız mi daha iyi? Siz 3 bölümden onay aldınız mi heyet icin?(ucretsiz ameliyat olmasi icin)Merhaba ben serhat şibarın eşi duygu hanıma ameliyat oldum. Kendisi baş asistan olduğu halde çok çok memnun kaldım. Serhat bey öğretim üyesi bence gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Ama öğretim üyeleri ücretli ameliyat yapıyor benim ameliyatımı sgk karşıladı. Sütyen ve bant aldım sadece 195 lira masrafım oldu.
Merhaba evet toparladım 1 ay oldu. Kontrollerimdede bi sıkıntı çıkmadı dikişlerimde iyileşti izleri var sadece oda zamanla azalacak. Normal hayatıma geri döndüm hatta daha 2 haftalıkken dönmüştüm. Ben sadece duygu hanıma muayene oldum. Ameliyattan bir gün öncesi çizime gittim o gün fotoğraflarımı çekti okadar heyete falan çıkmadım. Ücretsiz olacağını kendi söyledi. Siz muayeneye giderseniz sorun muhtemelen ücretsiz olacaktır.Merhaba Sevil Hanım.Nasilsiniz ?Toparlandınız mi daha iyi? Siz 3 bölümden onay aldınız mi heyet icin?(ucretsiz ameliyat olmasi icin)
Çok sevindim süreci rahat atlattiginiza.Darisi benim başıma ayın 25ini bekliyorum randevu alabilmek için.Inşallah bende sizin gibi atlatabilirim.Merhaba evet toparladım 1 ay oldu. Kontrollerimdede bi sıkıntı çıkmadı dikişlerimde iyileşti izleri var sadece oda zamanla azalacak. Normal hayatıma geri döndüm hatta daha 2 haftalıkken dönmüştüm. Ben sadece duygu hanıma muayene oldum. Ameliyattan bir gün öncesi çizime gittim o gün fotoğraflarımı çekti okadar heyete falan çıkmadım. Ücretsiz olacağını kendi söyledi. Siz muayeneye giderseniz sorun muhtemelen ücretsiz olacaktır.
Merhaba sizin yazınızı okuduktan sonra foruma üye oldum sırf yazabilmek için. Gazi’den randevu aldım mart ayının 19una online randevu oluşturdum aklıma bir şey takıldı sadece randevu alırken muayene parantez içerisinde internet yazıyor hafta sonu olduğu için telefonlara da ulaşamıyorum. Bu almış olduğum normal poliklinik randevusu oluyor değil mi?Merhaba hanımlar benim memem 85 d ve büyük göğüslerimden şikayetçiyim. Omuzlarımda çökme, boynumda fıtık ve düzleşme, sırtım ve belimde ağrılar var.
Yıllardır internetten araştırmışımdır vesonunda korkularımı bi kenara bırakıp ameliyat olmaya karar verdim. Özelde olmam mümkün değildi. Çok doktordan fiyat aldım 15-20 bin arası değişiyor. (bu arada ankaradaki özel doktorlardan bahsediyorum)
Gazi üniversitesi hastanesinden ayın son 2 iş günü plastik cerrahından randevu alınabiliyor. Aralığın 30unda randevumu aldım. Ben öğretim üyesinden falan almadım direkt internetten aldım normal bir doktordan yani. 4 ocakta muayeneye gittim. Ufak tefek tatlı ve genç bir kadın geldi, adı duygu otgöz yine oranın öğretim üyesi olan serhat şibarın eşiymiş. Beni muayene etti. Ölçtü biçti hatta hoca çağırdı beraberde baktılar. Elimde yakın zamanda çekindiğim meme ultrosonu olduğundan ameliyat günümü uzatmadı. 19 ocağa verdi. Şimdi çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Sigara kullanıyorum bian önce bırakmamı söyledi. Bu konuda elimden geleni yapıcam.
Sizlere sormak istedim. Acaba gazi hastanesinde meme küçültme yaptıran varmı, nasıl sorunlarla karşılaştınız, mesela direnler beni çok korkutuyor.