Merhaba hanımlar benim memem 85 d ve büyük göğüslerimden şikayetçiyim. Omuzlarımda çökme, boynumda fıtık ve düzleşme, sırtım ve belimde ağrılar var.
Yıllardır internetten araştırmışımdır vesonunda korkularımı bi kenara bırakıp ameliyat olmaya karar verdim. Özelde olmam mümkün değildi. Çok doktordan fiyat aldım 15-20 bin arası değişiyor. (bu arada ankaradaki özel doktorlardan bahsediyorum)
Gazi üniversitesi hastanesinden ayın son 2 iş günü plastik cerrahından randevu alınabiliyor. Aralığın 30unda randevumu aldım. Ben öğretim üyesinden falan almadım direkt internetten aldım normal bir doktordan yani. 4 ocakta muayeneye gittim. Ufak tefek tatlı ve genç bir kadın geldi, adı duygu otgöz yine oranın öğretim üyesi olan serhat şibarın eşiymiş. Beni muayene etti. Ölçtü biçti hatta hoca çağırdı beraberde baktılar. Elimde yakın zamanda çekindiğim meme ultrosonu olduğundan ameliyat günümü uzatmadı. 19 ocağa verdi. Şimdi çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Sigara kullanıyorum bian önce bırakmamı söyledi. Bu konuda elimden geleni yapıcam.
Sizlere sormak istedim. Acaba gazi hastanesinde
meme küçültme yaptıran varmı, nasıl sorunlarla karşılaştınız, mesela direnler beni çok korkutuyor.