MEME KÜÇÜLTME AMELİYAT

benimde sezeryan ameliyatım da çabuk iyileştim sigarada kullanmıyorum. Ama bu ameliyatta çok kötü hikaye okudum o yüzden korkum ve tabi ki küçülme oranı umarım benim de istediğim gibi olur.
Ben artık 6.ayı bekliyorum sakin kalmaya çalışıyorum çünkü beklemekten başka çarem yok 6. Ay da düzelmemiş ise doktorumla konuşacağım anlayışlı birine benziyor gibi umarım güzel sonuç alırım

Ben artık 6.ayı bekliyorum sakin kalmaya çalışıyorum çünkü beklemekten başka çarem yok 6. Ay da düzelmemiş ise doktorumla konuşacağım anlayışlı birine benziyor gibi umarım güzel sonuç alırım
Küçülecektir merak etme. Ödem uzun sürüyor

Benim 3 ay oldu daha sis sol gogusum iltihap tuttu 3 hafta boyunca ağrıdan oldum meğersem iltihapmis delik gibi bi yer vardi dokundum bildiğin musluk açıldı sanki 3 saat boyunca iltihap aktı 🤢 4 5 gündür sönmeye başladı işte 3 ayı geçti benim hala yara sen 3 hafta diyorsun

Benim tam şeklini 6 ayda aldı bende 3 ay sonrasit değişme olmaz diyordum oldu 8 ay oldum şimdi
merhaba bende 21 kasımda devlet hastanesinde olacagım benim meme ölçümde dd yani baya büyük bana doktor ne kadar istersen o kadar küçültürüm dedi size nasıl c kup dedi anlamadım. Sizin şu an beden ölçünüz kaç memnun musunuz. Ben minyon yapılıyım

merhaba bende 21 kasımda devlet hastanesinde olacagım benim meme ölçümde dd yani baya büyük bana doktor ne kadar istersen o kadar küçültürüm dedi size nasıl c kup dedi anlamadım. Sizin şu an beden ölçünüz kaç memnun musunuz. Ben minyon yapılıyım
Benimki de D di ben özelde oldum en küçük olsun dedim A-B arasında yaptı kesinlikle B olsun sonra sarkma büyüme olmasın C cup ta büyük ben çok memnunum 75 B bazı kalıplarda 75 A takıyorum

Benimki de D di ben özelde oldum en küçük olsun dedim A-B arasında yaptı kesinlikle B olsun sonra sarkma büyüme olmasın C cup ta büyük ben çok memnunum 75 B bazı kalıplarda 75 A takıyorum
İşte mesela ben birleşsin istemiyorum meme yine birleşiyor o çizik oluşsun istemiyodum hala aynı 6 ay sonra bana nasıl açıklama yapıcak bilmiyorum ben bide çekingenşm hani yeniden ameliyat edin desem ne der ay düşünmekten kafayı yiycem artık

Bende minyon yapılıyım d kaptı küçülmedi dikleştirmiş ama küçük değil yani bende küçüle bildiği kadar küçültün dedim sadece bu kadar oluyo dedi yani o kadar saçma ki tabi doktor sonuçta bi bildiği vardır ama ben başkasına sorduğumda hastanın istediği boyutta yapılır diyolar

X