• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MEME KÜÇÜLTME AMELİYAT

Toplamda 1 kg diye biliyordum ama epikriz bakınca birinden 400gr diğerinde 450 gr alınmış.

Siz n’aptınız revizyona ikna oldu mu doktorunuz?
Daha kontrol zamanım gelmedi kontrole gidince konuşacağım korkuyorum ya ya kabul etmezse söylemeye de çekiniyorum işin doğrusu böyle şeyleri pek söyleyemem genelde ama söylemem de gerekiyor

Merhaba ben de en yakin zamanda bu dertten kurtulmak istiyorum artık rica etsem özelde ameliyat olanlar ne kadar ücret ödediniz bir fiyat tahminim olsun istiyorum ve de devlette olmak için şartlar nelerdir

Merhaba ben de en yakin zamanda bu dertten kurtulmak istiyorum artık rica etsem özelde ameliyat olanlar ne kadar ücret ödediniz bir fiyat tahminim olsun istiyorum ve de devlette olmak için şartlar nelerdir
merhaba özeller 100 bin üstü istiyor. Ben devlette 30 bine oldum. Ben meme küçültme olmak istiyorum dedim kontrol etti sıraya aldı öyle bir süreç yaşadım. Eger istiyorsanız hiç vakit kaybetmeyin derim

Back