10 mayista oldum 11 mayista hst ciktim 2gunde 1 pansuman yaptik evde kendimiz hic bi poliklinik sağlık ocağı fln yapmiyor ilk 2 hafta ağır kaldirmamak egilmemek yan yatmamak kolları cok fazla germemek lazımmış benim 3 yasinda bide 6 yasinda 2 cocugum var epeyce dikkat ettim yemek bile yapmadım ilk hafta egil kalk yapmamak icin 2. Haftada naz icin yapmadım
ama kendini hic rahatsiz hissetmiyorsun 2 yastıkla sirt ustu yatiliyor ben 4.Günü kizi okula götürdüm ordan tramvay ile hastaneye gittim
gezmeye gittim cafeye fln korse var ya zaten sıkı duruyor. ilk gün taburcu olunca izmirin yollari cok bozuk hoplaya ziplaya geldim arabayla cok canım acıdı sonra hep tramvay kullandım
benden toplam 2 kg yag dokusu çıkmış aninda sirt agrim gecti resmen uzerimde bebek tasiyomusum sanki kanguruyla
Ben çalışmıyorum ama iki ufak çocuğum var biri 5 digeri yeni 3 oldu . 4gun banyo yapmaya baslanabiliyor pansuman 15 gun kadar yaptik bide antibiyotik ictim 1 hafta 2 hafta elleri yukari cok kaldirmak egilmek ağır kaldırmak yasak 2 hafta yemekte yapmadim ben biraz naz yaptim
baktim hazir yemekle olmuyo yavas yavas sahalara döndük
2 kg yag dokusu cikti benim dd cuptu suan b cup ama daha inermis a cupa kadar bu arada kilo vermek gibi dusunceniz varsa ameliyat sonrasi +/- 5 kg izin veriliyor fazlası +da meme buyumesi -de sarkma demek dedi dr ben drla konustum 6 ay sonrada karın germe yaptircam liposuction ile
özelde 150 200 bin civarı devlette 40bin
gerci 20ye inebilir sarkmam coksa devlet onuda ucretsiz yapiyormus olcusu varmis bakilcak o zmna
.yaralara gelince 2 hafta 2gunde 1 pansuman yaptik her hafta kontrole gittim 2 hafta sonunda iki kenardan 1er dikis alındı koskoca kesikten 2 dikis
sanki pişik gibi duruyo kesi yerleri benim ters t + lolipop usulü oldu bugun 22gun ağrı sizi yok hergun dus alabiliyorum sabah aksam contratubex suruyorum carsambadan beri epeyce deri gibi döküldü yaralar 1 ay sonra kontrole gitcektim fakat jel surerken elime kıymık gibi kucucuk bisey batiyor sol tarafta dikiş dugum yeri sanırım yarin dr gostericem yine dr izne cikacakti cikmadan gosteriyim dedim
banyo yapmadan korseyi yikiyorum gunesle kuruyor hemen ekstra bisey almaya gerek yok şimdilik dr balensiz sutyen takabilirsiniz dedi ama korseyle daha güzel sekillenir 2 3 ay sık disini dedi bu arada doktorum komsumun yegeni çıktı onunda yardimi oldu sagolsun ameliyat öncesi ogrendim bende soyadindan benzerlik diye sordum n size nasıl teşekkür edicem bilemedim
meme büyütmek için sayısızca konu vardı ama küçültmek için iyice detayına kadar inenlere de ben ulaşamamıştım. yazınız bana çok iyi geldi