Moral bulmaya geldimmöö buraaa ben beyaaaaaBir de 14 senedir ank da yaşayıp her gün İzmir’i özlemek var ki, daha vahim bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moral bulmaya geldimmöö buraaa ben beyaaaaaBir de 14 senedir ank da yaşayıp her gün İzmir’i özlemek var ki, daha vahim bence![]()
Deniz yok, dağ var, nehir ve orman yok, her yer beton sıra sıra her yer gökdelen.Ben Belcikadayim.Burada deniz yok , dag yok.Bir nehir var ve ormanlar, parklar.Sokaklar sira sira ev baskada hic bir sey yok.
Ben Belcikadayim.Burada deniz yok , dag yok.Bir nehir var ve ormanlar, parklar.Sokaklar sira sira ev baskada hic bir sey yok.
Sus kız bitliDeniz yok, dağ var, nehir ve orman yok, her yer beton sıra sıra her yer gökdelen.
Ank dan bildirdim![]()
14 senedir bunalımdayım, seni de sokmazsam bunalıma ben ne olayımSus kız bitli
Sus kız... ben ankarayı seviyorummmmmm hiçte buz değil vallahi bu sene pek ılıman havalar doğalgaz faturası 300 tl geldı14 senedir bunalımdayım, seni de sokmazsam bunalıma ben ne olayım
Off hele şimdi soğuklar geldi, keser adamı böyle buz gibi.
Ayaz hem de ne ayaz, eskiden kar mar yağardı, 4 senedir şöyle bir kar da görmedik.
Yazı desen gene senelerdir şöyle görmedik.
Daha neler edeceğim sana![]()
Nesi ılıman şuan -2 yahu, barajlar desen boş, hava puslu.Sus kız... ben ankarayı seviyorummmmmm hiçte buz değil vallahi bu sene pek ılıman havalar doğalgaz faturası 300 tl geldı
Doğru dıon... sus kız psikolojimi bozucan haa.. film delısı bana hayatında iz yapmış ilk 3 filmini söyleNesi ılıman şuan -2 yahu, barajlar desen boş, hava puslu.
Hem de nasiil..Tam bunu diyecektim denizi olan ya da yakin olan bir yere aşıksan imkansiz.
Yakin ve güzel denizi varsa ama sen kotu ve uzak denizli bir yere gtsen olmuyor. Deniz baska bir sey.
Olmasi da yetmiyor nasil oldugu onemli
Bir yakinim Ankaraya asik oldu,cunki aski orada buldu,yerlesmeyi de dusunuyor:))Huzur sağlık olunca insanoğlu işte illa bi memnuniyetsizlik.. şuan huzurum sağlığım yerinde olduğu için herhalde şükürsüz davranıyorum :0 gerçekten ankarayı sevmek istiyorum
Senin rumuzun bile denızın yosun kokusu :))) senden bana moral gelmez git sendeHem de nasiil..
Dusunemiyorum kendimi,deniz yok,kokusu yok,rengi yok
Otobus duraklarimiz denize cok yakin,ustgecitten gecerken oracikta denize karsi kamp kurasim geliyor![]()
Ama ben Ankarayi da begeniyorum ya,kalmam gerekse severdim bence:))Senin rumuzun bile denızın yosun kokusu :))) senden bana moral gelmez git sende
Aşk bir sene suruoo söyle ona:))) bendee öyle kandım geldım.. sessızce uzaklsşsınnBir yakinim Ankaraya asik oldu,cunki aski orada buldu,yerlesmeyi de dusunuyor:))
Bi sevmeyen daha geldi töbe töbeeee:))) ben sevmek istiyorummm dıyorummm neler dıyorlarr.... 10 yıl bi de... sende git.Ankarayi 10 yıldır sevemedim ve sevemeyeceğim.Antepliyim en azından memlekette gözüm doyuyor eşim de muğlalı orda da denize doyuyorum. Şimdi ben ankaranin neyini seveyim allah için??
![]()
Aaahhahhahaaa,deme yaa,ayaklari yere basmiyor valla.Aşk bir sene suruoo söyle ona:))) bendee öyle kandım geldım.. sessızce uzaklsşsınn
Sevilecek yerlerine odaklanin,vatanimizin her kosesi bizim,Allah ondan ayirmasin yeter kiBi sevmeyen daha geldi töbe töbeeee:))) ben sevmek istiyorummm dıyorummm neler dıyorlarr.... 10 yıl bi de... sende git.
Aaahhahhahaaa,deme yaa,ayaklari yere basmiyor valla.
Yok yok denizi ozler ama en gonlune gore isi orada buldu,kombo yapti yani,caymaz sanirsam:)
Sevılecek yerını buldum ama çok pahalı gıdemeyrummSevilecek yerlerine odaklanin,vatanimizin her kosesi bizim,Allah ondan ayirmasin yeter ki![]()
Dar geldi sana angaraBi sevmeyen daha geldi töbe töbeeee:))) ben sevmek istiyorummm dıyorummm neler dıyorlarr.... 10 yıl bi de... sende git.
Oooy topraaamSevılecek yerını buldum ama çok pahalı gıdemeyrumm