• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da zorunlu olarak yaşamak :0

14 senedir bunalımdayım, seni de sokmazsam bunalıma ben ne olayım😂😂
Off hele şimdi soğuklar geldi, keser adamı böyle buz gibi.
Ayaz hem de ne ayaz, eskiden kar mar yağardı, 4 senedir şöyle bir kar da görmedik.
Yazı desen gene senelerdir şöyle görmedik.
Daha neler edeceğim sana😂😂😂

14 senedir bunalımdayım, seni de sokmazsam bunalıma ben ne olayım😂😂
Off hele şimdi soğuklar geldi, keser adamı böyle buz gibi.
Ayaz hem de ne ayaz, eskiden kar mar yağardı, 4 senedir şöyle bir kar da görmedik.
Yazı desen gene senelerdir şöyle görmedik.
Daha neler edeceğim sana😂😂😂
Sus kız... ben ankarayı seviyorummmmmm hiçte buz değil vallahi bu sene pek ılıman havalar doğalgaz faturası 300 tl geldı

Tam bunu diyecektim denizi olan ya da yakin olan bir yere aşıksan imkansiz.
Yakin ve güzel denizi varsa ama sen kotu ve uzak denizli bir yere gtsen olmuyor. Deniz baska bir sey.
Olmasi da yetmiyor nasil oldugu onemli
Hem de nasiil..
Dusunemiyorum kendimi,deniz yok,kokusu yok,rengi yok:confused:
Otobus duraklarimiz denize cok yakin,ustgecitten gecerken oracikta denize karsi kamp kurasim geliyor💝

Huzur sağlık olunca insanoğlu işte illa bi memnuniyetsizlik.. şuan huzurum sağlığım yerinde olduğu için herhalde şükürsüz davranıyorum :0 gerçekten ankarayı sevmek istiyorum
Bir yakinim Ankaraya asik oldu,cunki aski orada buldu,yerlesmeyi de dusunuyor:))

Ankarayi 10 yıldır sevemedim ve sevemeyeceğim.:KK43: Antepliyim en azından memlekette gözüm doyuyor eşim de muğlalı orda da denize doyuyorum. Şimdi ben ankaranin neyini seveyim allah için?? :bicak: ama işte karnımız doyuyor sakiniz burda alıştık sayılır.

Ankarayi 10 yıldır sevemedim ve sevemeyeceğim.:KK43: Antepliyim en azından memlekette gözüm doyuyor eşim de muğlalı orda da denize doyuyorum. Şimdi ben ankaranin neyini seveyim allah için?? :bicak:
Bi sevmeyen daha geldi töbe töbeeee:))) ben sevmek istiyorummm dıyorummm neler dıyorlarr.... 10 yıl bi de... sende git.

Back
X