• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da zorunlu olarak yaşamak :0

Ankara da zorunlu olarak yaşamak.... 4 sene oldu seviyorum seniii seviyorummm seni diyorum yok olmuyor... ankara da yaşayanlar (angaralı olmayan) nasıl sevdiniz söyleyin bana :)
Hiç hiç hiç sevemedim Ankaraya evlendim çok zordu hala diyorum nasıl yaşamışım ki benim Türkiye sınırı içinde yaşamadığım max 8 şehir falan vardı sürekli 6 ay 1 sene 4 ay sürekli şehir şehir gezerim ama yok bir Balıkesir iki Ankara bana cehennem gibi gelmişti

Bende ankarada dogup büyümüs hatta doğdugu evde sürekli büyümüs biri olarak ankarayı bırakıp istanbula ilk atandigimda 23 yaşindaydım ve istanbulu hiç sevmedim.kalabaliktı 70 cesit millet vardı.türklerden bahsediyorum 😂😂😂
Bizim ankaramız gibi mi bizde herkes memur tipli böyle 70 cesit degildi.
3 yılda tayinimi ankaraya zor aldim.26 yasinda ankaraya döndüm.
Istanbulda kamudaydim usküdardan besiktasa 20 yıl önce 10 lira harcıyordum yol parasi.o para nasıl bitiyordu ist.da evden çıkmaya gör.cep delik cepken delik.hersey pahali.megerse anadolu yakası pahaliymis.40 yaşindan sonra evlendim görümcem ist. Gaziosmanpasa da pazari bile harika ne varsa avrupa yakasında varmıs gayet güzel ve uygundu istanbul.
Konu sahibi sunu hatırladim siz yazınca.ben tayinimi ankaraya cıkarmak icin geldigimde bir yaz günü ankara kızılayın agaçlı bir yeri herhalde ankara ne güzel ne huzurluydu bir beni kabul etmiyordu 😞😞
Ilk sayfada yazıldıği gibi yasanmışlıkları anıları olmalı ki ankaranın sevebilesin
Bu arada başka şehirden gelip, üniversiteyi ankarada okuyup, kamuya girip memleketine dönmeyen isyerimde çok kißi var

tunalı da yürümek kızılay da aylaklık yapmak hamamönünde közde kahve içmekk
Hamamönunde közde kahve içmeyi sevıyorum.. bi de çamlıdere, kızılcahamam, sanırım ben ağaçlık ve sessız yerlerı mı sevıyorum... tunalı yaşım itibarşyle kafam kaldırmıo artıkın

Güzel ilişki kurmayı çok çalıştımm hatta ilk sene sırf çevre ediniyim diye apartmandaki komşuları çağırdım... ipek halılarından ve delongi kettlelarından bana bahsettiler :))) yerdeki 250 tl yr aldığım ikea halımı küçümseyerek sen kaçarak mı evlendin dediler :0 ( gerçekten dediler ) :))))))
şaşırmışlar onlar boşver gayet kaliteli sohbeti hoş insanlar da var Ankara da.

Bende ankarada dogup büyümüs hatta doğdugu evde sürekli büyümüs biri olarak ankarayı bırakıp istanbula ilk atandigimda 23 yaşindaydım ve istanbulu hiç sevmedim.kalabaliktı 70 cesit millet vardı.türklerden bahsediyorum 😂😂😂
Bizim ankaramız gibi mi bizde herkes memur tipli böyle 70 cesit degildi.
3 yılda tayinimi ankaraya zor aldim.26 yasinda ankaraya döndüm.
Istanbulda kamudaydim usküdardan besiktasa 20 yıl önce 10 lira harcıyordum yol parasi.o para nasıl bitiyordu ist.da evden çıkmaya gör.cep delik cepken delik.hersey pahali.megerse anadolu yakası pahaliymis.40 yaşindan sonra evlendim görümcem ist. Gaziosmanpasa da pazari bile harika ne varsa avrupa yakasında varmıs gayet güzel ve uygundu istanbul.
Konu sahibi sunu hatırladim siz yazınca.ben tayinimi ankaraya cıkarmak icin geldigimde bir yaz günü ankara kızılayın agaçlı bir yeri herhalde ankara ne güzel ne huzurluydu bir beni kabul etmiyordu 😞😞
Ilk sayfada yazıldıği gibi yasanmışlıkları anıları olmalı ki ankaranın sevebilesin
Bu arada başka şehirden gelip, üniversiteyi ankarada okuyup, kamuya girip memleketine dönmeyen isyerimde çok kißi var
Yaşanmışlık zamanla olur desenize... bende zamanla seveceğim o zaman

Ankara da zorunlu olarak yaşamak.... 4 sene oldu seviyorum seniii seviyorummm seni diyorum yok olmuyor... ankara da yaşayanlar (angaralı olmayan) nasıl sevdiniz söyleyin bana :)
Yaklaşık on sene oldu, efe tarafından geldim bi de ... Alışamadım sevemedim sevemeyeceğim 😂

Back
X