biraz önce yaşadığım şeyi sizinle paylaşmalıyım :)))) biliyosunz ben harun özkana gittim ve kontrolü anlattım saat 9 yönün de açıklık var dedi bana kabızlıktan olabileceğini söylemişti ve bu şekil de kanama olmayabilir ben işimi garantiye alıım demişti ama ikinci kez ameliyat yapacak bana ama her ihtimale karşı iltihap falan varsa diye bana vajinal ovül verdi kullanmam için bu ovül sağlam olan yerlere de zarar verebilir dedim sorun değil ikinci kez olacaksın zaten dedi ve ben biraz önce bu ovülü vajinamdan içeri atarken kanamam oldu :))))) ne hissedeceğimi bilmiyorum hem sevinçliyim hem şaşkınım bu ilaç bitince tekrar ameliyat oluyorum bu arada 2-3 damla açık renk kan geldi sadece :SSSSS
canım sen naptın ne alemdesin akın beye kontrole nezamn gidiceksin merak ettim seni
kızlar iyi geceler, hiç üşenmeden sayfanın başından sonuna kadar en ince ayrıntısına kadar okudum. Öncelikle Allah yardımcınız olsun, herkes hata yapar ben bile asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve şu an Türkiye'nin en iyi jinekoloğunu araştırıyorum. Aslında ben henüz emin olamıyorum ama muhtemelen bakireliğimi kaybettim. öncelikle kızlığımın bozulupğ bozulmadığını öğrenmem gerek ama burda bazı arkadaşlar bakire oldukları halde doktorun kurbanı oldularbende o duruma düşmemek için güvenilir bir doktor arıyorum bana gerçeği söyleyecek, ticari amacı gütmeyecek ben Ankara'da ikamet ediyorum. Herkes ebru hanımı tavsiye edecek muhtemelen ama nedense ebru hanıma bir türlü cesaret edemiyorum kızlar ne olur beni de aranıza alın çok kötü bir durumdayım çünkü ((((
arkadaşım öncelikle bu durumun dünyanın sonu olmadığına inanmalısın, ben öyle yapmaya çalışıyorum ve burdaki bir çok arkadaşım da. durumunu biraz açık anlatırsan yardımcı olabiliriz, mesela neden emin değilsin.
seni çok iyi anlıyorum canım, benim de aynı şekilde oldu çünkü, "anlıktı". ve malesef o "anlık" dediğimiz olay, karşımızdaki kişinin bencilliğinden düşüncesizliğinden başka bir şey değil. özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.benim için dünyanın sonu çünkü biz doğuluyuz bir öğrenilse muhtemelen diri diri gömecekler beni ;(( o kadar açık anlatamam, utanıyorum ama özel mesaj yollayım sanabazıları madem korktun neden yaptın diye sorabilirler inanın anlıktı bende nasıl olduğunu anlamadım mahvoldummmmmmmmm
seni çok iyi anlıyorum canım, benim de aynı şekilde oldu çünkü, "anlıktı". ve malesef o "anlık" dediğimiz olay, karşımızdaki kişinin bencilliğinden düşüncesizliğinden başka bir şey değil. özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
seni çok iyi anlıyorum canım, benim de aynı şekilde oldu çünkü, "anlıktı". ve malesef o "anlık" dediğimiz olay, karşımızdaki kişinin bencilliğinden düşüncesizliğinden başka bir şey değil. özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
ne kadar güzel bir anlayıs buna bayıldım gercekten senı kutluyorum .. insan neden bunu kendinde eksiklik gibi görsün ki..insan önce beynini sonra kalbini temiz tutsun ...seni çok iyi anlıyorum canım, benim de aynı şekilde oldu çünkü, "anlıktı". ve malesef o "anlık" dediğimiz olay, karşımızdaki kişinin bencilliğinden düşüncesizliğinden başka bir şey değil. özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
ne kadar güzel bir anlayıs buna bayıldım gercekten senı kutluyorum .. insan neden bunu kendinde eksiklik gibi görsün ki..insan önce beynini sonra kalbini temiz tutsun ...
canımemin olmak ıcın doktora gıtmelisin!! o anlık tam bir ilişki gercekleştimi..ve o esnada kanaman oldu mu ?boyle bır durum olmadıysa ıcını ferah tut...bizlerde senın gıbı dusunuyorduk ama alıstık cunku boyle yasamayı ve cozumun oldugunu bılıyoruz bunu leke olarak dusunme
ist inşş tutmustr cnm sende bize güzel haberlerle dönersn??
ama bişey sorcam doktorunun ayna tutup aha bak burası kapalı ondan tutmustr deme gbi bi durumu varsa mutlkaa yapsn cnm emn olursnnnnn.
kızlar iyi geceler, hiç üşenmeden sayfanın başından sonuna kadar en ince ayrıntısına kadar okudum. Öncelikle Allah yardımcınız olsun, herkes hata yapar ben bile asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve şu an Türkiye'nin en iyi jinekoloğunu araştırıyorum. Aslında ben henüz emin olamıyorum ama muhtemelen bakireliğimi kaybettim. öncelikle kızlığımın bozulupğ bozulmadığını öğrenmem gerek ama burda bazı arkadaşlar bakire oldukları halde doktorun kurbanı oldularbende o duruma düşmemek için güvenilir bir doktor arıyorum bana gerçeği söyleyecek, ticari amacı gütmeyecek ben Ankara'da ikamet ediyorum. Herkes ebru hanımı tavsiye edecek muhtemelen ama nedense ebru hanıma bir türlü cesaret edemiyorum kızlar ne olur beni de aranıza alın çok kötü bir durumdayım çünkü ((((
Anlayamadım cnm neyi yapsın..
evet haklısın daha onceleri cok uygundu arada baya bır fark var 500 tl ye bıle yapan vardı ama bılmıyorduk cunku daha once boyle bır durumumuz yoktu ama sımdı var ve daha cok ilgi arttıgı ıcın doktorlarda işi maddiyata döktü işlerine geldi eee bizde zor durumdayız dedıgın gıbı guvenılmıyorda kımseye ne doktorlar bıze (maddi yonden ) ne de biz doktorlara (tuttumu tutmadı mı dusuncesi )ileyaklastıgımız ıcın ...her ıkı tarafta haklı kendıne gore...ayna tutsun orana bak burası bu hale geldi kapandı desin ...
görmek istiyorumde bakalım ...
ben doktorlarada güvenmyrm ...
cnkü yaptıkları amelytın miktarının o kadr tutmasını gerektircek bi durum yok nedeni ne gelince ben forumda bu konunun yazıldıgı ilk zmnlara baktım bundan 3-4 yıl önce olan yazılar oradalrda hep 500-600 seklnde mktrlar var...intrnetten arstrmalarımda o sekilde..
bilmiyorum son zmnlarda eger bu ameliyta olan ilgi artıysa o zmn insanlar mecbur ödicekler diyip bu kadr istiyolar bunu düşünenlerde evet tuttu diyip son 3 gün kala da cagırblirler...
yanii ben böyle düşünüyorum baskalarının günahını almış gibi olmamak lazım ama ...
sen emin ol tuttguna merak ediyorum de eve gidip kendn bakmandan sa orda doktorun göstermesi daha mantıklı ...
ben ameliyt olursam amelyt öncesi ve sonrasını göstermesini isticem ....
sonucta amelyt olmadn önce de bi kontrl ediyordur... herkesin yapısı ve acıklıgı farklı sonucta ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?