benim sana önemli bişi sormam lazım bende bu işlemi oldum ama muhakkak sormam lazım canım özel mesaj hakkım olmadığı için yazamıyorum özelden ya bana msnni yaz özelden yada ben buraya yazim cnm.istemezsen engellersin cnm ama inanki sorcağım soruyu muhakkak sormam lazım burda yazamıyrm uzun bi konu noluur yardım et bişi danışcam sana bi fikir verrsen ömür boyu duacın olurum

canım ne güzel bi haber, tekrar umut oldun bizlere, inşallah o kanı düğün gecende de göreceksin.

ist inşş tutmustr cnm sende bize güzel haberlerle dönersn??
ama bişey sorcam doktorunun ayna tutup aha bak burası kapalı ondan tutmustr deme gbi bi durumu varsa mutlkaa yapsn cnm emn olursnnnnn.

kızlar iyi geceler, hiç üşenmeden sayfanın başından sonuna kadar en ince ayrıntısına kadar okudum. Öncelikle Allah yardımcınız olsun, herkes hata yapar ben bile asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve şu an Türkiye'nin en iyi jinekoloğunu araştırıyorum. Aslında ben henüz emin olamıyorum ama muhtemelen bakireliğimi kaybettim. öncelikle kızlığımın bozulupğ bozulmadığını öğrenmem gerek ama burda bazı arkadaşlar bakire oldukları halde doktorun kurbanı oldular bende o duruma düşmemek için güvenilir bir doktor arıyorum bana gerçeği söyleyecek, ticari amacı gütmeyecek ben Ankara'da ikamet ediyorum. Herkes ebru hanımı tavsiye edecek muhtemelen ama nedense ebru hanıma bir türlü cesaret edemiyorum kızlar ne olur beni de aranıza alın çok kötü bir durumdayım çünkü ((((

arkadaşım öncelikle bu durumun dünyanın sonu olmadığına inanmalısın, ben öyle yapmaya çalışıyorum ve burdaki bir çok arkadaşım da. durumunu biraz açık anlatırsan yardımcı olabiliriz, mesela neden emin değilsin.

benim için dünyanın sonu çünkü biz doğuluyuz bir öğrenilse muhtemelen diri diri gömecekler beni ;(( o kadar açık anlatamam, utanıyorum ama özel mesaj yollayım sana bazıları madem korktun neden yaptın diye sorabilirler inanın anlıktı bende nasıl olduğunu anlamadım mahvoldummmmmmmmm

seni çok iyi anlıyorum canım, benim de aynı şekilde oldu çünkü, "anlıktı". ve malesef o "anlık" dediğimiz olay, karşımızdaki kişinin bencilliğinden düşüncesizliğinden başka bir şey değil. özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Allah beim belamı verdi işte, iyi olsun bana, müstehak işte

canım özelden yazdım, geldi mi??

ne kadar güzel bir anlayıs buna bayıldım gercekten senı kutluyorum .. insan neden bunu kendinde eksiklik gibi görsün ki..insan önce beynini sonra kalbini temiz tutsun ...

ne kadar güzel bir anlayıs buna bayıldım gercekten senı kutluyorum .. insan neden bunu kendinde eksiklik gibi görsün ki..insan önce beynini sonra kalbini temiz tutsun ...

bu saatten sonra kalbimi temiz tutsam neye yarar, leke sürmüşüm bir kere alnıma hayat artık anlamsız geliyor bana :/ daha 1 hafta öncesine kadar ne hayaller kurardım şimdi ise kendi çöplüğümde ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum.. Rabbim bana son bir şans verse, inşallah bir şey olmamıştır

canımemin olmak ıcın doktora gıtmelisin!! o anlık tam bir ilişki gercekleştimi..ve o esnada kanaman oldu mu ?boyle bır durum olmadıysa ıcını ferah tut...bizlerde senın gıbı dusunuyorduk ama alıstık cunku boyle yasamayı ve cozumun oldugunu bılıyoruz bunu leke olarak dusunme

canım özelden yazarım sana, 10 dakıkanın dolmasını bekliyorum..

cnm ben izmirdde yaptırdım bi doktora gtilk önce muayene ol

Anlayamadım cnm neyi yapsın..

ayna tutsun orana bak burası bu hale geldi kapandı desin ...
görmek istiyorumde bakalım ...
ben doktorlarada güvenmyrm ...
cnkü yaptıkları amelytın miktarının o kadr tutmasını gerektircek bi durum yok nedeni ne gelince ben forumda bu konunun yazıldıgı ilk zmnlara baktım bundan 3-4 yıl önce olan yazılar oradalrda hep 500-600 seklnde mktrlar var...intrnetten arstrmalarımda o sekilde..

bilmiyorum son zmnlarda eger bu ameliyta olan ilgi artıysa o zmn insanlar mecbur ödicekler diyip bu kadr istiyolar bunu düşünenlerde evet tuttu diyip son 3 gün kala da cagırblirler...
yanii ben böyle düşünüyorum baskalarının günahını almış gibi olmamak lazım ama ...

sen emin ol tuttguna merak ediyorum de eve gidip kendn bakmandan sa orda doktorun göstermesi daha mantıklı ...
ben ameliyt olursam amelyt öncesi ve sonrasını göstermesini isticem ....

sonucta amelyt olmadn önce de bi kontrl ediyordur... herkesin yapısı ve acıklıgı farklı sonucta ......

evet haklısın daha onceleri cok uygundu arada baya bır fark var 500 tl ye bıle yapan vardı ama bılmıyorduk cunku daha once boyle bır durumumuz yoktu ama sımdı var ve daha cok ilgi arttıgı ıcın doktorlarda işi maddiyata döktü işlerine geldi eee bizde zor durumdayız dedıgın gıbı guvenılmıyorda kımseye ne doktorlar bıze (maddi yonden ) ne de biz doktorlara (tuttumu tutmadı mı dusuncesi )ileyaklastıgımız ıcın ...her ıkı tarafta haklı kendıne gore...

ttutum böyleyse tabi ne zaman paran hazır git yap ya da yapayım..hersey paraya bakıyor...ben suana kadar sabahtan aksama canım cıktı gercekten para kazanmak kolay degıl derlerdide inanmazdım!ancak yarısını toparlayabıldım bazen ısten cıkıyorum yapamıyorum yapamamamın sebebi cok fazla ayakta duramıyorum haftalık ya da ajanstan cagırdılar mı kosa kosa gıdıyorum sırf bu parayı bırıktırmek ıcınn....bastan sona okudum sayfaya zaten sureklı okuyorumda kalıcı mı gecıc mı dıye kafayı yıyıp durdummm ama hıcbırsey benden daha onemlı degıldır sızden daha onemlı degıldır suan kendımı ornek vereyım eger ılk zamanlardakı gıbı olsaydım yasayan bır oluydum sevdıgım adam benı bıraktı baskasıyla evlendı ama suan ıyıyım kendimi iyi hissedyıroum...çünkü derslere verdim kendimi hergun annemın sesını duyuyorum annem benım hayat kaynagım sanki ve gelecekteki umutlarım...ne zaman param hazır olursa ya da meslegımın basına gectıgım zaman o zaman evlenmeyı dusunuyorum,(yinede nasıp kısmet ısı dıyorum) ne zaman ekonomık yonden ıyı oldugumda o zaman nereye gıdersem kımse bırsey demez etmez dıye dusunuyorum...ve galiba da oyle yapacam param hemen olursa gider yaptırırım tabi önce muayene olup oyle karar vermem gerek daha once olmustum ıyı seyler duymadım cok az bır sans verdi gıttıgım doktorda yılların doktoru eskısehırde kemal hukmen ama nedense guvenemedım yınede...hep bu parayı nasıl bırıktırecem kımden borc alsamda verse kım verırı dıyordum ve bunu cok ıyı anladım ''benim kendime faydam olmuyorsa kım bana fayda edecek ya da kım yardımcı olacak''deyıp tek basıma cıktım bu yola bazen bırıktırdıgımı harcıyorum zor durumda kalıyorum bazende cezalandırıyorum kendımı neden harcadın dıyorum...uzun lafı kısası ''kimsenin kimsesi yoktur ondan baska kimsesi''...her zaman dik durun kızlar ahlayıp vahlamanın zamanı degıl herseye gogus germenin zamanı tek basınıza calısın tek basınıza olun derim hıcbır zaman ıkıncı kımseye muhtac kalmayın..

ee peki kontrolde geçici dikiş fln atılmadı mı arkadaşınıza? tutmadığı belli değilmiydi?evlenmeden ne kadar zaman önce yaptırdı işlemi?[/QUOTE]

evlenmeden 3 ay önce yaptırdı bi sorun yoktu kontrolede gitti sıkıntı olmadığı söylendi ama o gece kanaması olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…