ayna tutsun orana bak burası bu hale geldi kapandı desin ...
görmek istiyorumde bakalım ...
ben doktorlarada güvenmyrm ...
cnkü yaptıkları amelytın miktarının o kadr tutmasını gerektircek bi durum yok nedeni ne gelince ben forumda bu konunun yazıldıgı ilk zmnlara baktım bundan 3-4 yıl önce olan yazılar oradalrda hep 500-600 seklnde mktrlar var...intrnetten arstrmalarımda o sekilde..
bilmiyorum son zmnlarda eger bu ameliyta olan ilgi artıysa o zmn insanlar mecbur ödicekler diyip bu kadr istiyolar bunu düşünenlerde evet tuttu diyip son 3 gün kala da cagırblirler...
yanii ben böyle düşünüyorum baskalarının günahını almış gibi olmamak lazım ama ...
sen emin ol tuttguna merak ediyorum de eve gidip kendn bakmandan sa orda doktorun göstermesi daha mantıklı ...
ben ameliyt olursam amelyt öncesi ve sonrasını göstermesini isticem ....
sonucta amelyt olmadn önce de bi kontrl ediyordur... herkesin yapısı ve acıklıgı farklı sonucta ......
ben işlemden sonra murat beye "kaç dikiş attınız?" diye sordum, bana "dikişin sayısı değil, teknik önemlidir" dedi. ama detayını, nasıl bi işlem yaptığını soramadım. zaten o heyecan ve panikle hemen ordan çıkıp evime gitmek istiyordum. ama gerçekten zor oldu benim. ilk ilişkimde hiç zor olmamıştı, o yüzden bu kadar zorlanacağımız hiç düşünmemiştim ben.herkes bişey soluor. bana görede esin ve minkperim arkşlarmz murat beye gttler ve cok zor ilşkye grdklerini soluorlar. acaba ebru hanmın yaptıgından farklı bir işlem mi yapıor murat hoca. ebru hanıma yaptranlarn ilşkileri nasıldı acaba zor olanı duymadm hiç
inşallah güzel haberini alırız canım....ben ebru hanıma kalıcı yaptırdım son konrolde de ayrıca ücret almadı.son dikişleri garanti olsun die atıyorum dedi ama niye geciktirme dedi onu ben de anlamadım :s ikinci dikişlerden sonra canım çok yandı eğer doktorun dediği gibi hemen ilişkiye girseydim çok zor olurdu bence canı yananlar zor olanlar bu yüzden öyle oldu hatta kanama da son dikişlerin kanaması die düşünüyorum.bilmiyorum yine de kötü düşünmek istemiyorum kzlar içimizi rahat tutalım başka yolu yok.son dikişten 4gün geçti ağrım yok artık ama ikinci düğünden önce ilişkiye girebilir miyim bilmiyorum.şimdi şöyle bi durum var pazar günü bizim memlekette düğün var bir hafta sonra onun memleketinde düğün var.diğer düğünü beklersem geç olabilir.kızlar özetle 28 ekim pazar günü düğünüm var bana dua edin güzel haberlerimi bekleyin :)
gözün aydın canım çok sevindim.. ama doktorun verdiği cevap biraz kafamı karıştırdı.. flepte büyük bi kısım tutmuş ve sadece saat 9 yönünde hafif bi açıklık varsa, niye bütün zarı ovülle yırttırıp da baştan flep yapmaya uğraşıyor ki.. sadece o 9 yönündeki açıklığı kapatmak daha kolay olmazmıydı, doktoruna bunu sordun mu canım?biraz önce yaşadığım şeyi sizinle paylaşmalıyım :)))) biliyosunz ben harun özkana gittim ve kontrolü anlattım saat 9 yönün de açıklık var dedi bana kabızlıktan olabileceğini söylemişti ve bu şekil de kanama olmayabilir ben işimi garantiye alıım demişti ama ikinci kez ameliyat yapacak bana ama her ihtimale karşı iltihap falan varsa diye bana vajinal ovül verdi kullanmam için bu ovül sağlam olan yerlere de zarar verebilir dedim sorun değil ikinci kez olacaksın zaten dedi ve ben biraz önce bu ovülü vajinamdan içeri atarken kanamam oldu :))))) ne hissedeceğimi bilmiyorum hem sevinçliyim hem şaşkınım bu ilaç bitince tekrar ameliyat oluyorum bu arada 2-3 damla açık renk kan geldi sadece :SSSSS
canım benzer bi durumu bende yaşadım.. ama inanki hiç kimse aileden öte değil.. sen şimdi onun kötü yanlarını göremiyorsun ama dışardan bakanlar objektif bi şekilde görüyorlar.. o yüzden yanlışın neresinden dönersen kardır.. mantıklı olanı yap canım.kızlar banada akıl verin. yardımlarına cok ihtyacım var.
bu olayı yaşadıgım eski erkek arkşım hala arıor beni ve evlenmek istior. bende bu olayın etkisi var galiba ve seviorum. ama anlaşamadıgımz için ve aileler istemedği için ayrıldım. tek caremde bu yöntemdi .sonra suan yeni biriyle çıkıorum. kendisi gayet iyi kulturlu birisi. ve eski erkek arkşım arayarak aklımı karıştırıor. bende unutamıorum onu ama aileler tamamen karşı duruma. sizce ne yapmayalım yol gösterinben ondan kendi istegimle ayrıldım. o erkekken benim peşimde halen ama ben ne yapablirimki kızlar ailem istemior. bu yeni çıktıgım cocugada ısındılar.işi gücü herşeyi cok iyi herşeyi oturmuş birisi
kayıt alınıo murat beyde ama sgk yok, sadece bilgi amaçlı.. zaten ben tamamen farklı bi isim ve adres verdim, hiç de sıkıntı olmadı canım. sgk anlaşmalı yerlerde de sgk ile yaptırmazsan işlemi, sende farklı bi isim verebilirsin bence..bulundgmz sehirlerdeki doktorlara da güvenemyrum ben ama ... burda buldm bi doktr ama sgk ile anlşması varms kızlar bi de buna dkkt edn .. eger sgk ile anlşması varsa ilerde ögrenleblr bu drum ... ebru hanmın sgk ile anlşması yokmus o yüzden isim vermemize bile gerek yok...
bursa daki murat bey bu konuda nasıl acaba???
isim vermemze gerek var mı? kayıt falan alıyomus mu??
ben ebru hanıma ya da murat beye giderdim heralde, bilmiyorum ama zaten kimse de Türkiye'nin en iyi doktorunun kim olduğunu bilemez canım.. herkese göre iyi farklıdırkızlar iyi geceler, hiç üşenmeden sayfanın başından sonuna kadar en ince ayrıntısına kadar okudum. Öncelikle Allah yardımcınız olsun, herkes hata yapar ben bile asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve şu an Türkiye'nin en iyi jinekoloğunu araştırıyorum. Aslında ben henüz emin olamıyorum ama muhtemelen bakireliğimi kaybettim. öncelikle kızlığımın bozulupğ bozulmadığını öğrenmem gerek ama burda bazı arkadaşlar bakire oldukları halde doktorun kurbanı oldularbende o duruma düşmemek için güvenilir bir doktor arıyorum bana gerçeği söyleyecek, ticari amacı gütmeyecek ben Ankara'da ikamet ediyorum. Herkes ebru hanımı tavsiye edecek muhtemelen ama nedense ebru hanıma bir türlü cesaret edemiyorum kızlar ne olur beni de aranıza alın çok kötü bir durumdayım çünkü ((((
ee peki kontrolde geçici dikiş fln atılmadı mı arkadaşınıza? tutmadığı belli değilmiydi?evlenmeden ne kadar zaman önce yaptırdı işlemi?
bilmiyorum ama heralde ebru hanıma ya da murat beye giderdim yine.. miajinin doktoru da olabilirdi belki, ama bilemiyorum.. karar vermek zor gerçekten..kızlar lütfen yardım edin. her yere gitme durumun olsa tabi Türkiye içinde siz nereye ve kime giderdiniz?????
ben ebru hanıma ya da murat beye giderdim heralde, bilmiyorum ama zaten kimse de Türkiye'nin en iyi doktorunun kim olduğunu bilemez canım.. herkese göre iyi farklıdır
ebru hanımla görüştüm, perşembe günü kızlık muayenesi olacağım, inşallah bir şey olmamıştır..:18::18:
inşallah bir sorun yoktur arkadaşım.. benim korkum son 3 gün. kesinlikle gidemem
Ne kadar baksakta yorumlayamayız heralde.. Evde de hiç bakmadım daha ne durumda haberim yok..
yorumlamak güc dgl cnm direk girişnde bulunuyor zar eger orası penis girdginde esneyecek bi halde deglse tutmustur bu kadar basit...
ben baya uzun bi süre arastrdım zar nerdeyms nasl gözkr falan die...
oranın kapalı oldugunu görmem lazm benm amelytdan önceki halini biliorm ztn amelyt sonrasnda da orası aynıysa tutmamıştır....
ebru hanma güvenm günden güne azalıyor:/ bilemiyorum öyle bi kişi daha vardı tuttu denilip ama kanamsı olmayan ama onun eşi sorunlu mu degldi ya da zaten o olayı yasdgı kişiylr mi evlenmişti ne öyle bişey vardı ama hatrlıyorum...
ya ben ebru hanıma diktirecektim eğer kızlığım bozulduysa ama şimdi bu yorumu okuduktan sonra korktum:18::18: napacaz ya :S
benim yaşadığım yerde doktor yok uçakla gideceğim ankara veya istanbula
canım kabız olman senin hatan değil ki, insanlık hali yani, ortada hiç bişey yokken bile insanlar kabız olabiliyorken senin yaşadığın az bi stres mi yani, kabız olman çok normal.. doktor bunun önlemini almalıydı, sana kabız olursan şunu bunu kullan diye ilaç önermeli hatta reçete etmeliydi.. o yüzden hatayı kendinde arama, ortada bi hata varsa o da maalesef doktorundadır tatlımesn19 cum sordum tabi kabızlık yaşadın mı dedi benim hatam olduğu için inkar ettim o zaman iltihaplanmadan olabilir dedi ve bu ilacı verdi eğer varsa o da iyileşsin ki yeni dokuya zarar vermesin dedi kadın doğum uzmanı da vardı o söyledi zaten varsa önlemini alalım böyle bir riski ortadan kaldıralım dedi ....
canım kabız olman senin hatan değil ki, insanlık hali yani, ortada hiç bişey yokken bile insanlar kabız olabiliyorken senin yaşadığın az bi stres mi yani, kabız olman çok normal.. doktor bunun önlemini almalıydı, sana kabız olursan şunu bunu kullan diye ilaç önermeli hatta reçete etmeliydi.. o yüzden hatayı kendinde arama, ortada bi hata varsa o da maalesef doktorundadır tatlım
neyse artık olmuşa çare yok paşa paşa gidip ikinci ameliyatımı olucam :S neyseki bu sefer işi sağlam kazığa bağladığıma emin oldum :OOO
evet emindim o zaman da tatlım, çünkü biz bi niyetine girdik deneme yaptık, eşim pek emin değildi yapıp yapmama konusunda. Tabi o anda canım yanıp da ben bağırınca boşver şimdi yapmayalım istersen, düğüne kalsın fln dedi. Yok fln desemde bi şekilde düğüne kaldı işte. Bana doktorun verdiği süre içinde ikna etmeye çalıştım, ama 2 gün sonra da riske atmamak için vazgeçtim. Ama ilkinde de o zorlanma hissini yaşadım, o yüzden emin konuştum bu kadar canım. Bana murat bey o zaman en geç şu güne kadar ilişkiye gir dedi, ben ona göre hareket ettim. 2 gün sonra da olsa kanar heralde seninde canım. Bu öyle külkedisinin arabası gibi püff diye balkabağına dönen bişey değil, rahat olesn 19 tatlım bende geçici yaptırıcam nihayetinde karar verdim nikahın akşamı halletmeye çalışıcam bu işi ama yola gitmem lazım o akşam başka yerde olucaz acaba bi zararı olurmu diye düşünüyorum bide hani sen 2 kez yaptırdınya bu işlemi ilkinde girememişsin ilişkiye ama girseydim muhakkak kanardı eminim demişsin denemek için bişey yaptınmı hiç yani 4-5 gün geçince kendi kendine kanadımı ben ilk gün yapmak istiyorum ama mesela aksilik çıktı 2 gün sonra ortamı bulabildim sanki bozulucakmış gibi geliyo bana
Evet canım öyle, tekrar geçmiş olsun. Ama bu sefer kabızolmamak için önlemini al, lifli gıdalar tüket, bol bol sıvı al, kayısı ye, kayısılı activia ye fln. ve kabız için mutlaka ilaç bulundur evinde. Bol şansneyse artık olmuşa çare yok paşa paşa gidip ikinci ameliyatımı olucam :S neyseki bu sefer işi sağlam kazığa bağladığıma emin oldum :OOO
canım bu kez kabızlığa karşı önlem almayı ihmal etme sakın aynı stresi bi daha yaşama.
kızlar merhaba bende yaklaşık 20 gün önce flep yaptırdım.ama diğer arkadaşların dediği gibi bende henüz bi düğüm yada dikiş düşmedi normalmi sizce?birde benim cok fazla ağrım olmuştu hala bazen hafif ağrılar hissediyorum korkuyorum biyandanda tutmadımı acaba die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?