kızlar merhaba bende yaklaşık 20 gün önce flep yaptırdım.ama diğer arkadaşların dediği gibi bende henüz bi düğüm yada dikiş düşmedi normalmi sizce?birde benim cok fazla ağrım olmuştu hala bazen hafif ağrılar hissediyorum korkuyorum biyandanda tutmadımı acaba die.
evet evet kesinlikle tatlım, eğer niyetine girdiyseniz bi şekilde dayan ve bitir o işi o gece. Düğün gecesi de zorlanmıştık, bırakalım sonra deneyelim istersen fln dedi eşim, yok yok olmaz dedim, sıktım dişimi, acısa da aşırı kanama olsa da yapcaktım o gece, 1 gün daha o stresle yaşamaya mecalim yoktu çünkü. Çok acıdı ama hiç önemli değildi o an o acı...ozaman benimde acırsa bağırmıyım bari benimkide karar değiştirir falan :) aman acısın kanasında acı hiç problem değil benim şimdiki çektiğim acıdan azdır eminim...
canım kendini bu kadar yıpratma. İnan ki değmiyor. Ben şuanki eşimle tanıştığımda hep çekinek davrandım, aylarca onu hayatıma alamadım. İlişkimi öyle doya doya yaşayamadım. Beni istemeye geleceklerini söyleyince günlerce ağladım, gelmelerini istemedim, ayrılmak için hep durduk yere sorunlar çıkardım. Bir sürü kavga tatsızlık fln yaşadım eşimle.. Hepsi boşunaymış, keşke o günleri tadını çıkara çıkara yaşasaymışım. Ama tabi o zaman elimde değildi bunlar, sonucun ne olacağını, düğün gecemin nasıl geçeceğini bir türlü kestiremiyordum ve bu belirsizlik beni yiyip bitiriyordu, huysuz bi insan haline getiriyordu.kızlar gene korkularımla başbasayım nezamn biri benimle tanışmak istese yada ailemden biri evlen artık diye baskı yapsa pskolojim altust oluyo kendimi toparlıyamıyorum kaçgecedir gene uyku nedir bilmiyorum tutmazsa ya o gece kanama olmazsa ne yaparım diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim resmen hayata küstüm korkut beyle konusunca bi dönem rahatlamıstım ama gene korkularım başladı sanırım bende cloo gibi minikperimgibi o gece gelmeden mutlu olamıycam tabi o gecede kanamam olursa allah hepimizin yardımcısı olsun bu dertten hepimizi biranönce kurtarsın bizi bu derde düşürenler paşa paşa hayattlarına devam ediyolar bizse gülme nedir unuttuk((
kızlar gene korkularımla başbasayım nezamn biri benimle tanışmak istese yada ailemden biri evlen artık diye baskı yapsa pskolojim altust oluyo kendimi toparlıyamıyorum kaçgecedir gene uyku nedir bilmiyorum tutmazsa ya o gece kanama olmazsa ne yaparım diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim resmen hayata küstüm korkut beyle konusunca bi dönem rahatlamıstım ama gene korkularım başladı sanırım bende cloo gibi minikperimgibi o gece gelmeden mutlu olamıycam tabi o gecede kanamam olursa allah hepimizin yardımcısı olsun bu dertten hepimizi biranönce kurtarsın bizi bu derde düşürenler paşa paşa hayattlarına devam ediyolar bizse gülme nedir unuttuk((
evet evet kesinlikle tatlım, eğer niyetine girdiyseniz bi şekilde dayan ve bitir o işi o gece. Düğün gecesi de zorlanmıştık, bırakalım sonra deneyelim istersen fln dedi eşim, yok yok olmaz dedim, sıktım dişimi, acısa da aşırı kanama olsa da yapcaktım o gece, 1 gün daha o stresle yaşamaya mecalim yoktu çünkü. Çok acıdı ama hiç önemli değildi o an o acı...
canım kendini bu kadar yıpratma. İnan ki değmiyor. Ben şuanki eşimle tanıştığımda hep çekinek davrandım, aylarca onu hayatıma alamadım. İlişkimi öyle doya doya yaşayamadım. Beni istemeye geleceklerini söyleyince günlerce ağladım, gelmelerini istemedim, ayrılmak için hep durduk yere sorunlar çıkardım. Bir sürü kavga tatsızlık fln yaşadım eşimle.. Hepsi boşunaymış, keşke o günleri tadını çıkara çıkara yaşasaymışım. Ama tabi o zaman elimde değildi bunlar, sonucun ne olacağını, düğün gecemin nasıl geçeceğini bir türlü kestiremiyordum ve bu belirsizlik beni yiyip bitiriyordu, huysuz bi insan haline getiriyordu.
Sen korkut beye güveniyorsan gerisi boş, şimdi hayatına biri girdiğinde ilişkinin her adımını tadını çıkara çıkara yaşa bence. Herşeye çare bulunuyor ama zamanı geri döndürmeye asla çare bulunamıyor canım
canım mail olarak yaz ama, çünkü online olamıyorum..canım ekledm seni
dikişler kendiliğinden eriyen iplerden yapıldığı için düşmemesi normal ben de böyle bir şey olmadı. Ağrılarına gelince ben de 2 hafta boyunca ağrı ve batma hissiyle yaşadım yalnız değilsin yani herkes hayatına hemen geri dönemiyorSıkma canını bence bu ağrılar normal...
canım öncelikle geçmiş olsun..özkan beye yaptırdın sanırım bize detaylarıda anlatırsan sevinirim..bence şu an tutup tutmadığı konusunda endişelenme..doktorun mutlaka çağırır kontrolde anlaşılır zaten
çu flep yöntmnde ebru hanıma güvenemeyen bi ben varım sanırım :18:
burda düğümün düştüğünü yada ipin eline geldiğini fln yazan arkadaşlar olunca korktum insan korkuyo ben ip varmı diye bakmaya cekiniorum ama acaba niye düşmedi demiştim teşekkür ederim.kontrolüme daha bi 15 gün var doktorum 40 gün olduğunda gel demişti.senin tekrar ameliyat olucaktı sanırım onun zamanı bellimi?ben hep kayısı yedim ilk zamanlar hala kabız olmamak için çabalıyorum neyseki iyi bi doktordasın ve küçük bi detayı bile atlamıyor ve tekrar operasyon yapıyo umarım herşey güzel olur:)
eğer 3 gün önce gel dediyse ve sen de 3 gün önce gidebilceksen.. bence hiç flep yaptırma. direkt git 2-3 gün önce, geçiciyi yaptır, rahat et. En azından 2 kez canın yanmamış olur ve 2 kez aynı stresi yaşamamış olursun.bazen diyorum tamam tutucak herkesin tutuyoda senin niye tutmasın diyorum rahatlıyorum ama işte bazende öyle an geliyoki özelliklede birinin düğünü oldugunda benim hiç olmuycak diyorum bazen dediğin gibi biri tanışmak istese o gece sorun çıkarsa nasıl bakarım onun yüzüne ailemin yüzüne en iyisi evlenmemk diyorum aklımdan neler neler geçiyo beni en iyi yasayanlar anlar zaten korkut beye gelincede burda gördüğüm kadarıyla bikaç kişiye işlem yapmıs tutmus bende muayene hemde bilgi almaya gittim adam kendinden çok emin 3 önce geldiğin dürece %100 garanti veriyorum dedi ama bilmiyorum işte ankaraya gitme ihtimalim olsa ebru hanıma giderdim ama öyle bi imkanım yok istanbul dışına çıkamam bide işte aklımda akın bey var sırf buyuzden gülmeyi unuttum kimseyede yansıtmayım derken içime attıkca kafayı yiycem içinizi sıktım çok özür dilerim arkadaşlar ama sizden başka kimsem yok
henüz haber yok, sanırım balayına fln gitti..Pazar gunu dugunu olan arkadasimiz hani cift dugunu olan kanamasi olmus mu haberi olan var mi?
narm ne kadar ödedin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?