Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz nasıl di tuttu mu bilgi verebilir misinizKızlar Fatih adanacıoğlu ‘da kalıcı işlem oldum yarın 48. Günüm kontrolüm var. İşlem sonucunu sizlerle paylaşarım. Sürecin nasıl geçtiğini herşeyi paylaşırım sizinle. Lütfen benim için dua edin![]()
İşlemi hangi doktorda oldunuz. Ankara damı doktorunuz. Aşama aşama bilgi verdiğiniz içinde teşekkür ederiz kimse artık bu konu hakkında bilgi vermiyor. Bende de aynı sorun var ama sanırım ben geçici olmayı düşünüyorum. Çünkü kalıcıda çogu yorumcu o bölgenin şeklinde degişme olduğunu sürecin uzun ve zahmetli olduğunu vs vs daha bir sürü yorum da bulunmuşlar. Geçici biraz daha mantıklı geliyor tabi bu tamamen benim fikrimMerhaba arkadaşlar ben işlem olalı 1 ayı geçti kontrole gitmem şuan için mümkün gözükmüyor o yüzden doktora fotoğraf attım çok şükür tutmuş bir problem yok dedi yinede yaşadığım şehirde farklı bir kadın doğum uzmanına kontrole giderim. Üzerimden yük kalktı Allah hepinizin yardımcısı olsun
Nerede hangi doktora gittiniz. 2 ay çok uzun bir süreç hiç hissetmemeniz gerekmez mi. Hissetmeniz normal mi. Yada bu kişiden kişiye degişenn bir durum mu herkeste mi öyle .Evet ne yazikki ben surecimi tek başıma atlattım artık kimse yazmıyor. Hâlâ zaman zaman o bölgemde hassasiyet oluyor ama artık 2 ay oldu o yüzden daha rahat hissediyorum. Namaz kılarken eğer pantolon giymişsem çok rahatsız ediyor ve resmen baski oluşuyor ama daha esnek ve geniş bir pantolon ise etek ise sorun olmuyor. Bilginiz olsun asla dar pantolon giymeyin ve ne olursa olsun işlemden sonraki ilk hafta istirahat etmek çok önemli. Gerekirse bir süre parasız kalın ama işlemden sonra evde oturup dinlenin.