kızlar banada akıl verin. yardımlarına cok ihtyacım var.
bu olayı yaşadıgım eski erkek arkşım hala arıor beni ve evlenmek istior. bende bu olayın etkisi var galiba ve seviorum. ama anlaşamadıgımz için ve aileler istemedği için ayrıldım. tek caremde bu yöntemdi .sonra suan yeni biriyle çıkıorum. kendisi gayet iyi kulturlu birisi. ve eski erkek arkşım arayarak aklımı karıştırıor. bende unutamıorum onu ama aileler tamamen karşı duruma. sizce ne yapmayalım yol gösterinben ondan kendi istegimle ayrıldım. o erkekken benim peşimde halen ama ben ne yapablirimki kızlar ailem istemior. bu yeni çıktıgım cocugada ısındılar.işi gücü herşeyi cok iyi herşeyi oturmuş birisi
ggothicc cim kesinlikle ailenin istemediğibiriyle evlenme arkana bakma güçlü ol onu aklından sil şimdiki insana sadakatsizlik etme benimde başımdan geçti böyle bişey ama ben aileme karşı koydum sonuç tabiki ayrılık vede bir hata... bak canım ailenide düşün bu durumda sen evlendikten sonra eşinin ailesi size geldiğinde senin ailenin onları canı gönülden ağırlaması okadar mutlu ederki seni ama istemedikleri bi insanla beraber olursan sanada onlarada cehennem gibi gelir sakın ha böyle bi hata yapma şimdiki beraber olduğun insan iyiyse eğer hiçmi hiç düşünmeden reddet eski sevgilini kızlar güçlü olmalıyız ya mantıklı olmalıız önceden bize bu ezziyeti çektiren insanlara tekrarda kanmamalıyız ... onun için telefon numaranı değiştir şimdiki erkek arkadaşında farkederse eğer daha kötü olur zaten şuan kafan karışık bide onun karıştırmasına izin verme canım lütfen ben yaşadım kesinlikle ailenin istediği biriyle evlen tabiki sende seversen.