Kuzenim ilk ilskide zorlanmis once biraz korkudan kendisi kasmis sonra bakmis esi bayagi zorlanmis girereken zaten kanama da tekrar tekrar olmus... Ben ebru hocama guveniyorum zaten kafama kotu kotu seyler gelince kuzenimle konusup rahatliyorum ben kaliciyi tavsiye ederim kizlar son ana birakmaya gerek yok...
ben ebru hanıma kalıcı yaptırdım son konrolde de ayrıca ücret almadı.son dikişleri garanti olsun die atıyorum dedi ama niye geciktirme dedi onu ben de anlamadım :s ikinci dikişlerden sonra canım çok yandı eğer doktorun dediği gibi hemen ilişkiye girseydim çok zor olurdu bence canı yananlar zor olanlar bu yüzden öyle oldu hatta kanama da son dikişlerin kanaması die düşünüyorum.bilmiyorum yine de kötü düşünmek istemiyorum kzlar içimizi rahat tutalım başka yolu yok.son dikişten 4gün geçti ağrım yok artık ama ikinci düğünden önce ilişkiye girebilir miyim bilmiyorum.şimdi şöyle bi durum var pazar günü bizim memlekette düğün var bir hafta sonra onun memleketinde düğün var.diğer düğünü beklersem geç olabilir.kızlar özetle 28 ekim pazar günü düğünüm var bana dua edin güzel haberlerimi bekleyin :)
Kuzenim ilk ilskide zorlanmis once biraz korkudan kendisi kasmis sonra bakmis esi bayagi zorlanmis girereken zaten kanama da tekrar tekrar olmus... Ben ebru hocama guveniyorum zaten kafama kotu kotu seyler gelince kuzenimle konusup rahatliyorum ben kaliciyi tavsiye ederim kizlar son ana birakmaya gerek yok...
Arkadasim senin icin dua ediyorum merak etme sen de kurtulup mutlu olacaksin
canım verdigi ovülün adı ne??bende akıntım için ve yanma oldugu ıcın ara ara bir tane ovul kullanıyorum...daha once bır doktora muayene olmustum bana bu ovulu onerdi kullan demişti hatta karar verırsen gel dikimide yapalım dedi ama muayene den sonra dusunclerım degıstı hem param yoktu hemde ıyı seyler soylemedi
canım verdigi ovülün adı ne??bende akıntım için ve yanma oldugu ıcın ara ara bir tane ovul kullanıyorum...daha once bır doktora muayene olmustum bana bu ovulu onerdi kullan demişti hatta karar verırsen gel dikimide yapalım dedi ama muayene den sonra dusunclerım degıstı hem param yoktu hemde ıyı seyler soylemedi
Eflinarafcım özel mesaj yazamıyorum hala ama sorduğun soruya cevaben ben memnunum hiç tereddüt etmedim ve bu akşam yaşadığım olayla da bu işlemin sağlamasını yapmış oldum dokuz yönünde ki açıklıkla bile kanamam olabiliyormuş :))))
kızlar banada akıl verin. yardımlarına cok ihtyacım var.
bu olayı yaşadıgım eski erkek arkşım hala arıor beni ve evlenmek istior. bende bu olayın etkisi var galiba ve seviorum. ama anlaşamadıgımz için ve aileler istemedği için ayrıldım. tek caremde bu yöntemdi .sonra suan yeni biriyle çıkıorum. kendisi gayet iyi kulturlu birisi. ve eski erkek arkşım arayarak aklımı karıştırıor. bende unutamıorum onu ama aileler tamamen karşı duruma. sizce ne yapmayalım yol gösterinben ondan kendi istegimle ayrıldım. o erkekken benim peşimde halen ama ben ne yapablirimki kızlar ailem istemior. bu yeni çıktıgım cocugada ısındılar.işi gücü herşeyi cok iyi herşeyi oturmuş birisi
biraz önce yaşadığım şeyi sizinle paylaşmalıyım :)))) biliyosunz ben harun özkana gittim ve kontrolü anlattım saat 9 yönün de açıklık var dedi bana kabızlıktan olabileceğini söylemişti ve bu şekil de kanama olmayabilir ben işimi garantiye alıım demişti ama ikinci kez ameliyat yapacak bana ama her ihtimale karşı iltihap falan varsa diye bana vajinal ovül verdi kullanmam için bu ovül sağlam olan yerlere de zarar verebilir dedim sorun değil ikinci kez olacaksın zaten dedi ve ben biraz önce bu ovülü vajinamdan içeri atarken kanamam oldu :))))) ne hissedeceğimi bilmiyorum hem sevinçliyim hem şaşkınım bu ilaç bitince tekrar ameliyat oluyorum bu arada 2-3 damla açık renk kan geldi sadece :SSSSS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?