kızlar banada akıl verin. yardımlarına cok ihtyacım var.
bu olayı yaşadıgım eski erkek arkşım hala arıor beni ve evlenmek istior. bende bu olayın etkisi var galiba ve seviorum. ama anlaşamadıgımz için ve aileler istemedği için ayrıldım. tek caremde bu yöntemdi .sonra suan yeni biriyle çıkıorum. kendisi gayet iyi kulturlu birisi. ve eski erkek arkşım arayarak aklımı karıştırıor. bende unutamıorum onu ama aileler tamamen karşı duruma. sizce ne yapmayalım yol gösterinben ondan kendi istegimle ayrıldım. o erkekken benim peşimde halen ama ben ne yapablirimki kızlar ailem istemior. bu yeni çıktıgım cocugada ısındılar.işi gücü herşeyi cok iyi herşeyi oturmuş birisi
ggothicc cim kesinlikle ailenin istemediğibiriyle evlenme arkana bakma güçlü ol onu aklından sil şimdiki insana sadakatsizlik etme benimde başımdan geçti böyle bişey ama ben aileme karşı koydum sonuç tabiki ayrılık vede bir hata... bak canım ailenide düşün bu durumda sen evlendikten sonra eşinin ailesi size geldiğinde senin ailenin onları canı gönülden ağırlaması okadar mutlu ederki seni ama istemedikleri bi insanla beraber olursan sanada onlarada cehennem gibi gelir sakın ha böyle bi hata yapma şimdiki beraber olduğun insan iyiyse eğer hiçmi hiç düşünmeden reddet eski sevgilini kızlar güçlü olmalıyız ya mantıklı olmalıız önceden bize bu ezziyeti çektiren insanlara tekrarda kanmamalıyız ... onun için telefon numaranı değiştir şimdiki erkek arkadaşında farkederse eğer daha kötü olur zaten şuan kafan karışık bide onun karıştırmasına izin verme canım lütfen ben yaşadım kesinlikle ailenin istediği biriyle evlen tabiki sende seversen.
gothicc 'im kesnlkle ailenn istemedgi biriyle birlikte olmaa..
ailenin onu neden istemedgini anlayamadın mı? eger düzgün biri olsa sana bunu yapmazdı dimi evlenene kadr sabredebilirdi...
benm de aynı şey basımdan gecti...
babam en son vermicem seni ona dedi istiyosan kapı orda dedi...
bu lafına ragmen devam ettim sırf ona aidim die .. ama o yapmadıgını bırakmamış arkamdan neler cevirmiş..kesnlkle ailenn istedigi biriyle bilikte olmalısın ...
ask .sevgii bi yerde bitmiyor mu bak bi etrfna kimin annesi babası ilk günkü gibi aşık ki birbirine ...
önemli olan önce manevi varlıgı .. manevi varlgı olan erkekler kız ne yaprsa yapsın dokunmaz ona yaa ... bazı seyler erkekte bitiyor ...
ne güzel hayatına birini sokablmişssin ben bu ameliyatı olmadan kimseyi hayatıma sokamıcam galiba ... haytıma biri girse bile sırf bu olaydan dolayı aileme haytmda biri var bile diyemicekmişim gbi...
offf
bu arada sen ankardmsn cnm hangi doktru düşünyrsn??
bilmior.
ben ankaraya 1 buçk saat uzaklıkta biyerdey. ebru hanım düşünüorum . hayatma birini soktum evet gözümü karartıp . hersey yoluna gircek inş inanıorum.etrafımdaki herkes evlenior benmde içim burkuluor
canım sen naptın ne alemdesin akın beye kontrole nezamn gidiceksin merak ettim seniAman Yarabbi.. Herkes böyle şanslı değil tabi ki eş bakımından.. Nasıl olur pedine gelir.. Allah korusun nasıl dikkat edilir bilmiyorum ki..
kızlar hangi doktorda karar kıldınız?
çokkkkkk sevindim bundan sonraki ameliyatının garantiili olacağının bi işareti bu:)
depresif2222 canım özel mesaj yazamıyorum buradan cevap vermek zorundayım harun özkan istanbul kadıköy de 2500 tl bazı ameliyatlarını şişlide de yapıyor)))
yillardir o kadar stres icindeydimki iyiki burayi buldum bende sonunda karar verdim bir aya kadar flep yaptircm buyuk ihtimal ankara olur ebru hanim sekiz ay sonrada dugun var allah nasip ederse ama cok korkuyorum dugunden bi kac gun once hayatta gidemem cunku bide ucreti ne kadar bilgisi olan varmi arkadaslar
hopicik arkşım tavziyen için cok tşk ederm şuan saglıklı düşünemiorum gerçkten.ailem bişeyler görüorki istemiorlar ama ben o yanlışları göremiorum şuan sevdğim için. şuanki erkek arkşım evini arabasını almış maddi durumu ve maneviyatıda iyi olan birisi.senn nasıl oldu nişandan dönme gibi bişeymi oldu yoksa ailen nie istememişti
yillardir o kadar stres icindeydimki iyiki burayi buldum bende sonunda karar verdim bir aya kadar flep yaptircm buyuk ihtimal ankara olur ebru hanim sekiz ay sonrada dugun var allah nasip ederse ama cok korkuyorum dugunden bi kac gun once hayatta gidemem cunku bide ucreti ne kadar bilgisi olan varmi arkadaslar
canım bildiğim kadarıyla sen kayseride duruyosun yani diğer yazdığın yazıları okuyunca öyle anladım bak sanabi tavsiyem var önce kayserideki en ünlü doktorları araştır ondan sonra diğer şehirlere bak çünkü kayseri büyük bi şehir hem gidip gelişin daha rahat olur burda bursada yaptıran arkadaşlarımız var daha nice şehirlerde bitane erzurumdan yaptıran arkadaşım oldu mesela benim daha çokmuşdüğününe önce bi kayseriyi araştır sor böyle şeyler çok gizli tutuluyo benim gittiğimdoktor bu işieniyi kadın doğumcuların yapıcanı söyledi hem varya bi bebek düşündüğün vakit o korkmadan yaptırdığın doktora gitmeolanağındaolur hem diğer doktorlardan daha önce bu operasyonu anlıcaklarmı diye korkmazsın yinede kendin bilirsin ama öncebi araştır derimben ankaranın kayseriden bi farkı yok benimgözümde ordada başarılı doktorların olucana inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?