ben ankarada değilim şehir dışından gidiyorum cumaya randevu aldım doktor ona bile erken dedi ama başka zaman da gidemem inş bi sorun çıkmaz size güzel haberler verip umut ışığı olabilirim :) ama biraz daha rahatım sanki olmadı gibi hissediyorum ama yine de içimde anlamsız bi rahatlık var :) bakalım cuma kontrolden sonra haber vercem size

Kızlar bir ay önce ebru hanıma flep yaptırdım salı günü kontrole gidecem,ay sonunda düğünüm var inşallah problem olmaz sizi haberdar edicem :)

inşallh cnm hayırlısı ıle atlatırsın senden gelecek ıyı haberlerı beklıyorum bende aralıkta ebru hanıma gıdıcem cunku bızı habersız bırakma lutfen

inşallah canım bi aksilik çıkmadan kurtulursun içindeki rahatlık ebru hanıma güvendiğin için bence :) muhakkak haberiniz bekliyoruz çok merak ediyorum...

Rahat ol canım,doktoruna güven.. Bak buradaki arkadaşlar sırayla kurtuluyo sen de onlardan olacaksın merak etme.. Sonra da sıra bize gelecek inş :))

Kızlar dün doktora gittim.. alttan vajinal ultrasyona girdim bebeğim daha çok küçük oldugu için vajinal ultrasyonla görülebir ancak dediler.. nasıl korktum anlatamam doktor anlayacak diye bir an kalbim çok hızlı atmaya başladı.. op.dr gittim muayene oldum ancak hiçbirşey anlamadı.. bebeğimde 3 hafta 4 günlükmüş ne kadar mutlu oldum anlatamam.. kormayın sakın yaşayıp bittikten sonra hic birşey anlaşılmıyor..

kızlar ebru zülfikaroğlunun yerine otogardan inince nasıl gidebiliriz bile v armı
Otogardan metroyla kizilaya git inince bakanlık çıkışini takip et çıkınca taksiye bin tunus caddesi 55 numara de önünde indiriyo :) 7tl yaziyo zil de sol üst tarafta :) çıkınca da hemen önünde taksi zili var bas hemen geliyo.yeterince açık anlattim mi :)

ah canım ya çok sağol gayet açık çok sağol daha randevu almadım ama cumartesileride bakıyomu acaba onu sorucam

bendeçoksevindim senin adına cloocum zaten anlasada bişey dicenisanmıyorum okadardacani değillerdir heralde doktorlar sonuçta evlenmişsin çocuğun olucak biyuva yıkaryani inşallah darısı bizim başımıza canım bebişinde tatlımı tatlı olur aynı ben gibi hehe şaka yaptım aynı annesi gibi :)

cnm bnm ıns guzel haberler alırsın cumayı ıple ckıyorum inankı dugununde sanırım bırdakı aydı senın degılmı

Cloocum maşallah bebeğine de sana da
Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Miaji arkadaşım, üzgün olduğun için gereksiz alınganlık yaptın sanırım. Yoksa kimsenin niyetinin seni kırmak olduğunu sanmıyorum burda. Hem bu kadar üzme kendini, zamanın var be derdinin çaresi de var Paylaşımlarını sürdürmen dileklerimle...

kızlar bişey sorucam kalıcı yaptıranlar hani devamlı kuru tutmamız gerekiyomuşya regl olduğunuzda nasıl temiz tutucaz devamlı ıslak kalıcak

kızlar bişey sorucam kalıcı yaptıranlar hani devamlı kuru tutmamız gerekiyomuşya regl olduğunuzda nasıl temiz tutucaz devamlı ıslak kalıcak

dr lar operasyon için regl den 3-4 gün sonra gelin diyo zaten cnm.10-15 gün kadar regl olmamak yeterliymiş

sinirharbi valla meraktan çıldırdık yani sabahtan beri girip çıkıp senin cvbını arıyorum hadi arkadaşım gel ve bize iyi haberler ilet kızlar bende kasım ayı için ebru hanımdan randevu alıcam daha erken olduğunu söyledi sekreter istediğiniz tarihten 1 hafta öncesinde arayın dedi bakalım bende yavaş yavaş bu işin içine giriyorum bende haber edicem sizlere

merhaba kızlar...ben operasyon olduktan sonra yaklaşık bi 7-8 gün falan geçmişti adet olmuştum...bi problem çıkmadı doktor beye sorduğumdada pedi sürekli değişmen gerekli dei...bende sıksık değiştirdim her 2 satate bir...bi problem olmadı...rahat olabilirsiniz...

hatta ben 2-3 hafta sonra nişanlımla kaza geçirmiştim...arabamız otobanda süratle giderken bariyerlere çarptı..nasıl sarsıldım tahmin edersiniz koltuktan fırladım sert bi şekilde yine düştüm...buna rağmende bi problem olmadı....sonra iş yerinde ağır şeyler kaldırmıştım geç saatlere kadar çalışmıştım yine birşey olmadı.....1,5 ay sonra merdivenden kaydım düştüm...sonra operasyonun ilk zamanlarındayken ....sahil kenarına inmiştik nişanlım kocaman duvara çıkarmıştı beni..oralara tırmandım kedi gibi :)...doktor beye sürekli soru soruyordum.....oda rahat ol yazıyordu...şimdi yaşadığım için bende yazıyorum...gerçekten rahat olun kızlar...o kadar basit şeyle kopacak olan dikiş yürürken bile kopar...doktorum bana akrobatik hareketler yapma demişti...istesekte yapamayız...jimnastikçi değiliz sonuçta dimi ama:) bu yüzden içiniz çokkk rahat olsunnn

miaji1453 üzüldüm canım ya...bak bende kabız olmuştum...hemde ameliyata giren hastalara verilen bağırsakları boşaltmaya yarayan ilacı kullandığım halde düşünebiliyomusun....ilacı yazdırdığım doktor bile şok olmuştu...tamamen stresten canım...kendini otomatikman kasıyosun ve bu vücudu olumsuz etkiliyor..
..hayırlısıyla kurtulursun inşallah

bak görüyorsunuz ki kızlar korkulacak herşeyi yaşamışım, sakınan göze çöp batarmış gerçektende batıyor....bi de ben martta yaptırdım bursada yollar karlıydı buzluydu..karda bile düştüm ben penguen gibi...:))) o yüzden korkmayın lütfen o kadar basit değil bu operasyon...zaten adı üstünde mikro cerrahi ve çok hassas yapılıyor......

Son düzenleme:
Kızlar kontrole gittim doktor tekrar dikiş attı garanti olsun diye ama bu kez çok canım yandı ilk dikişte çok rahatım ama şimdi sürekli batma hissi var hareketlerm biraz kısıtlandi.regl yakın olduğu için erteleme hapı alıyorum.benim iki düğünm olacak ilki haftaya ve doktor ikinciyi bekleme dedi şimdi bile erken oldu riske atma pazar günü ilişkiye gir. Dedi ama ben pazartesiden önce giremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…