ben ankarada değilim şehir dışından gidiyorum cumaya randevu aldım doktor ona bile erken dedi ama başka zaman da gidememcanım sen ankaralımısın yoksa başka bi memlekettenmi gidiceksin benimde aklım kalıcıya yatmaya başladı bi anda ama 3 gün önce gel derse gidemem ancak kendi bulunduğum memleketteki doktora kontrol ettirmem gerekir
Kızlar bir ay önce ebru hanıma flep yaptırdım salı günü kontrole gidecem,ay sonunda düğünüm var inşallah problem olmaz sizi haberdar edicem :)
ben ankarada değilim şehir dışından gidiyorum cumaya randevu aldım doktor ona bile erken dedi ama başka zaman da gidememinş bi sorun çıkmaz size güzel haberler verip umut ışığı olabilirim :) ama biraz daha rahatım sanki olmadı gibi hissediyorum ama yine de içimde anlamsız bi rahatlık var :) bakalım cuma kontrolden sonra haber vercem size
ben ankarada değilim şehir dışından gidiyorum cumaya randevu aldım doktor ona bile erken dedi ama başka zaman da gidememinş bi sorun çıkmaz size güzel haberler verip umut ışığı olabilirim :) ama biraz daha rahatım sanki olmadı gibi hissediyorum ama yine de içimde anlamsız bi rahatlık var :) bakalım cuma kontrolden sonra haber vercem size
Otogardan metroyla kizilaya git inince bakanlık çıkışini takip et çıkınca taksiye bin tunus caddesi 55 numara de önünde indiriyo :) 7tl yaziyo zil de sol üst tarafta :) çıkınca da hemen önünde taksi zili var bas hemen geliyo.yeterince açık anlattim mi :)kızlar ebru zülfikaroğlunun yerine otogardan inince nasıl gidebiliriz bile v armı
Otogardan metroyla kizilaya git inince bakanlık çıkışini takip et çıkınca taksiye bin tunus caddesi 55 numara de önünde indiriyo :) 7tl yaziyo zil de sol üst tarafta :) çıkınca da hemen önünde taksi zili var bas hemen geliyo.yeterince açık anlattim mi :)
ah canım ya çok sağol gayet açık çok sağol daha randevu almadım ama cumartesileride bakıyomu acaba onu sorucam
inşallh cnm hayırlısı ıle atlatırsın senden gelecek ıyı haberlerı beklıyorum bende aralıkta ebru hanıma gıdıcem cunku bızı habersız bırakma lutfen
Kızlar dün doktora gittim.. alttan vajinal ultrasyona girdim bebeğim daha çok küçük oldugu için vajinal ultrasyonla görülebir ancak dediler.. nasıl korktum anlatamam doktor anlayacak diye bir an kalbim çok hızlı atmaya başladı.. op.dr gittim muayene oldum ancak hiçbirşey anlamadı.. bebeğimde 3 hafta 4 günlükmüş ne kadar mutlu oldum anlatamam.. kormayın sakın yaşayıp bittikten sonra hic birşey anlaşılmıyor..
kartanem şehir dışından mı gideceksin ankaraya ?
kızlar bişey sorucam kalıcı yaptıranlar hani devamlı kuru tutmamız gerekiyomuşya regl olduğunuzda nasıl temiz tutucaz devamlı ıslak kalıcak
inşallah canım bi aksilik çıkmadan kurtulursun içindeki rahatlık ebru hanıma güvendiğin için bence :) muhakkak haberiniz bekliyoruz çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?