Kızlar çok şükür iyi haberlerle geldim
Ben kurtuldum, darısı sizlerin başına.
O kadar mutluyum ki size anlatamam.
Esilas arkadaşım merak edip sormuş beni sağolsun, çok iyiyim tatlım.. Sen de hiç korkma, çünkü Murat bey gerçekten işinin ehli.
Beni kurtardı, bana yepyeni bir hayat verdi o. Allah binkere razı olsun ondan...
Şimdilik bu kadar yazabileceğim kızlar, daha sonra görüşürüz..
Merak edenlere.. Ben geçici yaptırdım Murat beye.....
inşallah canımböyle güzel haberler alınca insan umutlanıyor çok sevindim canım darısı bu derdi çeken herkesin başına inşallah...
çok teşekür ederim tatlımGeçmiş olsun cnm benim.. Çok mutlu bi hayat seni bekliyo artık.. Rabbim bize de bu sıkıntıdan kurtulmayı nasip etsin inş..
Aminnnbende murat beye geçici yaptırmayı düşünüyorum. senin sonucunu bekliyordum suan kalbim pır pır atıyor :) inşallah darısı başımıza. çok sevimdim allah mutlu mesut bir evlilik geçirmeyi nasip etsin inşallah
kızlar ben de bu işlemi izmirde yaptırdım sonucu gayet olumlu kalıcı yöntemle yaptırmıştım ben kontrole de gittim ama sıkıntı yoktu ben istediğim için ekstradan iki dikiş attı atarken gördüm zaten dikişi
canımm yaa, desteğin için, herşey için teşekkür ederimay canımm iyi ki bende seni tanımışımmçok sevindim mutlu olduğuna Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah çok dua ettim senin için...yuppiiiii yaşasınnnnnnn kurtuldun sende....artık herşey daha güzel olucak hatta süper olucakkkkk:) çok sevindim çok çok merak ediyordum seni canım benim.....iyi ki haber verdin kocaman öptümm:13:
bu arada morpatlıcan ın sonucu ne olacak onuda merak ediyorummm..çok dua attim onun için inşallah kısa zamanda haberdar eder
inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ...selam cnm bende izmirde yaptrdım sen hangi doktora yaptrdın bnm 1 ay sonra kontlm var tutup tutmadığı belli olcak çok stresliyim tutan arkadaşları görünce çok seviniyrm bende inş. hayırlı haberler verrm kızlar size dualarınıza ihtiycam var
Kızlar çok şükür iyi haberlerle geldim
Ben kurtuldum, darısı sizlerin başına.
O kadar mutluyum ki size anlatamam.
Esilas arkadaşım merak edip sormuş beni sağolsun, çok iyiyim tatlım.. Sen de hiç korkma, çünkü Murat bey gerçekten işinin ehli.
Beni kurtardı, bana yepyeni bir hayat verdi o. Allah binkere razı olsun ondan...
Şimdilik bu kadar yazabileceğim kızlar, daha sonra görüşürüz..
Merak edenlere.. Ben geçici yaptırdım Murat beye.....
Amin arkadaşım, ben 2 gün önce yaptırdım. Murat bey geçici için en uygun zamanlar 3-6 gün önce demişti, ama ben anca 2 gün önce uygun olabilecektim, murat bey de olur deyince gittim ben de..esn19 arkadaşım cok sevindim, allah mutluğunu daim etsin, bende ilerde yaptırmak istersem murat beyi düşünüyorum,onu da senin ve minikperim sayesinde adını duydum.Bende gecici yaptırma taraftayım hem bursaya yakın bi yerde oturuyorum.Sen kac gün önceden yaptırdın peki?
Amin behincim, Allah bir daha hiç birimize pişmanlık yaşatmasın inşallah...esn19 gözün aydın.bundan sonra hayatında hiç pişmanlık yaşatmasın rabbim...hep mutlu ol...
Aminnn canımmesn19 senide tebirk ederim bu arada çok sevndm hayırlı haberlerine rabbim hepimizi mutlu etsin
çok teşekkür ederim, darısı başınıza :)esiin tebrik ediyorum çok sevindimmdarısı başımıza :)
ortadan kaybolmak gerçekten çok ciddi bi sorun, en çok ondan korkuyordum ben, ama hallettim. toplamda yarım saatte uyuyup uyandım ve çıktım ordan. bursa zor biyer değil, yani istanbul gibi karışık değil. bi taksiye bin, adresi ver. o önünde indirir seni. işlem sonrası da murat beyin asistanından rica edersen taksi çağırır sana, hatta taksiye binmene yardımcı bile olur.. çok tatlı bir bayan. bana çok destek oldu.. senin düğünün ne zaman canım?kalıcı yaptırıpta beklemek istemiyorum tuttumu tutmadımı diye çok zorlu bi bekleyiş olur diye düşünüyorum. bende minikperim ve sen sayesinde umutlandım iyiki varsınız :) ay çok sevindim yaa anlatamam. benim tek sorunum istanbuldan kalkıpta bursaya gitmek hiçte bilmiyorum oraları, ortadan kaybolmak falan sorun olacak ama geçicek sonunda... bişey sorabilirmiyim hareketlerine kısıtlama koydunmu ağrın sızın oldumu canım?
tatlım murat bey bana eğer kanaman çok olur da durmazsa korkup doktora gitmeye kalkmayın, anlaşılır dedi. ama senin tabi 2 hafta geçmiş, hem de flepti, o yüzden anlaşılmaz. ama ben gitsem anlaşılabilirdi... neyse ki atlattıkesn canım mor patlıcanında düğünü vardı valla meraklardayım....noldu acaba...inşallah iyidir ve inşallah bizi haberdar eder...haber alamayınca çok endişeleniyorum.....niltrght canım ....kaybolurum diye korkuyorum demiştin...kaybolmazsın biz burdan tarif ederiz yolu...bursa o kadar zor bi yer değil...heryere tek vasıtayla ulaşım imkanı var....bin tane yerde indi bindi yapmıyor insan..ben özellikle murat beyi tavsiye ediyorum..murat bey diyorum başka bişey demiyorum:)ha birde unutcaktım unutmadan yazayım; birde ben düğünden 2 hafta sonra kadın doğumcuya gittim ...bursalılar bilir mutasıp bi hastane var bursada oralardan biri(reklama girmesin:) ....doktor baktı aşağıdan kontrol etti...hiç birşey anlamadı...hani merak edenler olur anlaşılırmı operasyon diye..o yüzden söyliyim dedim...kızlık zarı daha yeni yırtılmış ya enfeksiyon olmuşsun balayında dedi. anlasa anlardı heralde...özellikle operatör doktora gittim...bu konudanda içiniz rahat olsun.
kızlar bişey sorucam kalıcı yaptırıpta son kontrol de dikiş atılmadan kanaması olan oldu mu hiç.
esn canım mor patlıcanında düğünü vardı valla meraklardayım....noldu acaba...inşallah iyidir ve inşallah bizi haberdar eder...haber alamayınca çok endişeleniyorum.....niltrght canım ....kaybolurum diye korkuyorum demiştin...kaybolmazsın biz burdan tarif ederiz yolu...bursa o kadar zor bi yer değil...heryere tek vasıtayla ulaşım imkanı var....bin tane yerde indi bindi yapmıyor insan..ben özellikle murat beyi tavsiye ediyorum..murat bey diyorum başka bişey demiyorum:)ha birde unutcaktım unutmadan yazayım; birde ben düğünden 2 hafta sonra kadın doğumcuya gittim ...bursalılar bilir mutasıp bi hastane var bursada oralardan biri(reklama girmesin:) ....doktor baktı aşağıdan kontrol etti...hiç birşey anlamadı...hani merak edenler olur anlaşılırmı operasyon diye..o yüzden söyliyim dedim...kızlık zarı daha yeni yırtılmış ya enfeksiyon olmuşsun balayında dedi. anlasa anlardı heralde...özellikle operatör doktora gittim...bu konudanda içiniz rahat olsun.
bende murat beyde karar kıldım minikperim, inşallah hayırlısıyla geçicek bugunlerde. sizin gibi olumlu sonuc alıp çok mutlu olmak istiyorrum Allah kısmet ederse... hergün hersaniye ister istemez aklıma geliyorçok zor çookk... herkesin burda birbirine destek olması çok güzel sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?