bir de ebru hanım bana düğünden bir iki hafta önce gelsen de olur ben seni ne zaman evlenecegini bilmediğim için evlenmeden bir iki hafta önce gel diyorum ki hani ne yasayacagını ne olacagını bilemem belki esner bişey olur riske atamam kesin bişey diyemem belirsiz bir tarih için dedi. ama evlenmeden bir iki hafta önce flepin durumuna bakmak için cagırıyorum ki ben 3 gün önce riskli hastalarımı cagırıyorum dikiş atıyorum dedi. yani ben şimdi bu halde evlensem kanama olur diye düşünüyorum kızlar büyük bi ferahlık verdi doktorun böyle konusması. sonucu bilmemek kadar kötü bişey yok. ben tam bir bucuk yıl psikolojim alt üst bir şekilde dualarla sabrımla ayakta durabildim ama son zamanlarda gerçekten iyice kötü olmustum her gece yatakta dönmekten düşünmekten bıkmıstım yüzümde stresten sivilcelerin ardı arkası kesilmiyordu, yüzüm sivilce izleriyle dolu hala gecmesini bekliyorum Allah kimseye yasatmasın bunları. ama eminim bunları bize yasatanlar daha beter şeyler çekecekler. tek dileğim Allah bize o kişilerin acılarını göstersin de içimiz rahatlasın en azından diyorum.

özelden msj atan arkadasım k bakma msj atamıyorum henüz msj sayısına ulasmadıgım için ama şöyle söyleyim yırtık olup olmadıgını biz anlayamıyoruz maalesef, kan gelmediyse bişey olmamıstır diyolar ama eger için rahat etmiyorsa bi doktora gidip muayene ol derim ancak öyle için rahatlar. bulundugun yerde özel hastanelerin kadın dogum uzmanlarından birine gidip kontrol ettir bi an önce içini rahatlat istersen

Lilith cnm kuzenimin 2 yillik iliskisi vardi yani pekcok defa birliktelik olmustu son anda aileler anlasamadi ve nisandan donduler... Simdiki esiyle biraz gorucu usulu gibi tanistilar ve 4 ay icinde nisan dugun yaptilar. Ailesi cok kapali esinin ve
Mutlaka kanamasi gerekiyordu sukur kanamasi oldu kontrolde de riskin yok demisti ebru hanim flep cok iyi bakmissin demisti. Simdi kuzenim hamile ve cok mutlu darisi bizim basimiza...

Aliv arkadasim ben de seda90 diye hatirliyorum hatta once ankarada erkek doktora sahap galiba gidip flep tutmadi diye sorunlar yasamisti ben de eski yazilara baktim ona da ebru hnm tekrar flep yapmis ve kamamasi olmus nick namei seda90...

Aliv arkadasim ben de seda90 diye hatirliyorum hatta once ankarada erkek doktora sahap galiba gidip flep tutmadi diye sorunlar yasamisti ben de eski yazilara baktim ona da ebru hnm tekrar flep yapmis ve kamamasi olmus nick namei seda90...
evet canım onu kastetmiştim ismi tam hatırlıyamadım:)aylin arkdaşım tuttu dedikten sonra hiç baktın mı oraya tamamen kapalı mı..mercimek kadar delk olması gerekiyor sanırım..

canım senin kanama olmuşmuydu peki bnm te tek bi yırtık varmış bana da daraltma olmaz sanırım olsa da çok az yapar açıklığı kapatmak için.aktif cinsel hayatı olanları son 3 gün kala genelde çağırdıklarını duydum bnde

evet canım benim kanamam oldu hatta çok oldu ve kanın rengi kıpkırmızıydı o kadar duruydu ki ilk defa kanımı öyle kırmızı akarken gördüm su gibi aktı resmen. inşallah aynısını yine görürüm diye dua ediyorum

inş canım bizde o mutlu günleri görürüz,ama benim kafam allak bullak,ortada evlilik falan da yok ama sırf geleceği düşünmekten kafayı yicem ya,zaten yaptırısam evlilik söz konusu olunca olur.şimdiden buralardabu konuyu takip ediyorum.Allah inş bizi bu duruma düşürenlerin kat ve kat belasını verir,hem bu dünyada hem de ahirette.

arkadaşlar tesadüfen burayı buldum ve aynı dertten muzdarip olunca üye olup sizlerle paylaşım içersinde olmaya karar verdim.o kadar hassas bi konu ki kimseyle paylaşamıyosun ne yazık ki tek başına mücadele etmek zorundasın.bu kadar insanın aynı dertten muzdarip oluşuna çok üzüldüm ama diğer yandan da dayanışma ve destek beni mutlu etti.ben de kendimi yalnız hissetmek istemiyorum artık.nişanlıyım düğünüme 11 ay var bu işlemi ist. ta kalıcı olarak yaptırmak istiyorum akın bey ve korkut bey arasında kaldım.ayrıca ne zaman yaptırmam gerektiği konusundada kararsızım bazı arkadaşlar esneme yapar 3-4 ay kala yaptırılmalı demiş bazıları yaptırıp kurtulmak en iyisi demiş offffffffff allahım ne zor bi durum nasıl çıkıcaz bu işin içinden offffffff ((((((((((

Canım Akın beyi düşünüyosan eğer 1 sene önce yapılmasından yana.. O yüzden senin hemen yaptırman lazım.. Korkut beyi bilmiyorum ne der..

canım sen akın beye yaptırmıştın yanlış hatırlamıyosam dimi?biraz bilgi verirmisin bana sonuçta yalnız başıma gitmek zorundayım operasyondan sonra yürümekte zorlanılıyormu ya da bikaç gün hareketleri çok fazla kısıtlıyomu?ve garanti veriyomu dr kanama olucak diyomu?3 gün kala kontrol muhabbeti akın beyde de var mı vs vs...
ne kadar zor bi durum allah kimsenin başına vermesin insanın içini bişey kemiriyo sürekli taa ki o geceyi atlatana kadar devam edecek bu durum.tabi sorunsuzca atlatabilirsek :SSS

Evet ona yaptırdım.. İşlem sonrası hiçbirşey hissetmedim. Rhatça evine gidebilirsin.. Bacak açma hareketleri yapma,merdivenleri teker teker çık,koşma dedi bana o kadar cnm.. Garanti konusundaysa kişinin yapısına bağlı diyor.. Kontrol sonrası eğer tutmuşsa çarpma düşme olmadığı sürece gelmene gerek kalmaz esneme de yapmaz dedi bana..Hem de ne stresli bi durum.. Atlatana kadar geçmiyo bu his, yaptırsanda tuttu mu tutmadımı diye düşünüyosun,tutsada acaba bi aksilik olurmu diye düşünüyosun..

aminn canımmm ınasllahh bende ebru hanımı dusunuyorum kasıma kadar ınsallah bırıkımı hallederım

tşk ederim ist22 bana gerçekten de cesaret verdin.en kısa zamanda gitmem gerek benim de biliyorum.operasyondan diilde sonucundan korkuyorum ben de ya tutmassa ya olmassa napıcam o gece diye düşünüyorum.bakıyoruz ki tıp o kadar ilerlemiş 60 yaşında kadınların bile çocuğu olabiliyo ama bu operasyonla ilgili kimse garanti veremiyo nedense :SSSSSSSS

Rica ederim.. Destek çok önemli,bu forum sayesinde doktor buldum araştırma şansım oldu ... Umarım iyi sonuçlar alırız.. Yaptıranların kanaması oldu çok şükür cnm..

Rica ederim.. Destek çok önemli,bu forum sayesinde doktor buldum araştırma şansım oldu ... Umarım iyi sonuçlar alırız.. Yaptıranların kanaması oldu çok şükür cnm..

kesinlikle destek çok önemli bu konuyu en yakınındaki insanlarla bile paylaşamıyo insan.başına gelmeyen bilemiyo çünkü.lütfen herhangi bi gelişme yaşadığımızda burda paylaşalım mutlaka çünkü hepimizin buna ihtiyacı var.ben de muayeneye gittikten sonraki her aşamayı yazıcam burda

Arkadaşlar esn19 arkadasımız uzun süredir foruma gırmıyor gerçi giremeyecegını söylemıstı ama ben genede sorayım dedım bılgısı olan var mı o ne yaptı düğün tarıhı ne zamandı ? Çok merak edıyorum sonucunu

ben de merak ediyorum, inş olumludur sonuç, kime yaptırmıştı operasyonu arkadaş?

Kızlar çok şükür iyi haberlerle geldim
Ben kurtuldum, darısı sizlerin başına.
O kadar mutluyum ki size anlatamam.
Esilas arkadaşım merak edip sormuş beni sağolsun, çok iyiyim tatlım.. Sen de hiç korkma, çünkü Murat bey gerçekten işinin ehli.
Beni kurtardı, bana yepyeni bir hayat verdi o. Allah binkere razı olsun ondan...
Şimdilik bu kadar yazabileceğim kızlar, daha sonra görüşürüz..
Merak edenlere.. Ben geçici yaptırdım Murat beye.....

böyle güzel haberler alınca insan umutlanıyor çok sevindim canım darısı bu derdi çeken herkesin başına inşallah...

Geçmiş olsun cnm benim.. Çok mutlu bi hayat seni bekliyo artık.. Rabbim bize de bu sıkıntıdan kurtulmayı nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…