esn19 canım bana çok kanarsa doktora gitme dememişti..sadece kanıcak demişti....benim o akşam eğer eşim zorlasaydı kesin hastanelik olurdum eşimde öyle demişti laf arasında, o kadar dardıki girmiyordu bile....eşim 100 kg yu geçik adam ben burda minikperi:) vazelin sürüp spnuna kadar bastırmasına rağmen asla ve asla girmemişti....çok acılı ve ağrılı olmuştu..ama o acıya bile katlandım aman kanasında...diye düşündüm. çok çok zorlasaydı kesin hastanelik olurdum....bende esn ciğim gibi burda olucam ve yardımcı olucam sonuna kadar.... burda birbirimize çok yardımcı olduk..umut ışığım olmuştu burası
istanbula hiç gidemem çok uzak keşke bir fırsatım olsa. o garanti mi veriyor sonrada gitmeye gerek kalmıyormu ?
geçmiş olsun, bence endişelenme, ebru hanım gerekli önlemi alır zaten esneme fln olduysa son dikişleri atar.
esn19 canım bana çok kanarsa doktora gitme dememişti..sadece kanıcak demişti....benim o akşam eğer eşim zorlasaydı kesin hastanelik olurdum eşimde öyle demişti laf arasında, o kadar dardıki girmiyordu bile....eşim 100 kg yu geçik adam ben burda minikperi:) vazelin sürüp spnuna kadar bastırmasına rağmen asla ve asla girmemişti....çok acılı ve ağrılı olmuştu..ama o acıya bile katlandım aman kanasında...diye düşündüm. çok çok zorlasaydı kesin hastanelik olurdum....bende esn ciğim gibi burda olucam ve yardımcı olucam sonuna kadar.... burda birbirimize çok yardımcı olduk..umut ışığım olmuştu burası[/QUOT
çok sevindim senin adına daha da mutlu olursun inş. :))
esn canım mor patlıcanında düğünü vardı valla meraklardayım....noldu acaba...inşallah iyidir ve inşallah bizi haberdar eder...haber alamayınca çok endişeleniyorum.....niltrght canım ....kaybolurum diye korkuyorum demiştin...kaybolmazsın biz burdan tarif ederiz yolu...bursa o kadar zor bi yer değil...heryere tek vasıtayla ulaşım imkanı var....bin tane yerde indi bindi yapmıyor insan..ben özellikle murat beyi tavsiye ediyorum..murat bey diyorum başka bişey demiyorum:)ha birde unutcaktım unutmadan yazayım; birde ben düğünden 2 hafta sonra kadın doğumcuya gittim ...bursalılar bilir mutasıp bi hastane var bursada oralardan biri(reklama girmesin:) ....doktor baktı aşağıdan kontrol etti...hiç birşey anlamadı...hani merak edenler olur anlaşılırmı operasyon diye..o yüzden söyliyim dedim...kızlık zarı daha yeni yırtılmış ya enfeksiyon olmuşsun balayında dedi. anlasa anlardı heralde...özellikle operatör doktora gittim...bu konudanda içiniz rahat olsun.
canım benimki geçici olmasına rağmen çok zor girdi, hatta ilk birkaç gün giremedi tamamen diyebilirim. hem çok dardı, hem de kanama çok zor oldu. çok canım yandı, ağladım bile, eşim istersen yapmayalım dedi ama o kadar beklemişim, 1 saat bile bekleyemezdim artık, bi an önce kurtulmak istiyordum bu çileden.. o kadar acımasına rağmen ben de katlandım, kanı görene kadar .esn19 canım bana çok kanarsa doktora gitme dememişti..sadece kanıcak demişti....benim o akşam eğer eşim zorlasaydı kesin hastanelik olurdum eşimde öyle demişti laf arasında, o kadar dardıki girmiyordu bile....eşim 100 kg yu geçik adam ben burda minikperi:) vazelin sürüp spnuna kadar bastırmasına rağmen asla ve asla girmemişti....çok acılı ve ağrılı olmuştu..ama o acıya bile katlandım aman kanasında...diye düşündüm. çok çok zorlasaydı kesin hastanelik olurdum....bende esn ciğim gibi burda olucam ve yardımcı olucam sonuna kadar.... burda birbirimize çok yardımcı olduk..umut ışığım olmuştu burası
meryemacım canım himen de bir dokudur, yani senin de kanaman aynı olacak, merak etme. kanamanın miktarı kişiye göre değişiyor, çünkü herkesin himen dokusundaki kılcal damarların miktarı farklıdır. bende çoktur, sende daha azdır, ötekinde çok daha azdır fln.. senin doktorun zaten yeni bir himen yapacağını söylüyor. o yüzden korkma sen, seninki de normal bir himen kanaması gibi olacaktır, rahat ol canımminikperi ben çok korkuyorum kanama durmaz fln die, son kontrole gidemeyebileceğimden dolayı h. özkana yaptırmayı düşünüyorum, onun tekniği de farklı, sonuçta doku yırtılması zar yırtılmasına benzemez ayvayı yicem ben
gothiccim bol şans canımmnikperim ve esn iyiki varsnz bende yaptırıcam daha bu işlemi evllk yok suan ama yaknda olablr heran artık kapılarmı açtım cnku evllk adına
Kızlar çok şükür iyi haberlerle geldim
Ben kurtuldum, darısı sizlerin başına.
O kadar mutluyum ki size anlatamam.
Esilas arkadaşım merak edip sormuş beni sağolsun, çok iyiyim tatlım.. Sen de hiç korkma, çünkü Murat bey gerçekten işinin ehli.
Beni kurtardı, bana yepyeni bir hayat verdi o. Allah binkere razı olsun ondan...
Şimdilik bu kadar yazabileceğim kızlar, daha sonra görüşürüz..
Merak edenlere.. Ben geçici yaptırdım Murat beye.....
Canım benim çok sağol duaların ve iyi dileklerin içinEsn 'cim canım benim inan o kadar sevindim ki yazdıklarını okuyunca sanki ben kurtulmuşum bu dertten gibi. Çok şükür bitti senin için de artık darısı başımıza. Ben foruma girdiğimde ilk seni tanıdım sayende murat beyi ögrendim bilgi edindim bi nevi yol gösterdin bana bu yüzden çok dua ettim çok mutlu ol sen hemde çooooookkkkkk bitti sükürler olsun hepimiz atlatıcaz korkmuyorum artık canım benim
Canım benim çok sağol duaların ve iyi dileklerin için
sana da yardımcı olABİLDİYSEM, umut ışığı olabildiysem ne mutlu bana.. bu forumu senelerce uzaktan takip ettim durdum, üye olmadan. okudum okudum ağladım. kendime bi çıkış yolu bulamadım. sonra minikperim geldi, bana umut ışığı oldu. ben de sana olduysam ne mutlu
korkma tatlım, inşallah sen de atlatacaksın, murat bey ve ekibi çok iyiler. biz de onları tanıdığımız için çok şanslıyız. bize yeni bir hayat, 2. bi şans verdiler onlar
yardıma ihtiyacın olduğunda ben hep yanındayım... Ben de sana bol bol dua edeceğim
Canım benim çok sağol duaların ve iyi dileklerin için
sana da yardımcı olABİLDİYSEM, umut ışığı olabildiysem ne mutlu bana.. bu forumu senelerce uzaktan takip ettim durdum, üye olmadan. okudum okudum ağladım. kendime bi çıkış yolu bulamadım. sonra minikperim geldi, bana umut ışığı oldu. ben de sana olduysam ne mutlu
korkma tatlım, inşallah sen de atlatacaksın, murat bey ve ekibi çok iyiler. biz de onları tanıdığımız için çok şanslıyız. bize yeni bir hayat, 2. bi şans verdiler onlar
yardıma ihtiyacın olduğunda ben hep yanındayım... Ben de sana bol bol dua edeceğim
zehra64 canım ben doktora son dikiş için gitmeden önce ağdaya gitmiştim doktor bey....bi sakıncası yok demişti...ben sporda yaptım hemde spor salonunda aletlerle çalıştım bi sakıncası yok dedi.... hopicik ne güsel nickin var senin öyle..:) üzülme canım benim...gerçekten herşeyin çözümü var...gönül rahatlığıyla söylüyorum...ki ben bu forumun gediklisiyim 2009 dan beri üyeyip yazıp duruyorum...ne bunalımlar geçirdim ama sen bari üzme kendini ; biz başkaları gibi işim bitti deyip çıkmıyoruz arkamızda tonla soru bırakarak....ben hep burda olacağım zaten...doktorlar hallediyor herşeyi güvenebiliyosan doktoruna mutlusun demektiir....üzülme nolur.....keşke murat beye gelebilsen
banada lütfen doktor önerinnnnnn( hiçbirşey bilmiyorum evlenmeden öncede gidemem
ben de evlenmeden önce kontrole gidemeyeceğim çünkü ist'da olmayacağım düğün haftası. ben o yüzden plastik cerrah h. özkan'ı düşünüyorum, kesin garanti veriyor ve kontrol işini bize bırakıyor. miaji1453 arkadaşımız bu doktora yaptırdı işlemi, önümüzdeki ctesi kontrole gidecek ve peşinden de bir kadın doğum uzmanına görünecek acaba gerçekten de doktorun dediği gibi kadın doğumcular operasyon yapıldıını anlamıyor mu görmek için.
h özkan dediğiniz kim? sitesi var mı ? ben istnbula da gidemem sorun orada keşke gidebilsem ona giderim sende inşallah bir an önce kurtulursun benim daha evlilik yok çünkü ama işe girince hemen paramı ayarlayacağım inşallah seneye yaptıracağım bir çaresini bulup .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?