Arkadaşım bakın hemen hemen herkesin sonucu aynı kalıcı diye birşey yok bence herşey sonraki atılan dikişlerde onlarda yeni olduğu için kanıyor zaten. Kendinize boşu boşuna eziyet çektirmeyin.. benim şuanki aklım olsaydı kesinlikle geçici yatpıtırırdıım en azından o kadar sitres yapıp kendimi yıpratmazdım.. çok sükür kanamam benimde oldu ancak geçici yöntemle oldu.. size tavsiyem kesinlikle bir kaç gün kala gidip geçici yaptırmanız...
kızlar ben de bu işlemi izmirde yaptırdım sonucu gayet olumlu kalıcı yöntemle yaptırmıştım ben kontrole de gittim ama sıkıntı yoktu ben istediğim için ekstradan iki dikiş attı atarken gördüm zaten dikişi
canım çok geçmiş olsun bi ömür mutluluklar dilerim..bi soru soracağım son atılan dikişlerin düşme olasılığı var mı hiç korktun mu. doktor bi şey dedi mi sana bu konu da..bi de gecici dikişlerin kaç gün sonra düştü??
slm arkadaslar ben bu forumu yaklasık iki yıldır takip ediyorum ve sizin sayenizde cesaret bulup ankarada geçen yıl flep yaptırdım ama bir yıl neler yaşadıgımı düşündüğümü bir ben bir de Allah biliyor.. kontrole tam 1 bucuk yıla yakın zamandır gidemedim flepten sonraki günler öyle stresli gecti ki ancak yasayan bilir "acaba tuttu mmu tutmadı mı şöyle olursa böyle olursa" düşünceleri beynimi kemiriyodu ve sürekli plan kurmakla sabah oluyodu geceleri uyuyamıyordum düşünmekten.. en sonunda bu yıl kontrole gittim ebru hanıma ve flep tutmuş çok şükür ki.. o masaya oturmak zaten işkence gibi kendimi cok kötü hissettim ama ebru hoca cok iyi bakmısın dediğinde cok sevindim. tek sorun ben doktora sordum işte düğünden önce falan tekrar gelmeme gerek var mı diye riske atmamak için bir iki hafta önce gel yine bakalım dedi. şimdi de düğünden önce nasıl gitcem gidebilir miyim derdi sardı kafamı ama eskisi kadar huzursuz değilim buna şükür tutmus ya diyorum.. henüz evlilik nişan falan yok konustugum kimse de yok ama acaba bişey olur mu böyle durur mu diyorum aynısı gibi :s
Canim cok sevindim ben de ebru zulfikarogluna yaptirdim sukur benim ki de tuttu sana da cok sevindim. Kontrolden sonra ben de senin gibi kus gibi hafifledim. Benim icin en buyuk guvence kuzenimie de yaptirip sonucunda kanama olmasi. O da flep yaptirdi en son kontrolde de tuttu dedi ebru hnm dikis falan da koymadi iliskide de kanamasi oldu hem de o hafta boyunca her sefer. Umarim bizim de oyle olur yuregini ferah tut cnm...
canım ebru hanım şimdi ilişkiye girsen kanar dedimi peki?
aylincim cok sagol canım benim ya senin kuzenine kontrole gittiğinde dikiş atmamıs mıydı aynı bizim gibi miydi o da tuttu dedkten sonra gecici yapmadı mı ben yapıldı sanıyodum bide cloo da iş gecicide bitiyo falan dedikçe cok huzursuz oluyorum ya gidemezsem düğünden 3 gün önce falan diye düşünmeye korkmaya baslıyorum bu sefer de ama cok sükür ki sonucumun olumlu olması beni cok rahatlattı inşallah devamı da gelir bu mutlulugumuzun canım
Evet canim yuregini ferah tut. Ben bu forumu uye olmadan takip ediyordum aklimda ebru hanim vardi o zaman bi de mee diye bi arkadas da yaptirmisti bir sene once falan o da ebru hanima yaptirmisti flebi tutmustu kontrolde de dikis olmadi ve ilk gece kanamisti. Ben zaten onun sonucunu beklemistim oba gore gittim ebru hanima...
aylin30 senin küzeninle ilgili bir şey sormak istiyorum.kalıcı olmadan önce küzeninin çok fazla ilişkisi olmuş mu ya da 1 kez falan mı olmuştu.bende bu forumu 1 yıldır takip ediyorum. gecen yıl ebru hanıma muayene olmaya gitmiştim.Gitmeden önce araştırmalarıma göre herkese flep yöntemiyle operasyon yapılmıyormuş.neyse ben özellikle bu endişeyle gitmiştim cunku herkes gibi son bı kac gün kontrole gidememe korkusu var.sonra ebru hanım duvarların kalın flep olur dedi.bende cok sewındım ama ilerisi için düşündüm.evlilik falan da yok zaten.ara ara bu foruma girip paylaşılanlara bakıyorum ve artık şunu düşünüyorum.bence son bı kac gün içinde atılan dikişler kanamayı sağlıyor.tamam kalıcı olan bı kac arakadasın kanaması olmus belki onların cok fazla yıpranmamış olabilir,cok fazla ilişkisi ya da yırtıkları olmadıkları için olabilir die düşünüyorum.
belki yıpranmama konusunda haklı olabilirsin lilith arkadasım.. çünkü benimki de ilişkiyle bozulmamıstı yani hiç ilişki yaşamadım. ve hani bazılarında flepten önce daraltma yapması gerekiyor ya bende daraltmaya da gerek yoktu ilişki yaşamadıgım için. daraltmadan direkt flep yaptı doktor ve sonucum çük şükür ki tuttu ve ben şöyle düşünüyorum flep olduktan sonra tam aradan 1 bucuk yıl gecti ve ben tutup tutmadıgından habersizdim ilk bir iki aydan sonra hareketlerimde hiç kıstlama yapmadım hatta spor yaptım bol bol, duş alırken falan artık rahatlıkla temizliğimi falan yapıyodum. bir bucuk yıl sonra gidebildim kontrole ve diyorum ki bir bucuk yılda tutmus bir şekilde duruyorsa ve doktor cok iyi bakmısın dedigine göre artık eski haline dönmüş ve yıllarca durur böyle demek ki diye düşünüyorum. sizce de mantıklı değil mi kızlar ya çünkü benim henüz evlilik nişan falan söz konusu bile değil en az 3, 4 yıl var evlilik için
canım senin orası şu an tamamen kapalı mı..önceden ilişki yaşamadım dedin ya hiç mi açılma yoktu yani.bnde ilişki yaşamadım işaret parmağğım kadar açıklık var öyle çok değil.. ne güzel tutmuş bence sen riskli grupta değilsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?