bir de ebru hanım bana düğünden bir iki hafta önce gelsen de olur ben seni ne zaman evlenecegini bilmediğim için evlenmeden bir iki hafta önce gel diyorum ki hani ne yasayacagını ne olacagını bilemem belki esner bişey olur riske atamam kesin bişey diyemem belirsiz bir tarih için dedi. ama evlenmeden bir iki hafta önce flepin durumuna bakmak için cagırıyorum ki ben 3 gün önce riskli hastalarımı cagırıyorum dikiş atıyorum dedi. yani ben şimdi bu halde evlensem kanama olur diye düşünüyorum kızlar büyük bi ferahlık verdi doktorun böyle konusması. sonucu bilmemek kadar kötü bişey yok. ben tam bir bucuk yıl psikolojim alt üst bir şekilde dualarla sabrımla ayakta durabildim ama son zamanlarda gerçekten iyice kötü olmustum her gece yatakta dönmekten düşünmekten bıkmıstım yüzümde stresten sivilcelerin ardı arkası kesilmiyordu, yüzüm sivilce izleriyle dolu hala gecmesini bekliyorum Allah kimseye yasatmasın bunları. ama eminim bunları bize yasatanlar daha beter şeyler çekecekler. tek dileğim Allah bize o kişilerin acılarını göstersin de içimiz rahatlasın en azından diyorum.