hem de ne zor, ben plastik cerraha yaptırcam sanırım h. özkan. bursaya gitmem imkansız ötesi düğünden önce
Cnm ne yaptin konustuN mu ebru hanimla?
senin düğün ne zaman canım? varmı yakınlarda bişeyler? bende ilk harun özkanı düşünmüştüm ama murat beyin olumlu sonuclarını görünce ona karar kıldım.
clooocum çok teşekkür ederim canımesin19 öncelikle çok sevindim senin adına. inşallah bundan sonrası da iyi olur senin için. arkadaşım benim gördügüm yok bence gecici işlem en mantıklısı. kalıcı yaptırsan bile süren kısa olması bir kaç ay-yıl öncesinden yaptırırsan yine son dikişin (yani geçicinin) yapıılması gerekecektir..
gothicccim çok sağol, ben kurtuldum ama ihtiyacı olan herkese destek olmaya devam edeceğim...esn cim cok sevndm adına minkperim senide mutlu görmek cok guzl kızlar hep burda olun birbirmzie destek olalm
burda destek bulmak çok güzel gerçekten canım...bende murat beyde karar kıldım minikperim, inşallah hayırlısıyla geçicek bugunlerde. sizin gibi olumlu sonuc alıp çok mutlu olmak istiyorrum Allah kısmet ederse... hergün hersaniye ister istemez aklıma geliyorçok zor çookk... herkesin burda birbirine destek olması çok güzel sağolun.
ben de çok çekiniodum, nasıl davranacaklar, yargılayacaklar mı beni fln die.. minikperim bana çok iyi olduklarını anlatmıştı zaten ama yine de içim rahat değildi, tedirgindim. ama onlarla tanışınca o kadar rahatladım ki.. hele anestezi uzmanı bi dr. var orda, ismini unuttum. ben ağlayarak uyandığımda o teselli etti beni, ağlama kızım, bitti artık kurtuldun die.. murat bey de çok güler yüzlü ve kibar birisi. asistanı ise çok cana yakın. insanı psikolojik olarak rahatlatıyorlar resmen. işlem zaten çok gerici bi durum, ortadan kayboluosun, tedirginsin fln, bi de doktor kötü davransa napardım bilemiyorum.. sen dün bana hareketlerinde kısıtlama oldu mu die sormuşsun ya canım, hiç kısıtlama fln olmadı.. sanki hiç bişey olmamış gibiydim. kınamdan 1 gün önce yaptırdım. ama hiç bişey yokmuş gibiydim, aslında bu da biraz tedirgin etti beni, acaba bişey yapmadı mı doktor die. sanki sadece yarım saatliğine bi uykuya daldım ve uyandım, o kadar. kınamda düğünümde bol bol oynadım, hiç ağrı acı çekmedim canım, rahat ol sen de.ben sizin anlatımınızla murat beyi ve asistanını şimdiden çok sevdim ve içimi rahatlatıyor bu durum :) evet sanırım bunu taksiyle hallederim :) benim düğünüm yakınlarda değil canım, şubatta söz takılacak sonra nişan falan 1 yılı bulur yine.. ama 1 yılda olsa insanın içini kemiriyor. bende şimdiden ne yapıp ne yapmayacağıma karar veriyorum işte. e sizinde olumlu sonuclarınız olunca daha kolay oluyor karar vermem :) sağolun :)
bugüne kadar doktoru farketmez yaptırıpta olumsuz sonuç alan birine rastlamadım baktığım forumlar da bunu da düşünüp eziyet etmeyelim kendimize :))
evet ama geçici yaptıranlar zaten sonuç alıyor, kalıcı yaptıranların da neredeyse hepsine düğünden önce dikiş atıldı, son dikişe gerek yok denen 2 arkadaş var benim bildiğim sadece. miaji peki h. özkan'ın operasyonu yaptığı kadıköydeki hastane plastik cerrahi üzerine mi? bir de h. özkan'a operasyonu yaptırıp olumlu sonuç alan var mı senin bildiğin?
ben kendisine gönderilen teşekkür mesajlarını okudum açıkcası. Doktor sitesinden. Kadıköydeki hastane plastik üzerine değil. Harun Özkan kendi muayenehanesinin dışın da sürekli bu hastane de görev yapıyor. Şişli de de var zannedersem çalıştığı bir hastane. Galiba bütün hastanelerin kapısı ona açık Ankara ve İzmir gibi yerlere de bir kaç ameliyat olursa gidiyo. Ben bu işlemi araştırmaya başladığım zaman forumlara girip okumadım açıkcası burda bahsi geçen doktorların sitelerine girdim yapılan yorumlara ve sorulara baktım. Hepsi anlaşmış gibi 3 gün önce mutlaka gel diyince bana inandırıcı gelmedi doktorumun da kendinden emin olması gerek. Bir de benim için doktorun özgeçmişi çok önemli. Mesleki anlam da gayet başarılı bir doktor .Daha sonra Harun beyin ismini gördüm bana çok güven verdi çünkü kesin garanti veriyor ve yaptığı tekniğin farklı, yapıyorum diyenlerin de geciçi yapıp esnedi bahanesiyle çağırdıklarını bu yüzden başarılı olduklarını anlattı. geçici yöntemi yapmıyorum ama kadın doğumcular sadece geçici de başarılı olabilirler demişti. Ben kontrol şartı koymuyorum sizin isteğinize bağlı geldiğiniz de öncesi ve sonrasını gösteririz dedi. Ben bu işi haziran ayında yapmaya karar verdim eylül başın da yaptırdım. İçim rahat açıkcası.
kızlar benmde küçükken kazayla yırtıldıbende evleneceğim kişiye bu durumu izah edemem bende yaptırmak istiyorum ama daha evlilik yok sürekli burayı takip ediyorum sizden cesaret aldım ama destek olcak kimsem yok kimseye söyleyemiyorum da ankara da istanbulda felan değilim nasıl gidip yaptıracağım onu düşünüyorum birde ne zaman evleneceğim belli değil şimdiden yaptırmakta saçma geliyor flep istiyorum çünkü düğünden öncede gidemem gibime geliyor ankara 3 saat ancak oraya gidebilirim belki kimi önerirsiniz? jinekologlar yapıyormu ki? kafam karmakarışık
hmm hastaneyi biz seçebiliyor muyuz acaba... bence de düğünden 3 gün önce geçici yaptırırız zaten gidebilsek, ne diye ameliyat olalım değil mi...
kızlar ben ebru hanıma gittm düğüne iki hafta var ben hafaya kontrole gidecem çok merak ediyorum durumu.doktorun söylediği şeylere dikkat ettim bacak açma germe hareketi yapma filan dedi ben uyurken hep bacaklarımı açıp yatarım o kadardan da bişey olmaz dimi :S bi de işlem yapıldığını unuttum bi ara çok zıpladım merdivenlerde filan neyse haftaya durumu görcez inşallah bi problem yoktur.açıkçası endişeliyim
aynen ya 3 gün önce gitmeyi göze alabilsek niye ameliyatla uğraşalım ve zaten 3 gün öncesi herhangi bi kadın doğumcu da yapar bu işlemi.
esn19 canım bana çok kanarsa doktora gitme dememişti..sadece kanıcak demişti....benim o akşam eğer eşim zorlasaydı kesin hastanelik olurdum eşimde öyle demişti laf arasında, o kadar dardıki girmiyordu bile....eşim 100 kg yu geçik adam ben burda minikperi:) vazelin sürüp spnuna kadar bastırmasına rağmen asla ve asla girmemişti....çok acılı ve ağrılı olmuştu..ama o acıya bile katlandım aman kanasında...diye düşündüm. çok çok zorlasaydı kesin hastanelik olurdum....bende esn ciğim gibi burda olucam ve yardımcı olucam sonuna kadar.... burda birbirimize çok yardımcı olduk..umut ışığım olmuştu burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?