hem de ne zor, ben plastik cerraha yaptırcam sanırım h. özkan. bursaya gitmem imkansız ötesi düğünden önce

senin düğün ne zaman canım? varmı yakınlarda bişeyler? bende ilk harun özkanı düşünmüştüm ama murat beyin olumlu sonuclarını görünce ona karar kıldım.

Cnm ne yaptin konustuN mu ebru hanimla?

konustum cnm bnm allah razı olsun mrk edıp sormussun pc bozulmustu gıremedım format gereklıydıde saolsun cok yardımcı oldu onumuzdekı ay en gec aralıkta gıdıyorum bende yptırmaya dua edın yuzyuzede gorustum cok tatlı anlayıslı bırısı psikolojık olarakta rahatlattı saolsun

senin düğün ne zaman canım? varmı yakınlarda bişeyler? bende ilk harun özkanı düşünmüştüm ama murat beyin olumlu sonuclarını görünce ona karar kıldım.

canım benim erkek arkadaşım var ama yeni daha bir kaç aylık, evlilik düşünüyoruz, ben de nişan fln olmadan halletmek istiyorum bu işlemi, bir daha da kafamdan atmak istiyorum. harun bey kontrole de çağırmıyor, zaten çok dikkat çeker düğün öncesi ist'da olmicam büyük ihtimalle. operasyondan 1 ay sonra kontrol ettircem o kadar. ben kanama olmayacağından deil de çok fazla olacağından korkuyorum, doktora fln gitmeyi gerektiren bi durum olursa diye allah korusun, sonuçta doku yırtılması olcak normal zar gibi deil. kanama olmazsa da bana inanmazsa kendisi belir, böyle bi hakareti kabul edemem derim. umarım her şey yolunda gider hepimiz için. mantık olarak da bu işlemi plastik cerrahın yapması daha olumlu geliyor bana, ama bu doktora yaptırdım da sonuç aldım diyen birileri olsaydı daha iyi olacaktı. benim durumumu bilip benle evlenmek isteyen de oldu ama ben istemedim, şuan hayatımdaki kişiyle evlenmek istiyorum ve ona anlatmaya cesaret edemedim, çevremden biri çünkü, yarın bi gün ayrılacak olursak ya da bu sebepten benden ayrılırsa nerden bilebilirim ki başkalarına anlatmayacağını. o yüzden riske atmayıp yaptırıcam işlemi.

clooocum çok teşekkür ederim canım

esn cim cok sevndm adına minkperim senide mutlu görmek cok guzl kızlar hep burda olun birbirmzie destek olalm
gothicccim çok sağol, ben kurtuldum ama ihtiyacı olan herkese destek olmaya devam edeceğim...

burda destek bulmak çok güzel gerçekten canım...

ben de çok çekiniodum, nasıl davranacaklar, yargılayacaklar mı beni fln die.. minikperim bana çok iyi olduklarını anlatmıştı zaten ama yine de içim rahat değildi, tedirgindim. ama onlarla tanışınca o kadar rahatladım ki.. hele anestezi uzmanı bi dr. var orda, ismini unuttum. ben ağlayarak uyandığımda o teselli etti beni, ağlama kızım, bitti artık kurtuldun die.. murat bey de çok güler yüzlü ve kibar birisi. asistanı ise çok cana yakın. insanı psikolojik olarak rahatlatıyorlar resmen. işlem zaten çok gerici bi durum, ortadan kayboluosun, tedirginsin fln, bi de doktor kötü davransa napardım bilemiyorum.. sen dün bana hareketlerinde kısıtlama oldu mu die sormuşsun ya canım, hiç kısıtlama fln olmadı.. sanki hiç bişey olmamış gibiydim. kınamdan 1 gün önce yaptırdım. ama hiç bişey yokmuş gibiydim, aslında bu da biraz tedirgin etti beni, acaba bişey yapmadı mı doktor die. sanki sadece yarım saatliğine bi uykuya daldım ve uyandım, o kadar. kınamda düğünümde bol bol oynadım, hiç ağrı acı çekmedim canım, rahat ol sen de.
iplikler çarşafa düşer fln denmişti bi ara, hiç öyle bişey olmadı bende.

bugüne kadar doktoru farketmez yaptırıpta olumsuz sonuç alan birine rastlamadım baktığım forumlar da bunu da düşünüp eziyet etmeyelim kendimize :))

bugüne kadar doktoru farketmez yaptırıpta olumsuz sonuç alan birine rastlamadım baktığım forumlar da bunu da düşünüp eziyet etmeyelim kendimize :))

evet ama geçici yaptıranlar zaten sonuç alıyor, kalıcı yaptıranların da neredeyse hepsine düğünden önce dikiş atıldı, son dikişe gerek yok denen 2 arkadaş var benim bildiğim sadece. miaji peki h. özkan'ın operasyonu yaptığı kadıköydeki hastane plastik cerrahi üzerine mi? bir de h. özkan'a operasyonu yaptırıp olumlu sonuç alan var mı senin bildiğin?

Son düzenleme:

ben kendisine gönderilen teşekkür mesajlarını okudum açıkcası. Doktor sitesinden. Kadıköydeki hastane plastik üzerine değil. Harun Özkan kendi muayenehanesinin dışın da sürekli bu hastane de görev yapıyor. Şişli de de var zannedersem çalıştığı bir hastane. Galiba bütün hastanelerin kapısı ona açık Ankara ve İzmir gibi yerlere de bir kaç ameliyat olursa gidiyo. Ben bu işlemi araştırmaya başladığım zaman forumlara girip okumadım açıkcası burda bahsi geçen doktorların sitelerine girdim yapılan yorumlara ve sorulara baktım. Hepsi anlaşmış gibi 3 gün önce mutlaka gel diyince bana inandırıcı gelmedi doktorumun da kendinden emin olması gerek. Bir de benim için doktorun özgeçmişi çok önemli. Mesleki anlam da gayet başarılı bir doktor .Daha sonra Harun beyin ismini gördüm bana çok güven verdi çünkü kesin garanti veriyor ve yaptığı tekniğin farklı, yapıyorum diyenlerin de geciçi yapıp esnedi bahanesiyle çağırdıklarını bu yüzden başarılı olduklarını anlattı. geçici yöntemi yapmıyorum ama kadın doğumcular sadece geçici de başarılı olabilirler demişti. Ben kontrol şartı koymuyorum sizin isteğinize bağlı geldiğiniz de öncesi ve sonrasını gösteririz dedi. Ben bu işi haziran ayında yapmaya karar verdim eylül başın da yaptırdım. İçim rahat açıkcası.

Son düzenleme:

hmm hastaneyi biz seçebiliyor muyuz acaba... bence de düğünden 3 gün önce geçici yaptırırız zaten gidebilsek, ne diye ameliyat olalım değil mi...

kızlar benmde küçükken kazayla yırtıldı bende evleneceğim kişiye bu durumu izah edemem bende yaptırmak istiyorum ama daha evlilik yok sürekli burayı takip ediyorum sizden cesaret aldım ama destek olcak kimsem yok kimseye söyleyemiyorum da ankara da istanbulda felan değilim nasıl gidip yaptıracağım onu düşünüyorum birde ne zaman evleneceğim belli değil şimdiden yaptırmakta saçma geliyor flep istiyorum çünkü düğünden öncede gidemem gibime geliyor ankara 3 saat ancak oraya gidebilirim belki kimi önerirsiniz? jinekologlar yapıyormu ki? kafam karmakarışık

ankara'da ebru hanım var sonuç alan arkadalar var forumda ona yaptırıp, takip ettiysen görmüşsündür, ama düğünden önce kontrole gidemem dersen h. özkan derim ist'a gelebiliyorsan, ben öyle yaptırmayı düşünüyorum.

kızlar ben ebru hanıma gittm düğüne iki hafta var ben hafaya kontrole gidecem çok merak ediyorum durumu.doktorun söylediği şeylere dikkat ettim bacak açma germe hareketi yapma filan dedi ben uyurken hep bacaklarımı açıp yatarım o kadardan da bişey olmaz dimi :S bi de işlem yapıldığını unuttum bi ara çok zıpladım merdivenlerde filan neyse haftaya durumu görcez inşallah bi problem yoktur.açıkçası endişeliyim

hmm hastaneyi biz seçebiliyor muyuz acaba... bence de düğünden 3 gün önce geçici yaptırırız zaten gidebilsek, ne diye ameliyat olalım değil mi...

aynen ya 3 gün önce gitmeyi göze alabilsek niye ameliyatla uğraşalım ve zaten 3 gün öncesi herhangi bi kadın doğumcu da yapar bu işlemi.

geçmiş olsun, bence endişelenme, ebru hanım gerekli önlemi alır zaten esneme fln olduysa son dikişleri atar.

aynen ya 3 gün önce gitmeyi göze alabilsek niye ameliyatla uğraşalım ve zaten 3 gün öncesi herhangi bi kadın doğumcu da yapar bu işlemi.

aynen öyle, dahası erkekler biliyor genelde 3 gün önce dikildiğini, hangi cesaretle ve bahaneyle ortalıktan kaybolacağız, üstelik şehir değiştirmek gerekecek belki.

bende bu operasyonu oldum izmirde yakında kontrle gitcem.uzun zamandır forumun takipçisiyim uzaktan ama başka forumlarda bu işlemi yaptıranlarla ilgili yazılanları okudumda çok şaşkınım bunu yaptırdığımız için bize o yolun yolcusu bile diyen olmuş artık size dicek bişi bulamıyorum ALLAHA havale ediyorum sizi.RABBİM YAR ve yardımcımız olsn kızlar.herkese inat mutlu olcağız biz

esn19 canım bana çok kanarsa doktora gitme dememişti..sadece kanıcak demişti....benim o akşam eğer eşim zorlasaydı kesin hastanelik olurdum eşimde öyle demişti laf arasında, o kadar dardıki girmiyordu bile....eşim 100 kg yu geçik adam ben burda minikperi:) vazelin sürüp spnuna kadar bastırmasına rağmen asla ve asla girmemişti....çok acılı ve ağrılı olmuştu..ama o acıya bile katlandım aman kanasında...diye düşündüm. çok çok zorlasaydı kesin hastanelik olurdum....bende esn ciğim gibi burda olucam ve yardımcı olucam sonuna kadar.... burda birbirimize çok yardımcı olduk..umut ışığım olmuştu burası

zehracığım üzülme; o yolun yolcusu derken yolları iyi biliyolar galiba bunu diyenler....biz yola başlamadık ama onlar gitmiş de geri dönüyo galiba:)

minikperi ben çok korkuyorum kanama durmaz fln die, son kontrole gidemeyebileceğimden dolayı h. özkana yaptırmayı düşünüyorum, onun tekniği de farklı, sonuçta doku yırtılması zar yırtılmasına benzemez ayvayı yicem ben

mnikperim ve esn iyiki varsnz bende yaptırıcam daha bu işlemi evllk yok suan ama yaknda olablr heran artık kapılarmı açtım cnku evllk adına

daha ağzıma almak istemediğim tonla hakaret kızlar.ancak bu forumda huzur buldum yemin ederim bu konuyla ilgili en usturuplu burası.okudukça huzur buluyorum umut ışığı oldu burası bana ayakta dimdik durmamı sağladı evlenen mutlu olan arkadaşlarımı gördükçe gücüm dahada arttı.onlara cvp vermeye bile değmez dimdik ayaktayız ha bu arada emin olun namus dediğiniz şey bi ömür insana aittir eleştirenlere tek sözüm hani insanın başına ne gelceğiniz bilemezsiniz.herşey insanlar için.biz size göre iradesiz nefessiz olabilirz ama biz kötü değiliz net başına hiç tanımadığımız insanları ağlatmıyoruz o yüzden vicdanımız rahat.kızlar bunları yazdım çnkü çok doluydum eleştirenlere karşı.ilk ve son kez cvp yazmak istedm.burdabiz dayanışma içinde oalcağız hep dualarım hepinizle olumlu haberler verceğim inş. bende bi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…