Ankara buluştu

Maşallah bayanlar hepiniz birbirizden güzelsiniz.
Rabbim dostluğunuzu daim eder inşallah...

kahve.jpg

ayy evet kasımda gelirim ,hatta mümkünse buluşma cuma günü olsun (aranızda zengin biri varsa gittiği camiyi söylesin.bebeği avlusuna bırakıcam da rahat rahat oturayım diye sizlerle :) kaydirigubbakcemile3

beklerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

kalimaram annem hala yazlıkta. bir türlü ankaraya dönemedi. bu ay sonu dönerim belki diyor. o dönüp toparlanınca ancak ben gelebilirim. malum kaç aydır kalıydı evi. kadın filan tutar. bende gelip temiz eve kurulurum.:roflol::roflol: çok kurnazım ben ya.a.s yinede bir mani çıkmaz umarım. haber uçururum size.opuyorumnanaktan

gelde görüşelim Gazili mopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3a.s.:nazar::nazar:

mıhdarım resim eksik gibi hani son resim nam hanımda ne nazlı dimi çift igneyle katıldım halada igne yiyorum ses soluk kısık nefes alamıyorum ama hiç pişman degilim geldimya 3günde iyileşirim gelmezsem 1ay kalkmazdım yataktan diger konuyuda bugün halledelim canım onagöre eşim haber bekliyo msn görüşelim

Sen iyileştin tombikim benceeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3Şeniza.s.

KIZLAR YANINIZDA OLAMADIM MALESEF:sinifsinif:

SİZLERİ BENSİZ BIRAKTIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜMmafoldumben

AMA BÜTÜN SUÇ
KALİMERA şutarafagittiDA ÇÜNKÜ PERŞEMBE GÜNÜ ZİYARETİNE GİTMİŞTİM KADIN BENİ RESMEN HASTA ETTİnaniknanik
BİLİYORUM SİZLERLE OLMAYAYIM DİYE YAPTI :dilcikar:

25122007934795MailBOX.jpg

benden hepinize birer tane nazar boncuğu.
Botm760601_893.jpg

kalimeram pembe gömlegin göz kamaştırıyor canım.
nurşencim iyiki doğdun canım. nice mutlu senelere.
f60001499e8ii4gr.gif

Igloo_Cake.jpg

esmerim inşallah seninde ziyaretine gelirim. kıskanma canım benim.
ya ben bu resimlerde niye yokum. ah ah bir gelebilsem ankaraya.
inanın sizleri çok özledim. hasretle hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

ankaracicekyolla3268.jpg

yine sımsıcak bir buluşmaa.alkisalkisalkis alkisalkisalkis
maşallaahh hanımlar çok güzel görünüyor.helede kırmızı gömlekli hanımla
öleee bembeyaz giyinmiş ve henüz 15 yaşına girmeye hazırlanan bayan çook tatlı cıkmış,
yaşının verdiğ heyacan olsa gerek gercekten çok hoş çok güzel duruyorsun iyilik meleği nurşencim opuyorumnanaktan :nazar:
tek-gul.jpg
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara inşallh..

yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. opuyorumnanaktan
dosluğunuz daim olsun.

esmer köprülü deniz manzaralı resmine bittim, :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

guller.jpg

çok canım tatlıdır balım..en ufak bi hassasiyet olursa devam edemem zaten..deniyorum bakalım inşallah sorun yaratmadan amacıma ulaştırır..ilgine teşekkür ediyorum can...opuyorumnanaktan

inanmak ½50 başarmaktırrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktana.s.:nazar::nazar:

Ankara yine buluştu bizimle de paylaştı sağolsunlar
Ne kadar hoş vakit geçirdiğiniz belli, hepinizin yüzü gülüyor..Daim olsun buluşmalar, gülüşmeler İnşallah

Back