• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara buluştu

KUZEYCİĞİM ÇOĞUNLUKLA CUMARTESİ BULUŞMUYORUZ TATLIMa.s
BİR AY CUMARTESİ, BİR AY PAZAR BULUŞUYORUZa.s MESELA ÖNÜMÜZDEKİ AY PAZAR BULUŞACAĞIZa.s
İSTERSEN GELEBİLİRSİN SENDE, HATTA BEBEĞİN VARSA HAVALAR SOĞUMADAN GEL, BİZDE SEVERİZ BEBİŞİa.s
SEN GEÇEN SENEDE KATILMAK İSTEMİŞTİN GALİBA AMA OLMADI KISMET İŞTEa.s
ÖPTÜM CANIM KENDİNE İYİ BAK:1hug:a.s.
[/QUOTE]

evet canım bebeiş rahatsızlandığı için gelememiştim ben Ankaranın güzel hatunlarının sessiz hayranlarındanım alkisalkisalkis ne diyelim hayırlısı olsun bende çok öpüyorum seni :1hug:

selamlar herkese.

selam03.gif

slm ankaranın güzel hatunları bende bir ankaralı olarak buluşma fotolarınıza bakmakla yetiniyorum çoğunlukla cumartesileri buluştuğunuz için gelemiyorum çalışıyorum çünki birde bebeğim var tabi gittiğim yerde rahat vermiyor bişey de anlamıyorum peşine koşturmaktan neyse Allah ömür verdiği sürece buradayız bir gün olur denk gelir hepinize sonsuz sevgilerimle gülen yüzleriniz hiç solmasın

Sen gel sorun olmaz yazın çocuklar için oyun yerleri var,bekleriza.sa.s.

oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy mıhdar sbah sabah döktürmüş gine yavf kadın aç aç duruyo yinede enerjiye bak tuuu tuuu maşallah nazar degmesin inşallah gerçi o biyerlerini hemen kaşır izin vermez nazara mazara amma hakkaten aç üstelikte hem rejimde hemide niyetli allah kabul etsin arkadaşım demekki benim uyuşuklugum bogazımdan kaynaklanıyo yiyip yiyip yerimden kalkamıyom hani bülbülün çektigi dili belası benimkide gırtlark belası herhal kocamana öpüldünüz

485a0631bc6b1022b9908e8884a54ac8.jpg

of offffffffffffff tutmayın beni nurşen ablacım ne mamalar hazırlamış önce ben gidiyimde banane mıhdara kalmasın ellerine yüregine saglık ablaların ablası iyilik perisi öpüyorum seni

TOMBİŞİM
ASLINDA BEN HİÇ NAZLI DEĞİLİMDİR.
TANISAN BENİ HAK VERİRSİN

a.s.SAĞOL ABLACIM

65 KİLOYA İNSİN BEN ONA CİCİLER ALACAĞIM:kedi:

kim nazlı değil değerli kardeşim uzun zamandr ben sana taklmyorm değilmi çok nazldr aslnda onun adı nam değil harf hatası yapmış naz a.s.:nazar: birazck düzeldinmi cicişim çok çok geçmişler olsn üf tirledim diye çıbıl gezinirsen hasta olrsn tabi

nurşen abla iftardayıza bekliyorum burda değil
offfffffffffffffffffffff
tutmayın beni deniz manzaralı köprü altı harıkasın ablam kaydirigubbakcemile5
bekliyorum iftardayıza gel bu mamalarla cokacimcoook
cokacimcoookne yapıcan mıhtarı o dal gibi olacak bizi omuregirtlakızz bize gel bize gelllllcokacimcoookcokacimcoook

ankaralı güzeller allah muhbetinizi artırsın..allah dostluğunuzu bozmasın:nazar:
TEŞEKKÜRLER CANIMM AMİİİN:1hug:a.s.

günaydın
günaydınnn angaralılarrrrrrrr
SANADA GÜNAYDIN ESMERİM BİDENEM:1hug:a.s.
ÇITIR KAYNANAM BENİİM:1hug:

oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy mıhdar sbah sabah döktürmüş gine yavf kadın aç aç duruyo yinede enerjiye bak tuuu tuuu maşallah nazar degmesin inşallah
gerçi o biyerlerini hemen kaşır izin vermez nazara mazara amma hakkaten aç üstelikte hem rejimde hemide niyetli allah kabul etsin arkadaşım
demekki benim uyuşuklugum bogazımdan kaynaklanıyo yiyip yiyip yerimden kalkamıyom
hani bülbülün çektigi dili belası benimkide gırtlark belası herhal kocamana öpüldünüz
ALLAH SENİ DAVUL ETMEYE EMİİİİ:roflol::roflol::teytey::dance: EEVET ARKADAŞIM NAZAR DEYMESİN DİYE KAŞIYORUM:lepi::lepi:,
YANLIŞ ANLAMAYIN SAKIN UYUZ MUYUZ DEĞİLİM YANİİİ:roflol::roflol:

KUZEYCİĞİM ÇOĞUNLUKLA CUMARTESİ BULUŞMUYORUZ TATLIMa.s
BİR AY CUMARTESİ, BİR AY PAZAR BULUŞUYORUZa.s MESELA ÖNÜMÜZDEKİ AY PAZAR BULUŞACAĞIZa.s
İSTERSEN GELEBİLİRSİN SENDE, HATTA BEBEĞİN VARSA HAVALAR SOĞUMADAN GEL, BİZDE SEVERİZ BEBİŞİa.s
SEN GEÇEN SENEDE KATILMAK İSTEMİŞTİN GALİBA AMA OLMADI KISMET İŞTEa.s
ÖPTÜM CANIM KENDİNE İYİ BAK:1hug:a.s.

evet canım bebeiş rahatsızlandığı için gelememiştim ben Ankaranın güzel hatunlarının sessiz hayranlarındanım alkisalkisalkis ne diyelim hayırlısı olsun bende çok öpüyorum seni :1hug:[/QUOTE]
GEÇMİŞ OLSUN CANIM UMARIM ŞİMDİ İYİDİRa.s. ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN, ÖPÜYORUM ONU KOCAMANopuyorumnanaktan

NUŞEN APLAM AŞKOLSUUUNNN:çok üzgünüm: HEM ORUCUM HEM AÇIIIIM :çok üzgünüm: NİYE BANA ÇİN İŞKENCESİ YAPIYOSUUUNNNsenağlama

NEYSEKİ BU GÜN ORUCUMUN SON GÜNÜ a.s BEN BUNUN ACISINI ÇIKARTIRIMcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

BUDA BEİM DİYET TABAĞIM cokacimcoookcokacimcoook
sevimli-kahvalti-tabagi.jpg
meyve_tabagi.jpg
istockphoto_408966_light_lunch_2.jpg

NASIL AMAAA DİYETTE OLSA ENFES DURUYORLAR kaydirigubbakcemile5 OLSADA YESEK cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Back