Ankara buluştu

kk özel güzel bayanları hızına yetişemiyorm ne güzel içten dileklerle yazmşsnz teşekkürler hepinize benim içimdende gelen kk bu güzelliği özelliği bozulmasın

kk özel güzel bayanları hızına yetişemiyorm ne güzel içten dileklerle yazmşsnz teşekkürler hepinize benim içimdende gelen kk bu güzelliği özelliği bozulmasın

aynen katılyorum eylülüm
bide dansımla veda ediyorum bugünlük yaniii
esmerden iyi geceler güzel sabahlar buyrun dansımaaaa
5123.gif

sevgili fotocumuz güzel kardeşim emeklerin için sağol,ellerine sağlık,kalişme de teşekkürler kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.:nazar::nazar::enbuyukkk:

Ooooo herkesçikler bişeyler yazmış ta bi ben kalmışım..Herşeyden önce fotocumuz Eylül'cüme teşekkür ediyorum..Sağolsun asistanıyla (sevimli şeker kızı) çekti montajladı ve siteye koydu resimleri.. çok güzel çıkmış resimler.. Ama niye hiç kimse farketmiyo Kalişçiimi de yorum yapmıyo..Kızcaaz bi 15 kilo gadder vermiş dal kibin olmuş baksanıza..Kıskançlıınızdan olabilürmü kü acep..naniknanik Aslında ben de kendüsüne kırgınım biras da çaktırmıyom..:dilcikar: Attığı onca kiloyu almaya çalıştık heralde ziyaan olmasın diye.. Bi teşekkür bilem etmedi bana..:dilcikar:
Bu arada telle de olsa aramızda hissettiğimiz esmer güzelimize de teşekkürler..
Hepinizi seviyorum kızlar..Nice buluşmalarda görüşmek umuduyla öpüyorum hepinizi..a.s.

ankaraya apayrı bir zaafım vardır :asigim:
hepiniz çok hoş cıvıl cıvılsınız hanımlar dostluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan

Ooooo herkesçikler bişeyler yazmış ta bi ben kalmışım..Herşeyden önce fotocumuz Eylül'cüme teşekkür ediyorum..Sağolsun asistanıyla (sevimli şeker kızı) çekti montajladı ve siteye koydu resimleri.. çok güzel çıkmış resimler.. Ama niye hiç kimse farketmiyo Kalişçiimi de yorum yapmıyo..Kızcaaz bi 15 kilo gadder vermiş dal kibin olmuş baksanıza..Kıskançlıınızdan olabilürmü kü acep..naniknanik Aslında ben de kendüsüne kırgınım biras da çaktırmıyom..:dilcikar: Attığı onca kiloyu almaya çalıştık heralde ziyaan olmasın diye.. Bi teşekkür bilem etmedi bana..:dilcikar:
Hepinizi seviyorum kızlar..Nice buluşmalarda görüşmek umuduyla öpüyorum hepinizi..a.s.

a.s.:nazar::enbuyukkk: o sizin güzeliğinizzzzz:enbuyukkk::nazar:a.s.
1222.gif

Buluşmaya gelen arkadaşlarıma,telefonla aramıza katılan çiçeği burnunda kaynana esmer güzelim kardeşime,Ankara da olmadığı için aramızda olamayan ama gönlümüzde olan arkadaşlara,sevgili nam kardeşime(kali hasta etmiş:))
tesekkur10009_1_.jpg

Doğum günümde yanımda olan kardeşlerimi sevgiyle kucaklayorum,sağlıcakla sevgiyle kalın a.s.:nazar::enbuyukkk:
tesekkur_.jpg

AY CANIIIIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM YAAA:1hug:
BEN ATMAYA DEVAM EDİYORUM a.s SEN BENİ TAKİP ET YABANCILAR KAPMASIN YAĞLARIMI:roflol:
15 DEĞİL BİKEREM :dilcikar: 12 KİLO VERDİM EMEEE DEVAM EDİYORUMhihoyyythihoyyyt
HEDEFİM 65 KİLOYA İNMEK İNŞALLAAAAAHHHH:Saruboceq::Saruboceq: BANA DUA EDİN ŞEKERLERİMhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Back