Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kk özel güzel bayanları hızına yetişemiyorm ne güzel içten dileklerle yazmşsnz teşekkürler hepinize benim içimdende gelen kk bu güzelliği özelliği bozulmasın
Ankara yine buluştu bizimle de paylaştı sağolsunlar
Ne kadar hoş vakit geçirdiğiniz belli, hepinizin yüzü gülüyor..Daim olsun buluşmalar, gülüşmeler İnşallah
kk özel güzel bayanları hızına yetişemiyorm ne güzel içten dileklerle yazmşsnz teşekkürler hepinize benim içimdende gelen kk bu güzelliği özelliği bozulmasın
aynen katılyorum eylülüm
bide dansımla veda ediyorum bugünlük yaniii
esmerden iyi geceler güzel sabahlar buyrun dansımaaaa
![]()
Ooooo herkesçikler bişeyler yazmış ta bi ben kalmışım..Herşeyden önce fotocumuz Eylül'cüme teşekkür ediyorum..Sağolsun asistanıyla (sevimli şeker kızı) çekti montajladı ve siteye koydu resimleri.. çok güzel çıkmış resimler.. Ama niye hiç kimse farketmiyo Kalişçiimi de yorum yapmıyo..Kızcaaz bi 15 kilo gadder vermiş dal kibin olmuş baksanıza..Kıskançlıınızdan olabilürmü kü acep..naniknanik Aslında ben de kendüsüne kırgınım biras da çaktırmıyom..:dilcikar: Attığı onca kiloyu almaya çalıştık heralde ziyaan olmasın diye.. Bi teşekkür bilem etmedi bana..:dilcikar:
Bu arada telle de olsa aramızda hissettiğimiz esmer güzelimize de teşekkürler..
Hepinizi seviyorum kızlar..Nice buluşmalarda görüşmek umuduyla öpüyorum hepinizi..a.s.
ankaraya apayrı bir zaafım vardır :asigim:
hepiniz çok hoş cıvıl cıvılsınız hanımlar dostluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan
Ooooo herkesçikler bişeyler yazmış ta bi ben kalmışım..Herşeyden önce fotocumuz Eylül'cüme teşekkür ediyorum..Sağolsun asistanıyla (sevimli şeker kızı) çekti montajladı ve siteye koydu resimleri.. çok güzel çıkmış resimler.. Ama niye hiç kimse farketmiyo Kalişçiimi de yorum yapmıyo..Kızcaaz bi 15 kilo gadder vermiş dal kibin olmuş baksanıza..Kıskançlıınızdan olabilürmü kü acep..naniknanik Aslında ben de kendüsüne kırgınım biras da çaktırmıyom..:dilcikar: Attığı onca kiloyu almaya çalıştık heralde ziyaan olmasın diye.. Bi teşekkür bilem etmedi bana..:dilcikar:
Bu arada telle de olsa aramızda hissettiğimiz esmer güzelimize de teşekkürler..
Hepinizi seviyorum kızlar..Nice buluşmalarda görüşmek umuduyla öpüyorum hepinizi..a.s.
amanda aman kıyamazmış bize de nazarlıkları dizmiş canım benim öpüldün kocamanından
Maşallah demek istiyorum.Mankenler gibisiniz. Her fotoğrafta ayrı bir güzel .Öpüldünüz.
![]()
Nurşencim nice mutlu yıllar.
Maşallah demek istiyorum.Mankenler gibisiniz. Her fotoğrafta ayrı bir güzel .Öpüldünüz.
![]()
Nurşencim nice mutlu yıllar.