• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara buluştu

GÜNAYDIIIN CANLARIIMMMopuyorumnanaktan

MIKTARINIZ SİZİ ÇOOOOKK SEVİYOOOOO :lepi::lepi::lepi:

gnydn012hl4.jpg

hadi çekilelim aranızdan bakalım tek çiçekle yaz olurmu h
günaydın bende mıktarımı seviyom çekilin ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn aramızdaaa
785.gif
neyani herkes birbirini seviyo bizi seven yokmu ahanda küstüm konuşmucam işte banane banane hadi çekilelim aranızdan tek çiçekle yaz olurmu bakkkkkkkkkkk ençok kim kıskançmış gördünnüüüüüüüü canlarım benim sizi çok seviyorum rabbim tüm kötülüklerden kk üyelerini korusun aminnnnnnnn

TOMBİŞİM BURDASIN İŞTEEEE SOBEEEEEEEEalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

KIS CEP TELİNİ AÇDA BENİ ÇALDIR Bİ ARAYAYIMDA KONUŞALIM,
EV TELEFONUNUZ GENE KAFAYI YEMİŞ, FAKS SİNYALİ VERİYO HABERİN VARMI:uhm:

hadi çekilelim aranızdan bakalım tek çiçekle yaz olurmu h
neyani herkes birbirini seviyo bizi seven yokmu ahanda küstüm konuşmucam işte banane banane hadi çekilelim aranızdan tek çiçekle yaz olurmu bakkkkkkkkkkk ençok kim kıskançmış gördünnüüüüüüüü canlarım benim sizi çok seviyorum rabbim tüm kötülüklerden kk üyelerini korusun aminnnnnnnn
OY OY KIYAMAM KIS BEN SENİDE ÇOK SEVİYORUM :1hug:

GELİN GELİN MIKTARINIZIN ŞEFKATLİ KOLLARINA GELİN:lepi:

HEPİNİZİ SARIP SARMALARIM BEN CANLARIM BENİİİM:1hug:a.s.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hepinize selam ve sevgiler arkadaşlar çok güzel çıkmışsınız bende haberim olmadığıiçin gelemedim çok üzuldum birdahaki sefere inşallah

hepinize selam ve sevgiler arkadaşlar çok güzel çıkmışsınız bende haberim olmadığıiçin gelemedim çok üzuldum birdahaki sefere inşallah

dilek ablam msn yoksn haber verelim bak şimdi çok üzldüm haberin olmadğna günaydn kk özel güzel hatnlari b arada klavyem kafay yemiş drmda aklna gelen harfi basyor sahibine benzedi iyice ne yapsn :enbuyukkk:a.s.

mıhdarım resim eksik gibi hani son resim nam hanımda ne nazlı dimi çift igneyle katıldım halada igne yiyorum ses soluk kısık nefes alamıyorum ama hiç pişman degilim geldimya 3günde iyileşirim gelmezsem 1ay kalkmazdım yataktan diger konuyuda bugün halledelim canım onagöre eşim haber bekliyo msn görüşelim
TOMBİŞİM
ASLINDA BEN HİÇ NAZLI DEĞİLİMDİR.
TANISAN BENİ HAK VERİRSİN

a.s.SAĞOL ABLACIM
AY CANIIIIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM YAAA:1hug:
BEN ATMAYA DEVAM EDİYORUM a.s SEN BENİ TAKİP ET YABANCILAR KAPMASIN YAĞLARIMI:roflol:
15 DEĞİL BİKEREM :dilcikar: 12 KİLO VERDİM EMEEE DEVAM EDİYORUMhihoyyythihoyyyt
HEDEFİM 65 KİLOYA İNMEK İNŞALLAAAAAHHHH:Saruboceq::Saruboceq: BANA DUA EDİN ŞEKERLERİMhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
65 KİLOYA İNSİN BEN ONA CİCİLER ALACAĞIM:kedi:

hoşgeldin güzel gözlü hatun profilin kapalı msj attık ama enkısa zamanda görüşürüz geldinya :enbuyukkk:

dilek ablam msn yoksn haber verelim bak şimdi çok üzldüm haberin olmadğna günaydn kk özel güzel hatnlari b arada klavyem kafay yemiş drmda aklna gelen harfi basyor sahibine benzedi iyice ne yapsn :enbuyukkk:a.s.
pencereden at gitsin klavyeyi enüşte yengisini alır nassıssa kafayı taktıgın şeye bak güzel arkadaşımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.

ben ilk buluşmada seni gördüm ve çok sevdim inanki sizleri görüyüm diye igneyle geldim buluşmaya hani gelmedin diye sana ufuk ufak sataşmalar vardıya nazlı diye espiri yaptım saglık herşeyin başı sen iyileşte daha çok buluşuruz evimizde yakın sayılır buyur gel çayımı kahvami iç şimdi nasılsın önemli olan o iyisindir inşallah haftasonu görüşürüz

slm ankaranın güzel hatunları bende bir ankaralı olarak buluşma fotolarınıza bakmakla yetiniyorum çoğunlukla cumartesileri buluştuğunuz için gelemiyorum çalışıyorum çünki birde bebeğim var tabi gittiğim yerde rahat vermiyor bişey de anlamıyorum peşine koşturmaktan neyse Allah ömür verdiği sürece buradayız bir gün olur denk gelir hepinize sonsuz sevgilerimle gülen yüzleriniz hiç solmasın

ABLAM VALLA BEN SENİN HABERİN VAR DİYE BİLİYODUM:sm_confused: YOKSA TELEFON ETMEMMİ BEN SANA:sm_confused:
HEP TELEFONLA HABER VERİRİM BİİYOSUN:sm_confused: NEYSE BU SEFERLİK BÖYLE OLSUN BAKALIM:1hug:a.s.
TELAFİ EDERİZ İNŞALLAHkaydirigubbakcemile5

dilek ablam msn yoksn haber verelim bak şimdi çok üzldüm haberin olmadğna
günaydn kk özel güzel hatnlari b arada klavyem kafay yemiş drmda aklna gelen harfi basyor sahibine benzedi iyice ne yapsn :enbuyukkk:a.s.
BAK TONBİŞİN ÖNERİSİNİ DİKKATE AL BENCEa.s SALLA GİTSİN LOJMANIN BAHÇESİNE:roflol::roflol:
ENÜŞTEM İCABINA BAKAR KAYMAKIMa.s

TOMBİŞİM
ASLINDA BEN HİÇ NAZLI DEĞİLİMDİR.
TANISAN BENİ HAK VERİRSİN

a.s.SAĞOL ABLACIM

65 KİLOYA İNSİN BEN ONA CİCİLER ALACAĞIM:kedi:
NE ALCAN BANA, NE ALCAN BANAalkisalkisalkisalkisalkisalkis
PİKİNİ Mİİİ, TANGAMIIII :roflol::roflol: BAK ŞİNCİK ÇOOK MERAK ETTİM KIS :1rolleyes:

pencereden at gitsin klavyeyi enüşte yengisini alır nassıssa kafayı taktıgın şeye bak güzel arkadaşımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.
DOĞRU SÖZE NE DENİR TOMBİŞİİİM :1hug:kaydirigubbakcemile5

selamlar herkese.
SELAM CANIMvereliniortak:1hug: HOŞ GELDİN ARAMIZAvereliniortak

slm ankaranın güzel hatunları bende bir ankaralı olarak buluşma fotolarınıza bakmakla yetiniyorum çoğunlukla cumartesileri buluştuğunuz için gelemiyorum çalışıyorum çünki birde bebeğim var tabi gittiğim yerde rahat vermiyor bişey de anlamıyorum peşine koşturmaktan neyse Allah ömür verdiği sürece buradayız bir gün olur denk gelir hepinize sonsuz sevgilerimle gülen yüzleriniz hiç solmasın

KUZEYCİĞİM ÇOĞUNLUKLA CUMARTESİ BULUŞMUYORUZ TATLIMa.s
BİR AY CUMARTESİ, BİR AY PAZAR BULUŞUYORUZa.s MESELA ÖNÜMÜZDEKİ AY PAZAR BULUŞACAĞIZa.s
İSTERSEN GELEBİLİRSİN SENDE, HATTA BEBEĞİN VARSA HAVALAR SOĞUMADAN GEL, BİZDE SEVERİZ BEBİŞİa.s
SEN GEÇEN SENEDE KATILMAK İSTEMİŞTİN GALİBA AMA OLMADI KISMET İŞTEa.s
ÖPTÜM CANIM KENDİNE İYİ BAK:1hug:a.s.

oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy mıhdar sbah sabah döktürmüş gine yavf kadın aç aç duruyo yinede enerjiye bak tuuu tuuu maşallah nazar degmesin inşallah gerçi o biyerlerini hemen kaşır izin vermez nazara mazara amma hakkaten aç üstelikte hem rejimde hemide niyetli allah kabul etsin arkadaşım demekki benim uyuşuklugum bogazımdan kaynaklanıyo yiyip yiyip yerimden kalkamıyom hani bülbülün çektigi dili belası benimkide gırtlark belası herhal kocamana öpüldünüz

Back